Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine mi Kirk Hammet m1???

• gokcen • 2 Eylül 2004 08:22 • #438292
    nasıl da abartıyorsunuz ya marty friedman kirk hammet için en kötü öğrencimdi diyor,siz daha istediğiniz kadar konuşun ama boş konuşmayın,mükemmel sololarmış..gülerim bi tarafımla
  • __killingHAND_ • 2 Eylül 2004 10:26 • #438299
    abii hergün yeni birşey duyuyorum yaa kirk marty friedman ın öğrencisiymiş joe satrianinin öğrencisi değilmiydi veya jason beckerın öprencisi değilmiydi biri bir şey sallıyor sonra oda inanıyor dediğine
    ben gitarist değilim ama az çok bilgim vardır. gitarcı arkadaşlara saygılar:))
    marty friedman muhabbeti dışında arkadaşa aynen katılıyorum
  • slip • 2 Eylül 2004 16:36 • #438355
    kirk jason becker in öğrencisi ama en kötü öğrencisiydi metallica nın daha yukarılara çıkmasına engel bu herife hangi mantıkla harika sololar yaptı diyolar dave kirk ile karşılaştırılacak kadar küçüldümü!
  • sweep picking • 2 Eylül 2004 16:39 • #438356
    kırk'ın soloları gercekten cok güzel..dave ise metallıcanın simdiki halıni alamasında büyük etken ama soloları okadar iyidegel..ya buarada metallıcanın yenı albüm hazırlıgı falan varmı?son albüm gibi olmaz insallah..
  • __killingHAND_ • 2 Eylül 2004 16:42 • #438358
    haydaaa

biri marty diyo biri jason diyo biri satrian diyo annmadım abi bak yine kafam karıştı tribe giriyorumm girrrrrr
  • ASIM • 2 Eylül 2004 16:42 • #438359
    saçmalama hayatında kırkden daha iyi doğaçlama çalan ve hızlı birini gördünmü hem sen hiç Welcome home 'un sololarını ve enter sandmanin sololarını dinledin mi
  • tom_deLonge • 2 Eylül 2004 17:24 • #438368
    bende metallican1n yeni albümü hakk1nda bisiler duydum..
    Nese,,
    kirkün sololar1n1 k.ç1nla gülüonmu.. Ulem sen hiç metallica konseri izlemedin galba.. bi kaç metallica konseri izle o zaman kirkün doaçlama sololar1n1n ne kadar harika oldugunu görürsün..
    Ayr1ca kirkün zaman1nda kötü ögrenci olmas1 simdiki efsanelesmis ismini etkilemez.. Demekki çok cal1sm1s ve basarm1s.. ritim vb. de daha iyiler vard1r ama sololarda kirk her zaman krald1r..(benim düsüncem ama ortada bi gercek var ki kirkün sololar1na bi yeriyle gülen adam ya metallicay1 fazla dinlememis ya da müzikten anlam1yo veya ortam1 germeye cal1s1odur...) sayg1lar
  • __killingHAND_ • 2 Eylül 2004 17:25 • #438369
    abi ne diyosun ya bak bayılıcam kirk fanları toplanmış yine son 2 sene dir bu fanlarla savaşıyorum :)))
    son zamalardada en çok duydugum söz kirk den iyi gitarcı yok
    abi ben niye kendimi yoruyorum ki ya banane ya bak kafayı yedim bile evet kirkden iyi gitarcı yok en biyük kirk hammet baika büyük yok bak en sonunda kendinize benzettiniz benide:)))))

(alınmaca yok haa)
  • amorphis • 2 Eylül 2004 17:31 • #438373
    kirk satrianinin en kabiliyetsiz öğrencisi olduğu biliniyor.. jason becker ile marty friedman cacaphony de takılıyordu.. malesef jason amansız bir hastalığa yakalanmasından dolayı gitar severler bir üstadtan daha yoksun kaldı. mustaine yapılan eleştirelere katılmıyorum, o adamın metallica dan kovulması dave in sahnede james den daha çok şova dönük ve ilgi çekici olmasından dolayı james in kapris yapması.ama bu sadece bir duyum gerçek sebep onlar arasında sırmış. ayrıca o dönem mustaine in uyuşturucu problemi de vardı. megadeth in kurulmasına gelince mustaine ve ellefson eğer megadeth ilk albümde başarılı olmasa ellerini birbirlerine kelepçeleyip denize atacak kadar bu işe kafalarını veren kişilerdir. iyi ki metallicadan ay4rılmışdave ki şu an metallica e megadeth gibi iki ayrı süper grup görüp duyabildik.
  • tom_deLonge • 2 Eylül 2004 17:55 • #438376
    abi dave in gitaristligine ve megadeth in büyüklügüne laf1m1z yok ama kalk1p adam kirk gibi bi adam1n sololar1na bi yeriyle gülüosa ben d sinirlenirim abi.. Yanl1sm1y1m??