Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dave Mustaine mi Kirk Hammet m1???

• metaligirl • 2 Eylül 2004 20:47 • #438388
    Kirk Hammett!!!
  • Blacksilver • 2 Eylül 2004 21:57 • #438403
    Arkadaşlar bu konuyu fazla kurcalamaya gerek yok, sonuçta ikisi de çok iyi. Ama önemli olan iyi solo atmak değil bir grup toplayıp kesin bir başarı sağlamaktır. İşte kirk ile Dave birbirinden ayıran fark budur.
  • tom_deLonge • 2 Eylül 2004 22:03 • #438404
    kirk metallicada dave in megadethde olduu kadar söz sahibi degildi cunku lars ve james sark1lar1 yaz1yodu... jasonun da gruptan ayr1lmas1 james ve lars1n grupta iyice öne c1k1p kendisini sark1lar1na kar1st1rmamas1yd1.. benim elestirilerim kirkün sololar1n1 begenmeyan arkadasayd1..ve tekrarl1yorum dave in gitaristligine bi sözüm yoookkk...
  • Blacksilver • 2 Eylül 2004 22:11 • #438405
    Ya iyi de bunu söz sahibi olmakla bi ilgisi yok. Dave şu anda tabii ki Kirk'ten daha iyi ama eğer Metallica'da kalsaydı belki Megadeth olmazdı ama Metallica'nın kaderi değişirdi. Kim ne derse desin Metallica'nın hayran kaybetmesi Megadeth yüzünden olmuştur. Yani müzik dünyasının kaderiyle oynayan bir adamı sadece bir gitaristle karşılaştırmak bana saçma geliyor.
  • tom_deLonge • 2 Eylül 2004 22:17 • #438406
    Kirk Hammet sence s1radan bi gitarist mi?? Kirk hammet bir sürü gencin gitara baslama sebebidir ve kisiligiyle de bir cok insan1 kendine hayran b1rakm1st1r... Kirk metallican1n her üyesi gibi o da s1radan biri degildir cünkü metallica s1radan bi grup degildir.. Metallica milyonlar1n metale baslama sebebidir.. ve bu grubun lead gitaristinin s1radan oldugunu dusunmek as1l bana sacma geliyor...
  • Blacksilver • 2 Eylül 2004 22:45 • #438407
    Artık söyleyebileceğim tek birşey kaldı. Lütfen Megadeth dinlemeyenler arkadaşlar Dave hakkında yorum yapmasın. Şu anda Rust in Peace albümünü dinlerken bu tartışma bana gerçekten çok saçma geliyo. Bu arada metallica sıradan bir grup olmayabilir ama MEGADETH de sıradan bir grup değildir hem de Dave metal aleminin en sevilen adamlarından biridir. Bırak Kirk'ü James'ten bile daha çok sevilir, saygı duyulur.
  • tom_deLonge • 2 Eylül 2004 22:55 • #438409
    blacksilver sen daha metale baslamadan ben megadeth dinliodumm...

nese, tekrarl1orum abi ben dave e bisi demedimmmmmmmmmmm!!!!!!!!! yeter be!!!

ayr1ca jamesin efsanelesmis sesini de tart1smak yersiz bence..
  • Legend • 3 Eylül 2004 12:23 • #438435
    yaw arkadaşlar tamamen farklı kulvarları tartışıyorsunuz evet Dave teknik konusunda Kirkten üstündür , ancak yaratıcılık ve doğaçlamada Kirkün eline su dökemez , iki gitaristin sololarını daha dikkatle dinlerseniz Dave in sololarının daha teknik ve bazı gam formüllerine uygun olarak gittiğini görürsünüz ancak kirkün en büyük özelliği ve herkesin gözden kaçırdığı şey ise Kirkün müzik hayatına bu gamlarla başlamamış olması , röportajlarındada bunu sıkça söyler ve o kadar çeşitli gam dersleri almıştırki kendisi , Dave gibi birkaç alanda pro olmak yerine hepsinden biraz stratejisi ile daha yaratıcı bir gitarist olmuştur , tamam dave in martynin sololarını çalmak zor kirkünkini çalmak kolay ama olay bu değil bence , ben solo olarak megadethide çok severim metallicayıda ama dikkatli bir dinleyiciyseniz siz de görürsünüz en başta dediğim gibi ikisi farklı kulvarlar...
  • gokcen • 3 Eylül 2004 12:45 • #438440
    kirk hammet kadın taciri dave mustaini bilmem ama
  • gokcen • 3 Eylül 2004 12:49 • #438441
    ya sizde olmasanız neye güler bu ablanız..
    levent kırcaya 1de...