-
[::K.İ.L.İ.T::]arkadaslar haluk leventın yenı şarkısını dınleyen var mı ( klip çektiği) sizce haluk eski performansını kaybediyor mu?
-
eskiden bir performansı mı vardı?
[::K.İ.L.İ.T::]hiç bir zaman iyi bir performansı olmadı ki...
-
[::K.İ.L.İ.T::]hardquake'e katılmamak işten değil...
-
[::K.İ.L.İ.T::]hiçbir zaman vasatı geçmemişti haluk levent ama yeni şarkısı eskilerine oranla daha da can sıkıcı...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Müzisyen değil kendisi yanlış tanımışsınız arkadaşlar, asıl mesleği hırsız. Beste ve söz hırsızı...
-
[::K.İ.L.İ.T::]bence de hiç bir zaman iyi olmadı ki zaten
-
[::K.İ.L.İ.T::]Bu forum daha önce de açılmışı,yazdığımı tekrar yazmak istemiyorum.Milliyetci geçinip PKK konserlerinde sahneye çıkan,çek-senet işleri sebebiyle hapis yatan görünüşte çevreci,halkcı vs takılan ve daha rock kelimesini bile telaffuz etmeyi bilmeyen biri için fazla bile yazdım sayılır.
-
[::K.İ.L.İ.T::]haluk levent işte nekadar iyi olabilirki...ilk 3 albümü dinlenebilir..sonraları vasat bile değil..para kazanmak için albüm yapan saçma bi şarkıcı..hernekadar o kendisini sanatçı diye lanse ettirse de topluma bence artık haluk leventin jübile yapması lazım..sonrada petek dinçözle beraber gecekondulara eski albümlerini bedava dağıtması..
-
[::K.İ.L.İ.T::]kasedini bilmiyormda cd sini dinledim :) bidaha dinlemicem
-
[::K.İ.L.İ.T::]her zaman bırak vasat olmaı 0'ın tam karşılıgıydı haluk levent!bir kez daa 0......