Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Haluk Levent'in yeni kaseti nasıl?

• death_glory • 1 Kasım 2004 17:58 • #442712
    eskiden bir performansı mı vardı?

[::K.İ.L.İ.T::]Waaawwwww! haluk levent hakkında benim gibi düşünen insanların
    bu kadar çok olması ne güzel.... tek kelimeyle berbat,korkunç,uyuz
    bi herif o! (tek kelime olmadı ama) yani siyasete bakışı beni
    ilgilendirmez ama hani şu özenti dedikleriniz var ya işte
    haluk levent onların kralı, tabi arkasından da teoman, şebnem ferah,
    özlem tekin vs vs vs....... geliyor! abi insan bilinçli olarak kafa
    sallarmı ya! bu müziğin ritmine uyum sağlamak için yapılan
    istemdışı bi harekettir! haluk abimiz de her kafa sallayanı rockçı
    zannediyo galiba bizim otobüste de bi nine var sürekli kafa sallıyo ama
    rockçı değil HASTA!!!
  • bulent65 • 1 Kasım 2004 19:37 • #442729
    her zaman süperdi

[::K.İ.L.İ.T::]haluk bu kasetinde tam anlam1yla mükemmel
  • flomak • 2 Kasım 2004 12:49 • #442768
    her zaman süperdi

[::K.İ.L.İ.T::]noldu yaw nıye sılındı mesajlar:))))))))sizi sizi sizi!!!
  • eelmaa • 2 Kasım 2004 15:48 • #442770
    her zaman süperdi

[::K.İ.L.İ.T::]hakkaten sorun nedir?
  • fortissimo • 2 Kasım 2004 16:42 • #442772
    [::K.İ.L.İ.T::]Öğüren adam Haluk Levent....

Geçen gün kazara klibini izledim...Yine öğürmüş...üstelik klip çektiği şarkının davul ve distortion gitarları bana Metallica'nın One'ını anımsattı...

Bizim çoksesli koroda söylediğimiz Ben Giderim Batum'a türküsünü de acapella koro versiyonuyla araklamıştı da yine uyuz olmuştum...

Aslında müzikten bihaber...bu güne kadar ondan bundan bi şeyleri çalarak ya da taklit ederek piyasada yer edinmiş ya buna inanamıyorum...

Karakteri,konuşma biçimi...kalitesiz...Aslında benim gözümde İbrahim Tatlıses ve türevlerinden hiç bir farkı yok...

Dünya'da boşuboşuna yer kaplayan insanlardan birisi benim gözümde...Gereksiz...
  • KerryKing • 8 Kasım 2004 00:23 • #443196
    [::K.İ.L.İ.T::]Haluk Levent'e lanet yağdıracağınıza önce bir araştırın be!
    Müthiş ön yargılar yine ön planda.Hangi biriniz merak edip de açtınız albümlerinin kapağını çalıştığı müzisyenleri.
    Birkaç albümünde Nurhat Şensesli gibi Dünya klasında bir bass gitarist ile çalışmıştır,yine aynı şekilde elektro gitarda bir virtüöz olan Serdar Öztop'la çalışmıştır,Arbak Dal,Alen Konakoğlu,Gökçe Dayanç gibi çok iyi davulcularla çalışmıştır.Türkiye şartlarında çok iyi bir gitarist olan Bulutsuzluk Özlemi'nin eski gitaristi Akın Eldes de süper sololarla kendisiyle bir albümde çalışmış,farkını koymuştur.Bunların arasında kendi solo albümleri olan kral gitaristler var,misal Akın ve Serdar.Eskilerden gitarist olan pek adı duyulmayan ama Avrupa'nın iyi gitaristlerinden olan zamanında Barış Manço ile de çalışmış Mustafa Kos ile son albümde güzel eserler vermiştir.Albümlerine yardımcı back vokallerde,Aslı,Şebnem Ferah çok daha önemlisi Özkan Uğur kendisine yardımcı olmuş dosthane şekilde albümlerde çalışmayı kabul etmiştir hemen hepsi çok kaliteli eserler vermişlerdir.
    Şimdi de kalkmış burada müthiş ve engin bilgilerinizle ahkam kesiyorsunuz,neymiş bakalım vasat olan açıklayın bakalım,kötü müzik mi yapılıyormuş?zaten bıraksak müziği kurtaracaksınız ya neyse...
    Kendisine çok ilgim olmasa da verilen eserlere,çalışılan müzisyenlere saygı duyarım.
    Bundan sonra araştırıp da forumlara mesaj atarsanız daha iyi olacağına inanıyorum.
    Saygılar...
  • Yiaa • 8 Kasım 2004 00:47 • #443198
    [::K.İ.L.İ.T::]Ben Haluk Levent'in yerinde olsam Kerry King'in yazdığı dışındaki bu yazıları gördükten sonra dinime küfreden müslüman olsa derdim.
  • NorMALE • 8 Kasım 2004 01:51 • #443202
    [::K.İ.L.İ.T::]
    Haluk Levent'e lanet yağdıracağınıza önce bir araştırın be!
    Müthiş ön yargılar yine ön planda.Hangi biriniz merak edip de açtınız albümlerinin kapağını çalıştığı müzisyenleri.
    Birkaç albümünde Nurhat Şensesli gibi Dünya klasında bir bass gitarist ile çalışmıştır,yine aynı şekilde elektro gitarda bir virtüöz olan Serdar Öztop'la çalışmıştır,Arbak Dal,Alen Konakoğlu,Gökçe Dayanç gibi çok iyi davulcularla çalışmıştır.Türkiye şartlarında çok iyi bir gitarist olan Bulutsuzluk Özlemi'nin eski gitaristi Akın Eldes de süper sololarla kendisiyle bir albümde çalışmış,farkını koymuştur.Bunların arasında kendi solo albümleri olan kral gitaristler var,misal Akın ve Serdar.Eskilerden gitarist olan pek adı duyulmayan ama Avrupa'nın iyi gitaristlerinden olan zamanında Barış Manço ile de çalışmış Mustafa Kos ile son albümde güzel eserler vermiştir.Albümlerine yardımcı back vokallerde,Aslı,Şebnem Ferah çok daha önemlisi Özkan Uğur kendisine yardımcı olmuş dosthane şekilde albümlerde çalışmayı kabul etmiştir hemen hepsi çok kaliteli eserler vermişlerdir.

Günümüzün değerli müzisyenleri Her Para Verene çalıyorlar malesef PKK yanlısı, Alavere dalavereci de olsa ...Çok Yazık...
  • KerryKing • 8 Kasım 2004 02:03 • #443203
    [::K.İ.L.İ.T::]Ben zaten değerli bir müzik adamı demiyorum,sadece saygı duyulması gereken yapıtları var,arkasındakilerin sayesinde tabii ki ama millet dinlemeden o müzisyenlerin ne yaptığını araştırmadan adam gibi öğrenmeden yorum yapmış,ayrıca Haluk Levent'te müthiş paralar da yok...
    Benim tepkim şuna,neden önyargılı yaklaşılıyor,neden at gözlüğüyle bakılıyor,bu Haluk Levent olmuş veya başka birisi olmuş,kendi kafasındaki yoruma bağlı olarak,araştırmadan,dinlemeden silip bir kenara atıyorlar insanları...
    Umarım anlatabilmişimdir.
  • NorMALE • 8 Kasım 2004 04:40 • #443208
    [::K.İ.L.İ.T::]Eveeeet, Kesinlikle Araştırmalısın...