-
[::K.İ.L.İ.T::]yine para kaygısı.madem arkasında dünya kalitesinde enstrüman çalan adamlar var insan bakar özenir biraz dimi.örnek alır arkasındakileri.para kaygısı ile çıkardığı albümler beş para etmez.şimdiye kadarda para vermişliğim yok zaten.iyiki vermemişim.kendime saygısızlık ederdim.
-
[::K.İ.L.İ.T::]ne bakımdan beş para etmez oldğunu söylüyorsun bilmiyorum ama kulak verip iyice bir dinle istersen Arkadaş albümünü veya TürkiyeTurnesi albümünü,eğer ki müzik beş para etmez diyorsan çok yanılmış olursun.
-
[::K.İ.L.İ.T::]evet evet Metallica-One alıntısı gibi olmuş benimde dikkatimi çekti.
-
[::K.İ.L.İ.T::]sanatçı adamın paraya damak atmaması lazım.üniversitede konser verdikten sonra yaka paça karakola gitmesi onun kalitesini gösterir.yazık yani.o kadar tanınmış adamsın.rock müzik diyince akla ilk gelen isimlerin başındasın.bize ters bakan adamların eline fırsat veriyor.pentegram bilmiyormu para kazanmasını?
-
[::K.İ.L.İ.T::]hiç güzel değil hiç bi zaman güzel olmadı olmayacakta. cahil edebiyatının kralı HALUK LEVENT!!! anadolu rock'a soooooooon!
-
[::K.İ.L.İ.T::]ya anadolu rock'a son, şuna son ona son bunları bir kere bi kenara bırakalım ve müzik tarzlarını kategorize etmeden inceleyelim ÖNCE... çünkü çok iyi anadolu rock yapan müzisyenler de vardır...
SONRA... haluk levent ilk albümleriyle değişik bişeyler yaptı... bazı şeylerin var olduğunu bu halka gösterdi... ama daha sonra resmen Z.çtı... hem yaptığı müzikle hem de aptal siyasi görüşleriyle... son albümünü dinlemedim...dinleyeceğimi de zannetmiyorum... ama klibini gördüm ve beğenmedim klip şarkısını...
-
[::K.İ.L.İ.T::]
hiç güzel değil hiç bi zaman güzel olmadı olmayacakta. cahil edebiyatının kralı HALUK LEVENT!!! anadolu rock'a soooooooon!
Yaşasın Amerikan Rock'u desek daha iyi olur dimi arkadaşım. Türksen Türk'e saygı duymayıda bileceksin. Senin son verelim dediğin müziğe değer verenlerde var. Bunlara saygı duymasını bileceksin. Ayrıyetten cahil kesimin müziği ise ben kör cahilim. Burda Haluk Levent ilahtır demiyoruz sadece adamın yaptıklarını kötülemeyin diyoruz. Tamam eleştiri yapta bu kadar ağır olmasın eleştirileriniz.
-
[::K.İ.L.İ.T::]
Yaşasın Amerikan Rock'u desek daha iyi olur dimi arkadaşım. Türksen Türk'e saygı duymayıda bileceksin. Senin son verelim dediğin müziğe değer verenlerde var. Bunlara saygı duymasını bileceksin. Ayrıyetten cahil kesimin müziği ise ben kör cahilim. Burda Haluk Levent ilahtır demiyoruz sadece adamın yaptıklarını kötülemeyin diyoruz. Tamam eleştiri yapta bu kadar ağır olmasın eleştirileriniz.
+1
Haluk Levent'e laf eden adamlara bak ...poahahahahh..
-
[::K.İ.L.İ.T::]bence yeni jenrasyona ayak uydurmaya calısmıs anadolu rockta rapin işi nedir ki ?? benim düşüncem
-
[::K.İ.L.İ.T::]haluk leventın nasıl hırsıxzoldugunu bız dussokagı sakınlerı olarak daha ıyı bılırız al benı yar parcasını murat yılmazyıldırımdan ızın almadan albumune koymus ve ondan sonra ızın ıstemıstır ayrıyeten sarkı sozlerının cogu murat dus sokagı sakınlerınden esıntı bulunmaktadır o herhalde bı kendını zekı zannedıyo haluk levent bu dıycek soz yok neyse