Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Haluk Levent'in yeni kaseti nasıl?

• fortissimo • 9 Kasım 2004 14:37 • #443284
    [::K.İ.L.İ.T::]Geçen gün TV de röportajını izledim...Delirtti beni...Artık Anadolu Rock yapmıyormuş...Çünkü şehirde yaşıyormuş...Şehirli sorunlarını anlatıyormuş şarkılarında..İstanbul'da çoban mı varmış o yüzden türkü söylemiyecekmiş...Bir de ondan bundan almış klişe lafları..Kendine özgü bir cümle kurmaya çalışsa kuramıyor...Her şeyi çalıntı...müzikler,sözler,düzenlemeler...

Delirdim var ya bir insan bu kadar mı boş konuşur ve de bu kadar mı kıvırtır? Yakında şey de diyebilir...Ya artık yeni trend pop müzik ben de pop yapacam falan diyebilir...Adamın derdi davası para arkadaşlar...

Almasın bu Adam Aşık Veysel'in adını ağzına...

Özkan Uğur ve Şebnem Ferah konusuna gelince...Hakikaten nitelikli diye bildiğimiz müzisyenlerin para uğruna böyle lüzumsuz insanlara prim yaptırmasına inanamıyorum...Çok kızıyorum çok....
  • gokcen • 9 Kasım 2004 18:41 • #443299
    [::K.İ.L.İ.T::]zaten o adamlarda olmasa konserlerinde seyirci yerine sineklere dinletirdi şarkılarını...
    kalitesini yitirdi 1 kere ,hersene 1 albüm çıkarılır mı?...müziyen kişiliği 1 kenara şahsiyeti de hiç tartışılmaz...her samsun konserinde yaptığı sarkıntılıklar,kaçırdığı vergiler,terörist zihniyeti...üstelik fakir edebiyatı yapıp son arabalarla takılması da cabası..kardeşim zenginin malı beni ilgilendirmez ama tutarsız davranışlar çileden çıkartıyor beni..ayrıca yapılanlara saygı gösterin diyen arkadaşım;insanlar 1 insanı olduğu gibi görmek isterler,başladığı çizgide bitirmeli insan..yan çizmemeli..sizi bilmem ama benim felsefem bu..
    zaten sen ve senin gibi arkadaşlarım takip ediyormu bilmiyorum kendisi organizatörlere fazla külfetli gelmeye başladığı için kimse onun vereceği konserlere sponsor olmak istemiyormuş..anlıcaınız haluk levent artık sinek avlıyor!
  • zaz • 12 Kasım 2004 15:07 • #443434
    [::K.İ.L.İ.T::]rock diyince haluk levent geliyorsa akla oturup düşünmek lazım bence.Hayranımıyım HAYIR tarzımda değill ancak kadrosu olsun (şebnem serdar vs değill örneğin göktuğ şenkal)müziği olsun nerden arakladığını bilmediğim riffleri olsun bazen o kadar etkileyici oluyorki araklama yeteneğine hayran kalıyosun.Son albümü çok güzel önyargılarınızın altında ezileceğinize oturup dinleyin o
    b.k atmak kolay bi olay vazgeçin bu alışkanlıklarınızdan..(bkz.SON ALBÜM-SALINCAKLAR)
  • mor ve ötesi • 12 Kasım 2004 17:47 • #443437
    [::K.İ.L.İ.T::]abi adamın performansı iyi(di) ama tutupta hiç bi zaman performansı olmadı değil yani yukarda adamın teki öyle yazmış ayıp oluyo yani adam Türkiye'de sahnede 11 saat kalıp şarkı söyleyen tek kişi yaa ama bende son albümünü beğenmedim bikaç şarkı dışında eski tadı yok!!!
  • Lucifer77 • 13 Kasım 2004 13:01 • #443473
    [::K.İ.L.İ.T::]birincisi arkadaslar haluk levent türk rock müziğini temsil edemez..şahsen onu türk rock müziğinin yüzkarası ilan ediyorum..ikincisi albüm her zamanki gibi cok kötü..klip çektiği parçanın sonunda ki rap olayı ise bu işin iyice bokunu cıkardığının göstergesi..
  • KorMetal87 • 14 Kasım 2004 15:33 • #443506
    eskiden bir performansı mı vardı?

[::K.İ.L.İ.T::]hardquake'e bi oy da benden..
  • KorMetal87 • 14 Kasım 2004 15:35 • #443507
    eskiden bir performansı mı vardı?

[::K.İ.L.İ.T::]Yürü beee,aynen katılıyorum..
  • KorMetal87 • 14 Kasım 2004 15:52 • #443508
    [::K.İ.L.İ.T::]Haluk Levent denilen o herif albümlerini hazırlamak için ne kadar emek veriyor,yoksa emek vermiyor da çalıyor mu bilmem ama bence önemli olan bu işlerden kazandığını kimlerle yediğidir.Ve kimlerle yediği de bellidir.Yıllarca Türkiye nin gelişmesinin önünü kesen,bunları yok etmek için yakınlarımızı,arkadaşlarımızı kaybettiğimiz bir grup köpek sürüsü PKK..Bence bu gibi heriflerin hani bi tane daha vardı Ahmet Kaya,bu heriflerin İmralıdakilerden hiçbir farkı yoktur.Gerekirse kasetleri yasaklanmalı,el konulmalı o köpek sürülerine yedirmelerine engel olunmalıdır..Ama nerde bizde öyle yönetim,çünkü başımızdakilerin de bu adamlardan bir farkı yok ki..
  • ozgoksel1 • 15 Kasım 2004 00:10 • #443532
    [::K.İ.L.İ.T::]kor metal arkdaşım,etrafı kor gibi yaktın...burda haluk leventin son kaseti tartışılırken sen işi siyasi platforma taşıdın...

1-beni müzisyenin siyasi kimliği ilgilendirmez,bulduğu melodiler,sesler bastığı akorlar,kısacası müziği ilgilendirir

2-haluk levent,ahmet kaya veya başka biri...siyasi görüşü öyle olduğu için eleştirilemez...

3-ahmet kaya yıllarca bu ülkede özgün müzik adına en iyi işler yapan kişilerin başında geldi..bir yerde yaptığı HATAdan ötürü yıllarca verdiği emek gözardı edilemez...

sakın yanlış anlama..ben burda bahsettiğin adi terör örgütünün savunmasını yapmıyorum..sadece müzik sitesine böyle şeyler yazmamalısın...çünkü önce onları müzikleriyle değerlendir...

son olarak...haluk leventin son kaseti iğrenç olmuş
  • Katl-iVacib • 15 Kasım 2004 03:21 • #443539
    [::K.İ.L.İ.T::]kıroçtan iyidir. En azından anırmaz ama sürekli tarzı değişir. Neye el atsa elinde kalır. Repertuarına kız giren dul çıkar. Sosyete rakçısı...