-
[::K.İ.L.İ.T::]
3-ahmet kaya yıllarca bu ülkede özgün müzik adına en iyi işler yapan kişilerin başında geldi..bir yerde yaptığı HATAdan ötürü yıllarca verdiği emek gözardı edilemez...
ne hatası nerde birt yerde hata ? o adamın asılması gerek hatta teror orgutlerine destek veren ibo gibi şerrefsizlerinde asılması gerek yurt dışında hepsinin adı geçiyo bize bu yardım ediyo şu ediyo dikkat edin hepside turkıyede yetişen sanatçılar filan falan
-
[::K.İ.L.İ.T::]biz bu piyasada cem karaca ya bile çsmur atanları gördük...kıraça atılması da normaldir heralde..
-
[::K.İ.L.İ.T::]
1-beni müzisyenin siyasi kimliği ilgilendirmez,bulduğu melodiler,sesler bastığı akorlar,kısacası müziği ilgilendirir
ilgilendirir abicim,senin konserlere albümlere verdiğin parayla yiyorsa bu naneleri bal gibi ilgilendirir..
yan komşuna en sevdiğin arkadaşın tecavüz ederse,beni onun arkadaşlığı ilgilendirir yalnız diyemezsin,dersen şayet günü gelir sen tecavüze uğrarsın..
-
[::K.İ.L.İ.T::]Yine rock camiasında kırk yıldır bilinen numaraları milletimize kakalamış. yiyen yiyor tabi. ama yaptığı şeyler artık sıkmaya başladı. bir şarkısının girişi deep purple'ın hungry daze'iyle birebir aynı.
-
[::K.İ.L.İ.T::]bu formu açarken olayın bu boyutlara geleceğini biliyordum.bende sevmıyorum haluk leventı ayrıca kıraç bugunlerde bir çok film müziğine katkı sağlamıştır ve dizi müzikleri de yapmaktadır yanı adam bişeyler üretiyor müzik duygudur arkadaşlar duyguyu notaya yansıtmaktır onun bunun bestesını esınlenmek altında çalmak degıldır. bu kısımda kıraçı çok takdır edıyorum ve önünün daha da açılacağını umuyorum ayrıca haluk leventle aynı kefeye bile koymuyorum. saygılar bu foruma katılan tum garaj üyelerine.
-
[::K.İ.L.İ.T::]www.kirac.net
-
[::K.İ.L.İ.T::]haluk levent rotayı değiştirdi baktıki türkiyede antiemperyalist rock severler artmakta piyasaya balıklama dalmalı dedi ama çok iyi
özgün düşündüğü sürece
-
[::K.İ.L.İ.T::][quote]kor metal arkdaşım,etrafı kor gibi yaktın...burda haluk leventin son kaseti tartışılırken sen işi siyasi platforma taşıdın...
1-beni müzisyenin siyasi kimliği ilgilendirmez,bulduğu melodiler,sesler bastığı akorlar,kısacası müziği ilgilendirir
2-haluk levent,ahmet kaya veya başka biri...siyasi görüşü öyle olduğu için eleştirilemez...
3-ahmet kaya yıllarca bu ülkede özgün müzik adına en iyi işler yapan kişilerin başında geldi..bir yerde yaptığı HATAdan ötürü yıllarca verdiği emek gözardı edilemez...
sakın yanlış anlama..ben burda bahsettiğin adi terör örgütünün savunmasını yapmıyorum..sadece müzik sitesine böyle şeyler yazmamalısın...çünkü önce onları müzikleriyle değerlendir...
son olarak...haluk leventin son kaseti iğrenç olmuş[/quote]
+1
kesinlikle katılıyorum . müzisyenlerin siyasi yönüne değil yaptıkları müziğe bakmamız lazım .
-
[::K.İ.L.İ.T::]Haluk Levent
Türkiyede Rock Denince Akla Gelen İlk İsimdir. Bu Böyle Olduğu İçin, Hiçbir b.k yiyemeyen İnsanlar Çamur Atmadan Duramazlar.Biz Düş Sokağı Sakinleri Falan yazmış bir arkadaş, al beni yar parçasını albüme koydu sonra izin istedi yazmış,bukadar şerefsizce sallanmaz. Murat Yılmazyıldırım'ı tanıyanlar sorsunlar. Şerefsiz kim görsünler. Ayrıca haluk levent hiçbir parçayı çalmamıştır.Çalınan bir parça örnek verilsin lütfen. Gelip kağızmanı coverlamak çalmak olmuyor.Ama atacak çamur bulamıyorsunuz.
1.Yaptığınız Tüm Yorumların Aksine , Türkiyenin En Fazla Konser Kitlesine ve En Fazla Rock Müzik Dinlenme Kitlesine Sahip Adamıdır.
2. İstediğiniz kadar g.tunuzu yırtsanızda albüm satışları 500.000'in altına hiçbir zaman düşmemiştir :)
3. Türkiyenin en iyi müzisyenleriyle hala çalışmaktadır ve çoğu parçası bilinen tek Rock'cudur.
Bir üstteki yorum için maviyorum diyorki antiemperyalist rock severler artmakta piyasaya balıklama atlamakta. Ozaman sen git haluklevent'in piyasadan ilk çıkan bu ateş sönmez albümünü dinle albümün adı bile antiemperyalist bir albüm.Kim rotayı değiştirdi. Sapıttırmayın konuları.
Ayrıca Haluk Levent dinleyen kitle , gitarla birkaç yabancı şarkıyı kulaktan doğma çıkartıp, gitar üzerinde hiçbir gam , bilgisi olmayan , gitar çalıyorum, metalica , deep purple çalıyorum diye geçinen özenti insanlardan ayrı bir kitledir.Bu kitlenin kim olduğu belli.Anlayan anladı.
-
[::K.İ.L.İ.T::]haluk insan herzaman berbatt1 _imdide berbath!