-
gaylik olayına gelince.bu saçma bir tabir.türkiyedeki gaylerin en çok sevdiği sanatçı ajda pekkandır.gaylerin sevdiği film spartacustür.ikisinde de güç vardır.şimdi spartacus için gay diyebilir miyiz.ya da ajda hanım niye böyle bir statüde.çok ilginç, bi kaç gay toplanıp grup kurdular diye onları bunu kullanmaktan dolayı suçlayacak mıyız?müziğe neden sadece müzik olarak bakamıyoruz kişiselleştiriyoruz.
şimdi ben o çok sevdiğimiz rockçıları uyuşturucu kullanıyorlar ya da şiddet kullanıyorlar diye dinlemeyecek miyim?
ben gaylik olayını karıştırma derim.
-
ne dinliyorum:
placebo-protect me from what i want
:))))
-
pöffff ya.....offfff ve de...ben gay ler die bişi demiyorum...GAYLİKLERİYLE ÖN PLANA ÇIKYORLAR AÇ BAK MTV de o şekilde girdiler piyasaya..Mtv de çok gösteriliyorlar die bizim kanallar da gösteriyorlar hiç ilgisi yok onlar kişisel tercihleriyle ön plana çıkan salak insanlar bana göre , bikaç yıl sonra muhtemelen isimlerini duyamayacağız , bu kadar kalitesiz dandik müzik yapıyorlar ve iki üç tane kulağa 5 dakka hoş gelen şarkıları var gerisi boş..
-
pöffff ya.....offfff ve de...ben gay ler die bişi demiyorum...GAYLİKLERİYLE ÖN PLANA ÇIKYORLAR AÇ BAK MTV de o şekilde girdiler piyasaya..Mtv de çok gösteriliyorlar die bizim kanallar da gösteriyorlar hiç ilgisi yok onlar kişisel tercihleriyle ön plana çıkan salak insanlar bana göre , bikaç yıl sonra muhtemelen isimlerini duyamayacağız , bu kadar kalitesiz dandik müzik yapıyorlar ve iki üç tane kulağa 5 dakka hoş gelen şarkıları var gerisi boş..
-
tamam beğenmiyo olabilirsin.var mısın iddiasına bi kaç yıl sonra isimlerini duyup duymayacağımıza?bence o kadar emin olma:)
-
sadece every me and every you... ve akustik versiyonu.
yanısıra fight club soundrackinin mükemmel coverı.
bunun dışında cinsellikleriyle prim yapmaya çalışan piyasa bi grup oldular çıkatılar...
yazık oldu oğlanlara :))
-
cinselliklerini kendiniz ön plana çıkartıyosunuz adamlar tv de şe yapmıyolar heralde gaymış maymış bulent ersoy da t... ama türkiyenin en iyi sesidir bence
fredy de gay dı ne olmuş queen grubuna bişey denebilirmi ?
-
valla onu bunu bilmem ama benim şarkısını çok zor söylediğim gruplardan biri.bir türlü uyuşmuyor sesim.
-
bunlar gibi milyar tane grup vardır , bunlar kadar bilinmemelerinin sebebi de gay olmamaları işte bunu anlamıyorsunuz.İnsnaların çoğu müziğe diğil marijinalliğe bakarak gönül bağlıyorlar.örn. tattoo denen salak grup.Aynı kalitede müzik yapıyorlar hiçbir farkları yok
-
bunlar gibi milyar tane grup vardır , bunlar kadar bilinmemelerinin sebebi de gay olmamaları işte bunu anlamıyorsunuz.İnsnaların çoğu müziğe diğil marijinalliğe bakarak gönül bağlıyorlar.örn. tattoo denen salak grup.Aynı kalitede müzik yapıyorlar hiçbir farkları yok
yani alakaya bak