Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

placebo sizce nasıl bigrup ?

• Serpent_King • 4 Kasım 2004 12:17 • #442887
    :) bakıyorum çok güzel bir alaka..sende bi taraflarını aç sesin kötü olsun iki tane iyi şarkı yap meşhur olursun..lütfen uyanın artık ya!!
  • Muad Dib • 4 Kasım 2004 18:36 • #442896
    eelmaa
    3 Kasım 2004 Çarşamba / 22:06
    ne dinliyorum:
    placebo-protect me from what i want

:))))

protege moi.

bir ipte iki cambazı kim görmüş.ha kim görmüş.

parmakları göriim.
  • death_glory • 4 Kasım 2004 18:52 • #442903
    ne oldukları değil ne yaptıkları önemli ve onlar bi şey yapmıyolar bence müzikte görüntü değil ses önemlidir; müzik göze değil kulağa hitab eder bu yüzden görüntüye olan bu düşkünlüğün bi anlamı olmalı ben de bu grubun amacı şöhret olmaktır diyorum ama solistin farklı bi sesi va bence bunu daha iyi kullanabilirdi..
  • eelmaa • 4 Kasım 2004 18:58 • #442905
    Serpent_King
    4 Kasım 2004 Perşembe / 12:17
    :) bakıyorum çok güzel bir alaka..sende bi taraflarını aç sesin kötü olsun iki tane iyi şarkı yap meşhur olursun..lütfen uyanın artık ya!!

yahu ne açıcam bi tarafımı.konuyu nerelere getirmişsin.yazmıcam artıkın
  • Serpent_King • 4 Kasım 2004 19:03 • #442908
    anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az....

ben diyorum ki , müzik yaparak meşhur olmak istiyorsan birşey bilemn gerekmiyor..Placebo gibiy ani..istersen gay ol istersen lezbiyen ol istersen açıl saçıl..sen bunu anlayamıyorsan benim yapacak birşeyim yok dinlemeye davm placeboo..süper!!

muahaha
  • eelmaa • 4 Kasım 2004 19:18 • #442909
    peki.
  • Serpent_King • 4 Kasım 2004 19:30 • #442913
    teşekkürler :) :Pp
  • elff • 4 Kasım 2004 19:46 • #442923
    bu konunun tartışılması bile komik!!!!
    placebo dün çıkan bi grup diğilki,1_2 sene sonra adı duyulmasın.adamların kaç tane albümleri var.bunarın içindede bir sürü harika şarkılar var.genelde herkes cinsel açıudan bakmış olaya, o yönden bakmayın.piyasa filan da diyip durmayın adamlr güzel müzik yapıyolarmı?yapıyolar!!
    vokal sesini güzel kullanıyomu?kullanıyo!!!
    gerisine karışamamk lazım bizi ilgilendiren taraf o!!!!
  • Serpent_King • 4 Kasım 2004 19:54 • #442932
    her güsel görülen şey kaliteli diğildir..çin atasözü bu..ama kendileride böyle yapa yapa dünyayada yutturmuşlar..güsel ve dandik..iyi bi süzgeçten geçirerek dinleyin..isterse 500 tane albümü olsun.olmaması içinde bir sebep yok zaten arkasında böyle kaltesiz müzik hayranı kitle varken..
  • holocaust • 6 Kasım 2004 11:50 • #443048
    insan kulağına hoş geleni dinler söyle çalar vs. illede riff lerin davulların vs. çalınamicak kadar zor olması gerekmiyo bizim milletin hatası bence bu illede bi genius olsun istiyolar .. ben yavuz çetinin şarkılarına enstrümanların kullanım kalitesi yüzünden hayranım .. placebo ya da içimi kıpır kıpır eden aranjeleri için ...