Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

placebo sizce nasıl bigrup ?

• elff • 6 Kasım 2004 15:08 • #443056
    en çok sinir olduğum şeydir..
    yok piyasadır da bilmemne dir...takmşıınız bi piyasa lafına
    ne alaka yaaa..illa kimsenin bilmediği gruplarımı dinleyeceğiz..
    bi piyasa vardır rasmus(işte ogerçekten kötüdür!!)(bence!!!)
    birde sizin tabirle piyasa vardır placebo(buda gereçkten çok yalnıştır)
    adamlar bence kendi dallarında iyi müzik yapıyolar
    başka dalları dinleyen adamda gelip placebo kötü filan demesin lütfen!!
    tutupta dinleyicinin kalitesizliğinide öne sürmesin
    bu dahada yalnıştır...zevk meselesi
  • eelmaa • 6 Kasım 2004 18:51 • #443075
    [39 kez okundu]Serpent_King
    4 Kasım 2004 Perşembe / 19:30
    teşekkürler :) :Pp

adam hayatında ilk defa bu topiclerde uzlaşma yaşandığını gördü ona da şaşırdı sanırım
    :))))))))))

düzeltiyorum uzlaşma yok vazgeçme var.
  • gokcen • 6 Kasım 2004 19:52 • #443082
    helal olsun kardeş,herkes senin gibi düşünse heralde kylie,britney gibi tiplerin tek 1 albümü bile satılmaz..
  • Serpent_King • 7 Kasım 2004 15:44 • #443123
    adam hayatında ilk defa bu topiclerde uzlaşma yaşandığını gördü ona da şaşırdı sanırım
    :))))))))))

düzeltiyorum uzlaşma yok vazgeçme var.

ühüüüüüüüüüüü :( lütfen ya uzlaşalım...lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn..yalvarırım kemiklerim filanm çatırdıyolar uzlaşmak gerek :)
  • only-nirvana • 7 Kasım 2004 16:15 • #443126
    valla kendilerini dinlemiyorum, yazilanlarin da bi tanesini bile okumadan direkt cevap yaziyorum.

bundan bikac sene once, bigun hiltonda konser vermeye gelmisti bunlar... biz de kadikoyde iciyorduk , kafa bi dunyaydi. bir arkadas placebonun konseri var dedi, haydaa birden toplandik hadi gidelim a.k. dedik. gidelim dedik de cepte bes kurus yoktu, butun parayi tekele yatirmistik :) as usual :)
    neyse biraz para topladik, vapur turnikelerinden atlayip paranin bi kismini muhafaza ettim falan :) neyse uzatmayayim, sonunda konsere gittik, kacak girdik, ne kadar bi arkadas yakalanip atildiysa da o da girmeyi basardi.

sonuc olarak o konserde bayagi eglendigimi hatirliyorum.
    placeboya bu sebeple tesekkurler, gelsinler bi daha kudurmaya gidelim :)
  • joseph_ina • 9 Kasım 2004 21:37 • #443314
    canlı performans konusunda eşsiz,alternatiflik açısında da benzersiz bir grup.insanı bunalıma sokan parçaları var,en azından bir kere dinlenmesini tavsiye edebiliriz
  • godthelife • 9 Kasım 2004 21:41 • #443316
    ilk ve son albümü çok sıkıcı ama 2. albümü mükemmel hele this picture yokmu
  • SOTE • 10 Kasım 2004 01:32 • #443328
    süpeer aynen katılıyorum.
  • TurkishMetal • 10 Kasım 2004 09:25 • #443330
    Nickle back dinlemeyi tercih ederim.eğer gay bir sanatçı dinleyeceksemde efsane carlos farinelli dinlerim.pardon gay değil hadım.pek fark yok sanırım.
  • fabio22 • 10 Kasım 2004 23:42 • #443356
    o kadarda küçümseme bee passive agressif i dinlemedin heralde farklı riffler var yapma