-
bence her yönüyle harika ayrıca cinsel tercihi rock severleri neden bu kadar ilgilendiriyorki erkek kadın veya heteroseksüel sizi bu değil yaptıkları müzik ilgilendirmeli
-
severizz kendilerinii..
helee ki special needs..bitiyormm o şarkıyaa
nden bilmiyorum ama kaybediyormm o şarkıda kendimi...
-
adamın derdi kendini ön plana çıkarmak olsa mis gibi goldsmiths drama okulunu bırakıpta müzikle ilgilenmezdi heralde ..... gayet rahat bi aktör de olabilirdi ...... ayrıca mtv america olsun mtv europe olsun bu kanallarda bi radiohead den ve rock metal klasiklerinden fazla gösterildikleri yok bu adamların ... hatta sallanmıyolar bile çoğu zaman dikkatinizi çekerim ...
-
şimdi şöyle bi kere rahatlatıcı bence daha sonra piyasa korkusu yok çoğu grup ya da kişiden iyi ama tarık mengüç ve saz arkadaşları dışında onlar efsane
-
Adamı uzaktan öyle mi böyle mi diye karıştıranlar oluyo ben şahit oldum ama bana sorarsan nasıl olursa olsun. ben çok değil ama 5-6 şarkısını beğeniyorum bence iyi bi grup hakkında da pek birşey bilmiyorum zaten...
-
iyi grup..brian molko çok ön planda ama sağlam ya adamın elleri çok güzel :)) ayrıca twenty years ve sleeping with ghosts every me every you sağlam parçalar
-
abartmadan...iyi grup bencede...36 degrees...iyi...
bunun klibi su altında garip bir çekimdi...
solistin kadın olduğunu düşünmüştüm...
beğenmiştim...hızlı...tempolu müzik...sözlerde iyiye benziyor...
"bitter end"...güzel...
tabi solistin 3.sex 'ten olması "süzme erkekim" diyenler için dinlenice şarkılar değil...
hoşçakalın
-
every me every you
36 degrees
this picture (bu şarkıyı dinlediğimde çok garip oluyorum... dinnleyemiyorum daha doğrusu... ama çok seviyorum
ve bitter end güzel şarkılar yaw...
-
rock müzüğini hala gitardan ibaret sanıyorsunuz müzik aynı şeyleri yapmamaktır nedir rock kültürünüz. nick cave le placeboyu niye karşılaştırıyosunuz? benim için manic street preachers en iyi gruptur ama bütün diğerleri kötüdür diye bişey söylemem . kötüler linkin park lim bizkit the rasmus gibileridir.placebo herzaman dikkate alınacak bi grup çünkü onlar farklı. onlar rock müzğinin gitardan ibaret olmadğını kanıtlıyorlar. tıpkı pink floyd queen ya da david bovie gibi. mor ve ötesi ne gelince bu onların en sert hali ve bi sonraki albumde yavaşladıklarında (çünkü radiohead etkileşimliler) onları yerden yere vuracaksınız.
-
ne saçma bir gruptur o yaa..