-
o ne ben duymadım....
-
herifler güzel müzik yapıyor ama çok yumuşak:)
-
PLACEBO!!!ADAMLARIN CİNSELLİİNE BAKMİCAKSIN KARDEŞİM SEVMESEN BİLE SAYGI DUYCAKSIN ÇOK HEAVYSİN MAĞRA METAL FALAN DİNNİOSUNDURSEN AMA SAYGI DUY.. İY GÜNNERTUALETE GİRDİİNDEDE BAŞKA ŞEYLER DÜŞÜN ONNAR SENİ TATMİN ETMEZ
-
güzel.......aşık olduğumda placebo dinlerim....çünkü tek güzel aşk şarkı yazarı placebo bence.....ama çoz zamandır dinlemiyorum.......lanet olsun şu derslere
-
maalesef artık piyasa bi grup
-
dostum this picture sleeping with ghosts albümndedir swg da adamların 4. albümüdür !!!!!!!!!
1.placebo
2.without you im nothing
3.black market music
4.sleeping with ghosts
-
piyasa dediğin ne ki ya .. işte bundan nefret ediyorum piyasa ne demek çok satmak mı çok konuşulmak mı ?? şu piyasa lafından yeter artık sakız olmuş milletin ağzına .. duman için de aynı şeyi yaptılar .. neymiş piyasa .. adamlar demek ki iyi cover yapmışlar ya da iyi şarkı seçimler iyiymiş ki beğenildiler konuşuldular .. hemde geniş bi çevre tarafından ... kötü müzik yoktur sadece aynı konseptte şarkılar bir yerden sonra sıkar, taklide girer o kadar ...
sinirlendim :))
-
dinleyicinin kulağına kilit vuramazsın bari rahat bırak ta isteyen istediğini dinlesin yaf ...
-
valla çok derin dinneyicisi diilim ama süpere yakın olduklarını düşünüodum bikaç bildiim şarkılarından ta ki yasılanları okuana kadar.bu ne gas yaaa!sırf where is my mind ın warlıı bile bu kadar aşşağlanmayı hakettirmiyo adamlara (ya da her neyseler işte :P)
-
arkadaslar bir grubun piyasa olması kötü oldugu anlamına gelmez sunu bi kafanıza sokun..
Serpent kingin solediklerinin bir kısmına katılıyorum.. vokalistin ses te enteresan ama placebo para verilip albümü alınacak bir grup degil bence..placebonun tek adam gibi sarkısı da where is my mind dır bence.. Sonucta vasat bir grup.. tabi bi de yumusaklar))