-
sende bi ayrımısın kardeşim başlık okuma gibi bir alışkanlığın mı yok yoksa?
-
mor ve ötesine;
bu adamları sevmem için gerekli olan şeylerden biri daha kaliteli şarkılar yapıp, daha sert tonlar kullanmalarıdır. soft rock ile uğraşmaları beni ilgilendirmez. metallica da ilk başta thrash yapıyordu.
-
yoruma gerek var mı
bence yok
malumdur kendileri mor ve ötesi
milyonlarca defa dinlememe rağmen hala sıkmadı
nedeni tartışılır...
-
tabi ki mor ve ötesi dünya yalan söylüyor
-
tabe ki mor ve ötesi...saten grubun sitesinde de albüm için ''2004 ün en kışkırtıcı rock albümü'' diye bahsetmiş.Tabii ki de mor ve ötesi..şarkılarının %99 u savaşa ve dünyadaki düzensizliğe karşı isyan.olan bitene sessiz kalmama adına yapılmış şeyler.özellikle bir derdim var'ın anlamını özel hayattaki dert olarak anlamayıp dünyadaki ırkçılık ve ayrımcılık,benliği ve nerden geldiğimizi unutma olarak algılarsanız saten albümün anlamınıda çok rahat anlarsınız.tartışmaya gerek bile yok.yılın en kışkırtıcı rock albümü mor ve ötesi'nden geldi..
-
albümü dinledim
nedense kışkırmadım
enteresan
-
Kışkırmaktan anlayışın ne?Yılın en kışkırtıcı albümü diyorus.Diğerlerine göre tabe ki DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR.Sözleri yetiyo şarkıların.Diğer albümlere bakarsan aradaki farktan neden yılın en kışkırtıcı albümünü bu albüm seçtiğimisi anlarsın.Sana hangi albümü dinleyip kışkırdın gibi saçma bişi sormadık...
-
eğer milyonlarca defa dinleyipte sıkılmadıysan bu durumda bir problem var bence...
-
sen kime diyon bu lafı???
-
anlamadınmı? mor ve delisine söyledim...
ama eğer sendede aynı durum söz konusuysa sende üstüne alınabilirsin..:)