Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

2004 Yılının en kışkırtıcı yerli rock albümü hangisiydi sizce....?

• karete • 28 Kasım 2004 15:09 • #444414
    nesya83
    28 Kasım 2004 Pazar / 14:22
    eğer milyonlarca defa dinleyipte sıkılmadıysan bu durumda bir problem var bence...
    öyle bi parça varsa haberim olsun ben rastlamadımda yani hepsinden bıkıyorum zamanla
  • mor_ve _ötesi • 28 Kasım 2004 15:23 • #444416
    Ya beğenemiyosan ne diye millete laf söylüyosun!Sen de söyle o zaman hangi albüm kışkırtıcı geliosa bu yıl için...Niye herkesin dediğine maydonoz oluyosunuz ki ben anlamıyorum.Herkes görüşünü söylüyor.Onada saygı duyman lazım.Belki milyonlarca kez dinledi bıkmadı.Ne yapcaksın gidip öldürecekmisin kısı?
  • nesya83 • 28 Kasım 2004 16:11 • #444417
    millete laf söylemedim, mor ve delisine söyledim...eğer beni kışkırtan bir albüm olsaydı eminol ki hiç çekinmeden yazardım..ama ben genelde beğenmediğim bir albüm olduğunda kışkırırım:)) ki onun cevabınıda buraya yazmanın pek bi anlamı olmazdı herhalde...dimi?
    insanların hoşlarına gitmediği eleştirileri maydonoz olmak gibi algılaması pek şaşılıcak bi durum değil....boşver yaa..her genç kızın başına gelir böyle şeyler..:)
  • mor_ve _ötesi • 28 Kasım 2004 16:15 • #444419
    he he he çok komiksinn!!
  • morvedelisi • 28 Kasım 2004 17:30 • #444427
    evet hastayım ben deliyim onlara gerekli açıklama zaten mevcuttur sanırım...
  • cc_baran • 28 Kasım 2004 18:15 • #444428
    konudan konuya atlıyorsunuz yaa. insanı sıkan ve sıkmayan parçalar vardır. bakın parçalar-besteler diyorum,gruplar şahıslar değil. sizin sevginiz fanatizm düzeyinde,yani belli parçalar-kalıplar değil. adamlar ne yapsa beğeneceksiniz,doğrudur ama bu da geçecek bir süre sonra çünkü ortada olan bir müzik ile o müziği yapana olan hayranlık farklı şeyler. herkes hayatının bir döneminde takılıp kalıyor ama zamanla değişiyor bunlar. kesinlikle değişecek ve sorun olmaktan çıkacak yani. nesya'ya burada katılıyorum. yapılan bir şeye mor ve ötesi yaptı diye takılıp kalma durumu geçecek. belli parçalar vardır,klasik olmuştur bunlar,kült olmuştur,onlara olan yönelim kalıcıdır sadece.
  • subcommandante • 29 Kasım 2004 10:18 • #444451
    ogün sanlısoy 'o gün'
  • ASPRYN • 3 Aralık 2004 21:29 • #444589
    Şu yorumları okudum ve gülmekten yerlere yattım.Şu hale bakın!Herkes fanatizmin doruklarında!Takım tutar gibi müzik dinliyorlar.Herkes begenmediğini eleştirme hakkına sahiptir ve hiç kimse bir başkasına hoşlanmadıgı bir şeyi zorla sevdiremez.Mvö hakkında yapılan eleştirilere verilen cevaplar beni bitirdi.Okurken sanki albümü buradakiler hazırlamış diye düşündüm.Bir de farklı isimlerin hayranları birbirlerini öldürecekler nerdeyse.Sanki stadyum önündeyiz gibi millet birbirini döner bıçaklarıyla kovalıyor.
    Bana göre bu senenin en iyi albümü Kurban-Sert!İyidir,kötüdür orasını bilemem ama benim görüşüm Kurban bu işi gerçekten iyi yapıyor.
  • witchking • 3 Aralık 2004 21:36 • #444590
    cem köksal dı bence en iyi albümü yapan
  • mor ve ötesi • 27 Aralık 2004 18:06 • #445923
    mor ve ötesi - dünya yalan söylüyor
    cem köksal - set me free