Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Mangayı beğendiniz mi??

• catalist • 30 Aralık 2004 20:17 • #446092
    Manga yı ben ilk defa yeni melekteki gripin,mvö,direct,manga konserinde izledim.canlı performansları gercekten iyidi ama yaptıkları tarz müziği ne kadar sevmesemde,bence kendilerince iyi grup basarılıda olurlar piyasada ama burdan bir eleşritim :P vega'nın iz bırkanlar unutulmaz parçasının içine zıçtılar konserde yazık ettiler valla ama rammstein du hast cover iyidi,tebrikler:PP yani sıkıcı bir grup degil ama orjinal gelmedi pek bana biraz fazla rap kullanıyolar,bu yüzden sevemedim mangayı,sevememde.ama canlı performansları iyi...
  • MaD_Bassist • 30 Aralık 2004 22:16 • #446111
    Manga mı öööyyyykkkk limonda yuhalanan bi guruptan cok bisi beklenemicei icin begendiimi söliemem bariz bi Linkin Park özentiligi mewcut zaten bu nu-metal olayını hala cözebilmis diilim rap le metal nası yani (metal dnenmez ama...) herneyse bnce berbat tabii herkesin görüsüne saygımda sonsuzdur... sevgiler saygılar
  • Tayyip Erdoğan • 31 Aralık 2004 03:44 • #446130
    yani adamlar uğraşmış diye eleştirmeyelimmi ne kadar saçma yaooowww...!çok uğraşırsan o iyi olcaktır diye bi şey yok..bu birazda yetenk ve birikim işidir..
  • Ktulu • 31 Aralık 2004 18:37 • #446189
    Ayrıca Numetalin özünde olan FRP Ve RPG

MUAHAHHAHAHAHAH !!!

Afedersin ama kıçımla gülüyorum...

• Ktulu • 31 Aralık 2004 18:52 • #446191
    Tüm yazılanları okuyamadım... Diğerlerinden bağımsız bir yorum yapıyorum.

Bence dedikleri gibi soundları Türkiye'ye göre sert falan değil. Sadece Serdar Ortaç 'tan belki "biraz" daha sertler. Ama bu onları "sert grup" yapmaz.

Linkin Park'a benzedikleri doğru. Hatta nerdeyse aynısı...

Bana hitabetmiyolar. Ama dinleyici kitlesi Türkiye'de yok değil.

Keşke sağlam thrash grupları da çıksa yaa artık :((

• vesta • 1 Ocak 2005 22:38 • #446279
    Adamlar ya harbi prodüktör (başka bi' deyişle ''para''düktör..)lerinin gazabına uğramışlar -ki bu da kendi toylukları veya salaklıkları- ; ya da bu adamlar zaten beş para etmezlermiş kazara sing your song'da derece almışlar sonra biri bunları gaza getirmiş ''abi siz bi' nu metal yaparsınız ertesi gün fred dürst (evet evet dürst..) müziği bırakır yürüyün bee..'' şeklinde gaz verip salmış bu elemanları piyasaya sonra en son öyle eciş bücüş bilgisayar kahramanları olarak sahnede bulmuşlar kendilerini.. ;P

Ya harbi o klip ne yaa öyle puhuhuhohahahaaa.. :*

Allah ıslah etsin..
  • Darth Revan • 2 Ocak 2005 01:01 • #446288
    Linkin Park özentiliğiyle kurulmus saçma sapan bir grup.. Nu-Metali sevmem ama yine de lp ile kıyaslanamaz alakası bile yok soundu çok yumusak..

Ayrıca Frp gibi bi olayı böyle dandik gruplarla ve müzik türüyle özleştirmek yanlıs.. Özleştirenler de iki yüzüklerin efendisi okuyup frpci olanlardır...

saygılar..
    May the Force be with you..
  • gizem_cobain • 3 Ocak 2005 13:19 • #446388
    foruma cevabım:hayır...
  • morvedelisi • 3 Ocak 2005 16:35 • #446401
    tam özenti dinleme hatasında bulundum neyse birkaç saniye sonra döndüm hatadan

kötü...
  • Holy_Bastard • 3 Ocak 2005 17:48 • #446413
    MAAANNNGGAAAAA!!!!!!!

Ben baya beğendim!Rap'in ayarını biraz kaçırmışlar ama dinleniyo.Özellikle BİTTİ RÜYA , B.K.Çiz... ve Sakın Bana Söyleme çok güzel