-
MAAANNNGGAAAAA!!!!!!!
yaa vir şeyler yapmaya çalışmışlar ama olmamış bence...burnuma azıcık lp kokuları geldi sanki böyle klipleri tarzları filan ama fazlaca hip hopa kaçmış bence olmamış...yaa bir de klibi izliyorsun tipler böyle rastalı mastalı dur bakiim ne çıkıcak diyorun bi görüküyolarki hüsraaaannnn ben hala hangisi hangisidir tam seçemedim valla..çizimlerde başarısız bence..
-
MAAANNNGGAAAAA!!!!!!!
valla katılıyorum çizimler başarısız ama yine de kenan d. denen insanın animation klibinden bi milyon kat daha iidi(öyle bakmayın yaa!! valla zorla seyrettirildim!) neyse grup türkiyenin şimdiki pop-kültürüne uyuyo o yüzden petek dinçöz kategorisine girmese de o kesim tarafından beğeniyle takip edileceğinden bi süre daha göz önünde olucak. bu durumda ya diğer 'sanatçı' lara alışmaya çalışıp alışamadığımız gibi kanal deiştiricez ya da insanlar artık onlara 'LPa benziyolar' demedikleri zaman tekrar bi dinleriz bakarız eğer hah tamam artık bunlar dinlenebilir/izlenebilir/konserlerine gidilebilir deriz. (ya da tabii tersi de olabilir: onları hala beğenmiyo da olabiliris)
neyse ne diyelim hayırlı olsun...
-
MAAANNNGGAAAAA!!!!!!!
pek hoşuma gitmedi günümüz popu sanki paraları var heralde çıktılar bukadar ön plana yoksa amator gruplar arasında çok daha güzelleri var
-
MAAANNNGGAAAAA!!!!!!!
Bence bu çocuklar gerçekten başarılılar artı yaptıkları tarzlada esasında bizdeki pop müzik kültürüne en güzel baltayı vurdular şimdi bir düşünün kral t.v dinleyen pop müzik!!!!(popüler müzik babında)severlerin kulaklarına sert soundlu gitar seslerini oturtmayı başardılar bence sırf bu yüzden kocaman bir alkış kazandılar...
Hem müzisyenlik hemde kişilik olarak inanılmaz insanlar ve umarım ki çok uzun seneler manga'nın sesini duyarız ve daha bir sürü grupla tanışırız....
-
mango mı?eh işte...
bence birçoğunun abarttığı kadar iyi bir grup değil.şarkılarını da beğendiğimi söyleyemem.lakin hakikaten farklılar ve bu türk toplumunun ihtiyacı olduğu yegane değişikliklerden biri.bıktık artık gereksiz şarkılardan ve dahası bu şarkıları söyleyenlere giden paralardan.neymiş efendim "pazara kadar değil mezara kadar,gelirim senle fizana kadar..." yok öyle bişey kardeşim...nereye kadar?
-
mango mı?eh işte...
FENA DEGİL AMA BEN BEGENMEDİM KLİP İĞRENÇ ÖTESİ HİÇBİR GEÇEKLİK YANI YOK POKEMON GİBİ BİŞİY VAR ZTEN KLİPTE ONU GÖRÜNCE TÜĞLERİM DİKEN DİKEN OLUYOOOOOOOOOOO DİNLEMEYİN BU GURUBU KARDESİMMMMM BEN BUNLARA ALBUM YAPAN FİRMAYIIII BİB...
-
Manga Rulezzzz
Bence saygıyı hakediler medusa2 artı birçok grubun yakalayamadığı havayı yakaladılar ve bence kaliteli bir albümle bu tarz bir grubun çıkması bence müzik piyasasını hareketlendirecek ve hareketlendirdide
-
muahahaaaaaaaaa
hiç bişey değil sırf bu "pokemon" yorumundan dolayı sana saygı duydum.klip hakkaten berbat.karakterlerin yaptığı birçok hareket fizik kurallarına aykırı.mesela pelerinli bi eleman var yana doğru yengeçvari bi hareket yapıyor yok yani.anlatamıyorum bile oturun bi dikkatle izleyin.anlatılmaz yaşanır diyorum olayı kapatıyorum.saygılar
-
Manga hakkında birkaç düzeltme!
Sert ve kaba tepki veren arkadaşlar!
Bu sinir niye? Sizin yapamadığınızı onlar yaptı diye mi? Bırakın işte, sevenler sevdi (ben de dahil), dinleyen dinlesin! İnsanları yargılamak çok kolay ama gerçekler göründüğü gibi olmayabilir. SONY yapımı diye b.k gibi paraları olduğunu iddia edemezsiniz. Manga elemanlarından herhangi biriyle 10 dakika sohbet etmenizi isterdim doğrusu.
-
Manga hakkında birkaç düzeltme!
ettir ozaman