-
Ben çok kötü olduğunu düşünmüyorum.Bi şarkılarını dinledim ve hatta market sahibine bu kim diye sordum.Manga dedi.Fena değildi ama tabi tam albümü dinlemeden karar vermemek lazım.Şuna da katılmıyorum: Bir müzik başka bir türe göre hafif diye hemen "piyasa" müzik yakıştırması yapılıp aşağılanıyor.Gereksiz bir karşılaştırma.Bi kere tarzlar farklı.Karşılaştıramazsın ki!Ayrıca herkesin dinlediğine saygı duymak lazım.
Bu arada harbiden o yarışmanın en iyisi kafeyin di,nooldu onlara bilen var mı¿
-
Manga hakkında birkaç düzeltme!
Sohbet etmek isteyen zaten bulur onları çünkü hiç de burunları havada ve para babası tripleri yok! Yanlış tanıyorsunuz dediğim şey de bu zaten. Albüm çıkınca herkes para kazanıyor zannediyorsunuz ama YANLIIIIIŞŞŞ çok yanlış :)
-
sakin arkadaşım sakin
bu ne şiddet bu ne celal?sakin ol.tamam anladık sevion.ama nedir bu şiddetli ilgi anlayamadım.nese
-
birer özentiden başka bir şey değiller bence....çizimlerini bile taklit etmişler..lp nin bir resminde bateristin eline kelebek konmuş...aynı şekilde manganın bateristinin eline de konmuş...özenmede değil bunların yaptıkları.. düpedüz TAKLİT....
-
sevgili insanlar bir gruba çamur atmadan önce belli bir seviyede o grupla ilgilenilmiş olunması gerektiği kanısındayım.ben bu adamları sing your songta gördüm ve zaten o aralar bayaaa yeni bir gruptular.ayrıca bir çok kez canlı performanslarını izledim.evet bugüne kadar bar müziği yapan gruplar arasında bence bayaa bi farklı konumdalar.ama piyasa kuralları olan bir arena ve siz de bu arena da yenik düşmemek için oyunu kurallarına göre oynamak durumundasınız.ve bence bu çocuklar ilerleyen zamanlarda daha da başarılı olacaklar.en azından ben öyle düşünüyorum
-
7 ocak cumartesi günü Eskişehir Doors'ta verdikleri konseri izleseydiniz manga'nın geleceğini görebilirdiniz. İnanılmaz iyilerdi, bir de kanada'dan gelen arkadaşları Evren'di herhalde, o ne çocuk öyle, inşallah bir dahaki albümlerinde bu çocukla konserde yaptıkları düetlerden birine yer verirler. bence konserlerine gittikten sonra karar vermek gerekir...
-
Özelilikle insanların dinlediği müziğe saygı gösterilmesi ve başarılı insanların takdir edilmesi konusunda size katılıyorum. Çamur atanları anlamıyorum ya, kendi sevdiğiniz grupların dışındaki herkese bunu yapıyor musunuz? Ne gerek var ki??Bırakın işte, reklamı güzel yaptılar, klipleri güzel, vokal ilginç ve Türkiye'de ilk! Sevmeyebilirsiniz ama çamur atmayın bari.
Bu arada GoTH_PriNceSS denen şahıs, ben aynı ilgiyi Kurban'a, Direc-t'e Kraker'e Panik'e Dorian'a vs vs de duyuyorum. Burdaki çoğu insan gibi bir gruba kafayı takıp onu ölümüne savunmuyorum.
-
ben beğenmedim kafa yok r&b e çok fazla kaymış sözler tamamen r&b bende sevmediğim için hiç beğenmedim diyebilirim. sölediğine pek katılmıyorum bazı gruplar amerikada bitti ama hala linkin park dimdik ayakta duruyo (jay z düeti) gerçi iğrenç olddu ama adamları dinleyen ve beğenen çok fazla kişi var türkiyede de bu iş bir süre devam eder
-
ya kardesim ne alakas1 var adam limpbizkite hardcore diyo ya scmalamayin lutfen.. limpbizkit nu metal yapar..hardcore ne daha bilmeyenler var..slipknot bile kendileri icin biz nu metal yapiyoruz dio düsünün artik..en iyi hardcore u tanimliyacak soulfly var bence...limpbizkiti 5 sene dinledim benden iyi bilemezsin inan bana.. mangaya gelince grubu dün aksam dream tv de izledim...gercekten bu grup rap ile rock arasi bisey be kardesim...gitar rifflerinden biri duyulmuyo.. vokaller cogunlukla rap ama.. bence iyi sayilir cogunlukla rup tarzi...
-
tiksinç...