-
evet beğendik
öncelikle msgları okurken bazı arkadaşların neredeyse aşalayıcı bir tavır takındığını anladım...ve buna anlamda veremedim...
öncelikle zaten toplum olarak eleştiri yapmayı bilmiyoruz ve bunun genelde sebebide herşeyin en iyisini en doğrusunu ben bilirim,ben yaparım mantığıdır.bikere eleştiri yapmak demek eleştirilenin daha iyisini yapabilmesi için eleştirenin fikirlerini karşı tarafa aktarabilmesidir ve bu yapılırkende saygı ve mantık çerçevesinin bozulmamasıdır.Manga'ya kötü eleştiri yapan insanların Manga'nın tavrından ve duruşundan hiç mi hiç haberi olmadığınada eminim...yok buna benziyo bu dinlenmez...grubun adı Manga değilde "Mangabizkit" olsaydı ve Türk olmasalardı şuan burada yapılan eleştirilerin eleştiri değilde adeta "hayranlığa" döneceğine adım gibi eminim bu çocuklar dinlenilen bir çok yabancı gruptan daha iyi bir müzik yapıyorlar ve buna katılmasanız bile "SAYGIYI" hakediyorlar
-
menejer kurbanı olduklarını düşünüyorum. 21 kasım cultures of rock party için mangayı çağırdığımızda ilk elemnlarla hatta davulcularıyla konuştum. gayet samimi, efendi şeker gibi adamlar. ama menejerse tam bir paragöz adam. neyse parasız bağladık ( bence bu organizasyonlar tarihine geçebilecek bir başarı adamı görseniz hak verirsiniz :)) ama adamın sonrasında yaptıkları cehennem azabı gibiydi. sürekli kapris ve sonuç: manga elemanları o gün bronx a tüm tesisatlarını toplayıp hatta davulcusu zillerini bile bize verip geldi. ama yine menejer ve biraz da gitaristin parmağındaki rahatsızlığın riske edilmemek istenmesi sonucu çıkmadılar. yani gördüğünüz gibi efendi adamlar. öyle bi tarafları kalkmamış. çok yakından arkadaşımız olan gruplar bile kimi zaman bize hiçbişeyini vermiyo ekipman olarak ama adam zil, pedal,aksam herşeyi kullandırttı. vede çook samimi elemanlardı. yapmak istedikleri tarzda tahminim sert soundlu bişeylerdi ama dedim ya prodüksiyon :) daha önce denenmemiş bir tarzı olduğu gibi kaydetme riskini göze alamamış sanırım soni müzik ve gergedan.. ne diyelim inşallah diğer albümlerinde..
-
abi hastasıyım valla tarz tam bi sentez hard sound sonra turn typla girmiş vede rep var manyak bi tarz çıkmış ortamları çok iyi bi çok grub bi çatıda toplancak gibi geliyooo ne diyeyim muhteşem bi olay yapıyolar hayırlısı
-
abi hastasıyım valla tarz tam bi sentez hard sound sonra turn typla girmiş ve de rep var manyak bi tarz çıkmış ortamları çok iyi bi çok grub bi çatıda toplancak gibi geliyor ne diyeyim muhteşem bi olay yapıyolar hayırlısı
-
tam anlamıyla iğrenç.............!!!!
-
gzel soru..
çok gzel bi soru sormuşsun gerçekten.. insanlar ne kadarda atıp tutuyo.. nu metal.. hard core.. gothic.. nerdeyse herkes metal yapıcak.. mangadan nefret ettim ben.. helede gruptaki birinin yorumunu dinleyince.. adam diyoki bizim müziğimiz rock müzik tabanlı.. içinde hip hop müzik barındıran.. we içinde çok tanıdık melodiler olan bi müzik..herkes çok sevicek.. çok tanıdık melodiler..?? nası melodi bunlar..sinir oluyorum böyle tiplere.. nu metalmiş.. çok gzelmiş.. hadi ordan..
-
açççççççççç
ilk çıkan grupların özelliklede yeni bir tür müzik ile çıkanların bu tür klip yapması bence gayet normal çünkü en masrafsızı bu ayrıca bir klip yüzündende adamları beyenmemekte biraz abes kaçmıyo mu??????
-
Piyasadaki gereksiz grupların arasına bir yenisi daha katılmış oldu..
-
FERMAN;
ABİ NE OLUR RAPİ BOŞVERİN,GİTARLAR DAHA ÇOK SES ÇIKARSIN,ARKA PLANDA KALMASIN...
Kim ne derse desin,ben seviyorum Manga'yı ve bence ilerde çok daha iyi olacaklar,hak ettikleri yeri bulacaklar...
-
hayır beğenmedim..hatta kliplerini gördükçe korkuyorum resmen o ne yaratık öyle yaaaa velet mi ne bok olduu belli değil...sonra çizimlerde çok başarısız adamlarla alakası yok...