Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DİREC-T DİNLEMİŞ OLANLAR YORUMLAYIN ANACIM!!!

• pinus_antares • 7 Ocak 2005 14:30 • #446838
    Direc-t grubunu dinlemiş olanınız var mı?Beğendiniz mi?Eleştirin bakkem.Bu da benden olsun.
  • souls_for_rent • 7 Ocak 2005 14:43 • #446847
    biraz geç kaldın ama.. :)) bazıları arabesk rock yaptıklarını iddia ediyor(her ne ise?!) bazıları da grunge diyor... ben hiç bir kalıba sokmadan dinliyorum ve eğlenceli, müzik dünyamızda olması gereken bir grup olduğunu düşünüyorum... özellikle vokalist Bilge'nin bugünkü yerlere gelene kadar çektikleri dillerde dolaşır... bu yüzden de saygı duyuyorum... (mücadeleyi bırakıp savunduğu müzik anlayışından kopan ve abidik gubidik şarkılarla elinde çift saplı gitarı anımsatan bağlamalarla görülen şahıslardan daha derin duyguları olduğuna inanıyorum...) ve direc-t i seviyorum...
    bir de Didem diye bir şarkıları var...
    ah Didem aaah!!!
  • MeDuSa_62 • 7 Ocak 2005 14:50 • #446850
    sana katılıyorum souls of rent
  • pinus_antares • 7 Ocak 2005 15:01 • #446854
    Ben acayip etkilendim adamlardan.Kemanı çok güzel oturtmuşlar şarkılara.Didem,Hasret,Ama Hepsi Yalan,Woodden Love.Bu konuda Studio OnAir'i de övmek lasım galiba.

Bazılarının rock kaybeden müziktir,insanı karamsar duygulara sevk eder diye düşünceleri var.Bence bu görüşü tamamen silecek bi grup.Zaten biliyosunuz Mor ve Ötesi,Kurban,Direc-t şu an kanka gibiler.Bunun nedeni herhalde hepsinin bu noktaya gelinceye kadar çok uğraşmış olmaları.

Hürriyet Haftasonu ekinde Ebru Çapa diye bi fırlama aptal var.Adam yırtınıyo çığlık atmaktan şarkı söyleyemiyo demiş,peşine Candan Erçetin-Melek'i övmüştü.Koptum,altıma işedim.İşte bu da genç ve kendini cool entel ilan eden bir "müzik eleştirmeni".Yorum size kalmış.
  • guadalahara • 7 Ocak 2005 15:18 • #446858
    ben bi wooden loveı beğenmedim.diğerleri güzel,eğlenceli parçalar.ama sözler tam bi felaket bence.

rus kozmonotları uzayda pek bi yalnızlar
    aydan dünya pek bi yuvarlak görünüyordu
    ama sen varsın,ama sen varsın..
    ....
    ....
    dün gece televizyondaki kadını sana benzettim
    ama sen varsın,....

ne iştir çözemedim valla.sözler kötü ama grup eğlenceli.

ayrıca vokalist bilge bi aralar ankaradayken felan arkadaşımın evinde felan kalıyomuş.adamın albümden felan haberi yokmuş.bende albüm kapağını görünce
    -anaaaa bilge lan bu falan dedi.
    tam bi kurt cobain delisiymiş.adamın nası sıçtığını bile anlatıyomuş.yuh artık yani ;)))
  • souls_for_rent • 7 Ocak 2005 15:51 • #446864
    bak açıklayayım hemen canım kardeşim...
    şimdi herif(şarkıyı yazan) açmış televizyonu yanında sevgilisi ooohh izliyorlar televizyonda Reha Muhtar'la Şov Haberi(yıl 1999 tabe) herif bir de bakıyor ana! sevgilisi canlı yayında! e ama yanında şimdi?! cık... Allah Allaaaah... düşünüyor düşünüyor çözemiyor... ve hemen bunu o mükemmel dizelere döküyor :)) olayın aslı bu... ehem şaka bir sahiden de sözler pek öyle saran cinsten değil... ama dedim ya böyle bir gruba da ihtiyacımız var...
  • guadalahara • 7 Ocak 2005 16:43 • #446872
    :)) güzel açıklama.tebrik ederim ;))
  • death_glory • 7 Ocak 2005 17:01 • #446876
    o herif hadım edilmiş bence!!!
  • lilith_ • 7 Ocak 2005 17:34 • #446877
    ben dinledim ve gayet de sevdim! çok eğlenceli! ilk dinlediğimde tv'de kliplerini izliyordum kurban sanmıştım o da sanırım vokalin saçlarından dolayı :)) ama müzikleri de aynı tarz olmasa da çok eğlenceli! dinlerken hani ne tür müzik yapıyorlar diye düşünmeden dinliyorum ki çoğu insanın da öyle dinlediğini sanıyorum.
  • karete • 7 Ocak 2005 17:52 • #446884
    nerede kozmonot lafı duysam gülmekten kırılıyorum :))))))))9