Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DİREC-T DİNLEMİŞ OLANLAR YORUMLAYIN ANACIM!!!

• Tayyip Erdoğan • 7 Ocak 2005 17:59 • #446888
    Grubu beğenende çıkabilirbeğenmeyende o kişiye göre değişir de bu grup hakkaten farklı bi grup..Adamlar kimseyi taklit etmemişler baya bi farklılar..Ama beğendinmi diye sorarsan müzikal anlamda biraz daha iyi olabilir pek beğenmedim açıkçası.Aletler çok sönük kalmış vokalin sesini 1. plana almışlar..
  • radyokafa • 7 Ocak 2005 19:25 • #446900
    Güven Erkin Erkal’ın TRT’deki programında izlemiştim ilk olarak, bayağı bi oluyor. Ve hayrete düşmüştüm, zira Türkiye’de böyle bir yorumcu yok. Violent Femmes diye çok sevdiğim bi grup var, tarz ve yorum fena halde benziyor. -Birileri deseydi ki ‘ilerde bi gün bir Türk grubunu Violent Femmes’e benzeteceksin’, ‘hıııııı, tabi tabi’ derdim bir daha da onlarla muhattab olmazdım :)
    Sen varsın’ın sözleri anlamsız gelebilir, bu hiç umurumda değil çünkü anlamını düşünmeme gerek kalmıyor, 5. saniyeden itibaren ‘Hobaaa..’deyip başlıyorum oynamaya...
    Uzun süredir Türkçe bir albüme para vermemiştim, şimdi de keyifle dinliyorum.
    Umarım bundan sonra da kendilerini geliştirerek devam ederler.
    ÇÜNKÜ DİREC-T DİNLEMEK ÇOK GÜZEEEEEEELLLLLLLLLLLL!!!

“Sen beni aşkın celladı yaptın...rıaaarrrrr!”
  • morvedelisi • 7 Ocak 2005 19:43 • #446906
    ben beğenmedim
  • flütist • 7 Ocak 2005 21:21 • #446914
    dinledim va beğenmedim...saçma sapan sözleri var...dinlediğim zaman hiçbirşey ifade etmiyo benim için...
  • Lucifer77 • 7 Ocak 2005 22:34 • #446924
    didem süper parca..
  • pinus_antares • 7 Ocak 2005 22:35 • #446925
    Müzik sadece sözler demek değildir.Bir çok yabancı parçada da sözler saçmadır ama çok beğendiğimiz ve melodisini aklımızdan çıkaramadığımız parçalar var.

Solistin sesini ön plana çıkarmalarının nedeni, adamın enstrümanının ses olması.Bu nedemek diyenler olabilir,şu demek: bazı insanların sesi ve yankıları vokalin dışına çıkar.Bunlar solisttir ve enstrümanları sestir.O düşünceyle dinlemek daha doğru olur.
  • X-LoMBaRDo • 10 Ocak 2005 10:48 • #447214
    abi aç1kça çok embesiller..! dün Atlantis te vokalistlerini gördüm! Adam salagin teki..! Zaten bütün cd leri devirdi! hehe..
  • pinus_antares • 10 Ocak 2005 11:48 • #447222
    Sana bu hakaret etme gücünü kim veriyo anlamadım!Hakaret etmeden eleştirsen memnun olurum!
  • Tayyip Erdoğan • 10 Ocak 2005 11:59 • #447226
    Hakkaten yoww illa bi denyo yakıştırması yapıcaksınız sanane adamın iq sundan sen müziğine baksana onu eleştir...
  • Black Exodus • 8 Şubat 2005 03:51 • #449948
    uğrunda yandım..iyiler..olur olur...