-
Grubu beğenende çıkabilirbeğenmeyende o kişiye göre değişir de bu grup hakkaten farklı bi grup..Adamlar kimseyi taklit etmemişler baya bi farklılar..Ama beğendinmi diye sorarsan müzikal anlamda biraz daha iyi olabilir pek beğenmedim açıkçası.Aletler çok sönük kalmış vokalin sesini 1. plana almışlar..
-
Güven Erkin Erkalın TRTdeki programında izlemiştim ilk olarak, bayağı bi oluyor. Ve hayrete düşmüştüm, zira Türkiyede böyle bir yorumcu yok. Violent Femmes diye çok sevdiğim bi grup var, tarz ve yorum fena halde benziyor. -Birileri deseydi ki ilerde bi gün bir Türk grubunu Violent Femmese benzeteceksin, hıııııı, tabi tabi derdim bir daha da onlarla muhattab olmazdım :)
Sen varsının sözleri anlamsız gelebilir, bu hiç umurumda değil çünkü anlamını düşünmeme gerek kalmıyor, 5. saniyeden itibaren Hobaaa..deyip başlıyorum oynamaya...
Uzun süredir Türkçe bir albüme para vermemiştim, şimdi de keyifle dinliyorum.
Umarım bundan sonra da kendilerini geliştirerek devam ederler.
ÇÜNKÜ DİREC-T DİNLEMEK ÇOK GÜZEEEEEEELLLLLLLLLLLL!!!
Sen beni aşkın celladı yaptın...rıaaarrrrr!
-
ben beğenmedim
-
dinledim va beğenmedim...saçma sapan sözleri var...dinlediğim zaman hiçbirşey ifade etmiyo benim için...
-
didem süper parca..
-
Müzik sadece sözler demek değildir.Bir çok yabancı parçada da sözler saçmadır ama çok beğendiğimiz ve melodisini aklımızdan çıkaramadığımız parçalar var.
Solistin sesini ön plana çıkarmalarının nedeni, adamın enstrümanının ses olması.Bu nedemek diyenler olabilir,şu demek: bazı insanların sesi ve yankıları vokalin dışına çıkar.Bunlar solisttir ve enstrümanları sestir.O düşünceyle dinlemek daha doğru olur.
-
abi aç1kça çok embesiller..! dün Atlantis te vokalistlerini gördüm! Adam salagin teki..! Zaten bütün cd leri devirdi! hehe..
-
Sana bu hakaret etme gücünü kim veriyo anlamadım!Hakaret etmeden eleştirsen memnun olurum!
-
Hakkaten yoww illa bi denyo yakıştırması yapıcaksınız sanane adamın iq sundan sen müziğine baksana onu eleştir...
-
uğrunda yandım..iyiler..olur olur...