Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DİREC-T DİNLEMİŞ OLANLAR YORUMLAYIN ANACIM!!!

• likablegirl • 10 Şubat 2005 18:38 • #450490
    Valla ben bi tek "Hasret" i dinledim güzeldi. Hoş :)ötesine gidemez :)
  • Kaiser • 14 Şubat 2005 18:49 • #451123
    bence son zamanlardaki en iyi çıkış Eleştirenlere sorum türkçe rockta ne dinliyorsunuz durun cevap vereyim
    1.Canlı söyleyemeyen Mor ve ötesi
    2.Artist siniz türk dinlemem diyerek kültür yaptığınızı sanıyorsunuz..
    3.Teoman :-((
    4.Babazula falan Babylon tarzı kült ama sözler falan üst kültür havaları

Neyse bence direc-t canlı dinleyince insana budur dedirtiyor helal olsun
  • pixies • 14 Şubat 2005 22:37 • #451154
    canlı dinlemedim ama cansızda küsel
  • pariah • 15 Şubat 2005 11:15 • #451233
    Valla bence süperler. konserden önce albümlerini almıştım ve çok beğenmiştim. hele konserde acaip eğlendim. yerimizde duramadık bütün konser boyunca. bence çoooo...k şirinler. hele bilge(solist) ŞİRİNNN ÖTESİİİİ!!!!

i luv u BİLGEEEEEEEEEEEE
  • irritate1 • 18 Şubat 2005 22:47 • #451828
    ben albümü edindim tabi ve süper buluyorum..özellikle bilgenin söyleyipte benim söyleyemeyeceğim kadar tiz sesli bölümlere bayılıyorum wooden love ve hasret favorimdir..canlı performansları albümdekine 100 basar belirtirim..
  • radyokafa • 19 Şubat 2005 00:01 • #451835
    çevirip çevirip dinlemeye devam ediyorum CD'yi.
    oozydeki konserlerinde milleti kırıp geçirdiler, yapmadığı şebeklik kalmadı Bilge'nin.
    daha önce eskişehirde, o, rağbet denen yerde dinlemiştim, orada bile iyiydi, oozydeki ise son zamanlarda izlediğim en keyifli en doyurucu konserdi.keşke gelseler de yine izlesek.

umuyorum ki hep böyle devam etsinler.
    ya adamlar nirvanadan çalıyor, ardından Timur Selçuk'tan çalıyorlar(dumur oldum). sonra, bir de bakıyorsun Violent Femmes de çalıyorlar ve hepsinin de hakkını veriyorlar.

Bilge'nin gitarında michael jackson çıkartması vardı, ne alaka dedim kendi kendime ama sonra rolldaki röportajda michael jackson hayranı olduğunu hatta jackson5 müptelası olduğunu söylemiş.

neden Direc-T sevdiğimi artık daha iyi anlıyorum, zira bu adamlar müzik hastası! herşey var, Timur Selçuk parçasını da bir arabesk icrası gibi cayır cayır çalmıyorlar, tadı damağımda kaldı.

ya, n'olur bir daha gelin ya!
    yazarken yine iştahım kabardı
    uffff!
  • MaD_Bassist • 19 Şubat 2005 10:46 • #451877
    Abi gurup iyi yaa hoş yani türk rock piyasasında en doğru dürüst iş yapan guruplardan biri en azından moda akımına kapılmıyolar (mor ve berisi gibi) müzikleri cok hoş ve tatlı bişey ben sevdim yani piyasaya cıkmadan önce sadece bi kac parcasını dinleyebilmiştim ama cıktıkları iyi oldu böylece daha rahat dinleyebildik adamları bence direc-t ilerde iyi işlere imza atacak sağlam bir gurup sevgiler saygılar...:))
  • missrocker • 19 Şubat 2005 21:33 • #451953
    cok severım bu grubu son cıkan gruplardan en ıyısı muzıgı gayet saglam emınım daha cok guzel seyler yapıcaklar...
  • red_pinup • 20 Şubat 2005 23:31 • #452085
    açıkcası sahne perfonmasnlarını hiç beğenmedim.ama dinliyorum
  • drummist • 21 Şubat 2005 00:24 • #452088
    gerçi farklı bir foruma dönüşebilir ama söylemeden edemeyeceğim: bence Türkiyenin en iyi rock vokaline sahipler.
    tek gitarın verdiği bir sınırlılık hissedilmiyor değil, ben de bunu yaşadığım için anlıyorum. Türk rock müziğine dair yeni bi sayfa açacakları konusunda öngörülerim var. umarım bahsedildiği gibi cd'leri devirmezler müzik işinde de. böyle gruplara ihtiyacımız var...