Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DİREC-T DİNLEMİŞ OLANLAR YORUMLAYIN ANACIM!!!

• HafızaKaybı • 21 Şubat 2005 00:53 • #452090
    Direc-t, tek kelimeyle rezalet... Müzik yapmak için yeteneğe ihtiyacınız yok, ilginç bir saç stili, ilginç bir pantolon da işinizi görür der gibi bir oluşum. Yani her gruba öncelikle iyi yanından bakmaya çalışan biriyim, olumsuz katılımcı olmak gibi bir iddiam da yok ama böyle gruplara albüm yapılacaksa hiç yapılmasın, rock böyle patlayacaksa hiç patlamasın daha iyi. Ortada ne rock var, ne müzik var, bir şeyler patladı ama ne patladı belli değil...

"Rezalet" kelimesi bir müzik albümü için kullanılmamalı, çünkü normalde harcanan bir emek vardır. Ama o kadar yıl uğraşıp, emek harcayıp ortaya bunu koyuyorlarsa, üstelik "abilerden" destek görerek, hakkaten yazık olmuş demek lazım. Ya da bu ülkede bunları göre göre dünyadaki en güzel şeyden (müzik) soğuduğumuz için, bize yazık oluyor belki de... Böyle bir grup hakkında vakit ayırıp bu kadar yazdığım için hakkaten boş bir insanım galiba, bana da yazıklar olsun, kendimden tiksindim artık bunları göre göre... Öghhh...
  • NyX_the_Jerk • 21 Şubat 2005 01:51 • #452092
    öncelikle bu grubu nasıl ve nerde dinlemiş olduğunu bilmiyorum ama ayak üstü dinlemişsin.grup 3 kişiden oluşuyor.3 kişilik gruplar arasında dinlediğim en kaliteli ve renkli müziği yapan grup.senin rezalet olarak tabir ettiğin insanlar benim için türkiyenin en iyi grubu.gayet te uzun bi şekilde tartışabilirim.senin müzikle ilgin ne seviyedebilmiyorum.ben basçıyım ve grubu kendi dalımda eleştirecek olursam emek vermemiş dediğin adam 2tane müzik okulu bitirmiş bi insan 8 yılını sadece müziğin teorisine vermiş tabi pratikte yaptıkları apayrı.çok objektif bi şekilde söylüyorum ki türkiyenin en iyi 5basçısından biri.vokal gitar yapma bildiğin gibi çok zor bi iştir.sesi desen direk yetenek.ve bu yeteneğini elektroyla birleştiriyo.hangi müzik eksperine sorsan bu adamları öveceğine inan şüphem yok.mor ve ötesi,teoman,haluk levent gibi adamlara mı kaliteli diyosun bilmiyorum ama bence bu adamları biraz daha dikkatli dinle.özellikle basları.başka bi grupta bu tadı bulabilecek misin bilmiyorum...
  • Nofx • 21 Şubat 2005 02:24 • #452097
    İşte müzikten anlamayan bi arkadaşımız daha..Yanii iyi müzik sert müzikmidir sana göre prtada ne rock var ne bişey diyoo.:Bu adamlar mor ve ötesi gibi falan taklit olarak çımadılar bu piyasaya göründükleri gibiler..Kaç şarkısını sinledin merak ediyorum bence türkçe rock ta ihtiyaç farklı şeyler yoksa yurt dışındaki gruplar gibi olmak kolay bir iştir.Merak ediyorum hangi türk rock grubunu dinliyosun..???
  • symbol07 • 24 Şubat 2005 22:55 • #452916
    ya adamların ne yapmak istediğini bilmeden yorum yapanlar var..çok kaliteliler bence..umarım çok iyi yerlere gelirler..
  • Archon • 24 Şubat 2005 23:30 • #452921
    Tek gitar oldukları için bazen şarkılarda eksiklik oluyor bi de basscıları tam bir odun ama sahneye çok iyi uyuyorlar sahne performansları mükemmel davulcularıda iyi çalıyor.
  • radyokafa • 24 Şubat 2005 23:48 • #452925
    Yanii iyi müzik sert müzikmidir

şu kısmı üstüne daha çok bastırarak söyler misiniz?
    herkes duysun bunu.
    bu forumdakilerin bunu duyması lazım görünüyor.
  • divinemusic • 25 Şubat 2005 00:53 • #452929
    Efsane parça I Feel Good u bu kadar iyi söyleyen bir insan daha görmedim Bilge den başka. Birebir aynısı. Ancak grup söz ve müzikleri ne beni tatmin ediyor ne de eğlenceli geliyor. Tabi benim kişisel fikrim, beğenenler de vardır elbet.
  • feyzasal • 2 Nisan 2005 19:58 • #458573
    gitmiş kardeşim albümlerini almış ben de beleşe dinlemiş oldum böylece.iyi gruba benziyo.deniz in katkıları sağolsun.en güzel şarkıları hasret bence.çok güzel şarkı şu hasret ya.bi şarkıda "günler tepelerden aşağı koşan vaşi atlar misali" diyo.ordaki "vaşi" deyişi beni koparıyo.
  • sacrifice666 • 2 Nisan 2005 20:59 • #458588
    ya çok tatlılar iyi müzik yapıyolar ve solist bizim grubun gitaristinin kuzeni:))) neise iyiler yaa en azından türkiye için sonuçta grunge.. çoçugun seside iyi...ne bilim ya sonuçta bi kurbanı pentagramı tutmaz ama manga dan iyi olduğunu düşünüyorum açıkçası en azından farklılarr..
  • pollycan • 2 Nisan 2005 22:04 • #458605
    o vaşi dediği şarkının adı: "ama hepsi yalan".güzel parçadır. ben "senle veya sensiz"i öneriyorum.daha doğrusu albümü öneriyorum. albümde hoşuma gitmeyen tek parça "wooden love" dır.ama o da idare eder.