-
affeettt neffreett ettimm sendennn..
-
mükemmeller ben canlı dinledim yardım konserinde...kurban bizi kurban etti derken, geceyi bunlar kurtardı bence, tam pişman oldum derken direct-t performansıyla vay anasını dedirtti, kutluyorum ...
-
herşeyden önce çok şirinler.kompleksleri yok.ve solistleri bastı bacak:)
-
müzik iyi şarkılar kötü
-
dinlemezmiyim hiç!bence çok iyi grup..
-
insan.direct.dinleyince.höhö.falan.oluyo..
-varmı.bursada.bildiğiniz.klavye.tamircisi..yeni.al.diceksiniz.ama.
microsoft.wirelles.multimedia.keybord.ta.kenara.koyulmazki..-
-
valla güzel grup güzxel şarkılar güzerl insanlar...kasıntı değiller bir kere hepsi çok şirin şarkılarındada hep böyle hoş bi hava var her şarkı kendini sevdirmeyi beceriyor yavv...ben şu hasret şarkısını çok beğendim mesela...tarzları filanda farklı ama manga gibi farklı olacaz biz farklıyız diye yırtılıp kaş yapayım derken göz çıkarmıyorlar yanii..bence türkiye nin en iyi gruplarından...
-
Adamlar bence her yönden fazla iyiler.. (Yaptıkları müzik; sonra performansları, bu zamana kadar yaptıkları, kıyafetleri, Bilge'nin Surfcaster'ı :) vs..)
Bu arada Direct bu aralar stüdyoya giriyormuş tekrar on air'de..Yani bi' problem çıkmazsa mayıs gibi 2. direc-t albümü geliyor.. (falla ben bilge'nin yalancısıyım tv'da öyle dedi)
Geçen cumartesi direc-t'i seyretmediyseniz oturun ağlayın bence.. Bi smells like.. çaldılar yüzlerce kişi donmaktan kurtuldu zıplayarak -ben de evde zıplıyordum neredeyse- :) ..
-
Ben diğer bazı arkadaşlarında değindiği gibi yaklaşacağım konuya,
Müzikal olarak baktığınızda birbirini tamamlayan 3 kişiden ortaya çıkmış güzel bi bütünlük görüyorsunuz.. Alaylı biri olarak ben müzik yok diyemem ! diyenide itham etmem fakat müzik nedir,dinlemekten öte nedir araştırmaya davet ederim..
Anlamlara gelince :D
Bilgeyi uzun süredir tanıyorum, güven erkin erkal vasıtası ile..
O festival senin, bu meqan benim dolaşıp durur,hiç evde oturduğunu görmedim "benim albümüm çıktı" diye..Çooooook zorluklar çekip, birçok şeyden fedakarlık yaparak bu noktaya gelmiş bir insan.
Sözler bakımından soruyorum her dinleyen Cradle ın ne dediğini ? slipknotun ne dediğin anlıyormu ? veya bir sürü şeyin ?
Bence müzikal anlamda sözler ve tını birbirini yeterince dolduruyor ve dikkat edildiğinde bilgenin tiii dünyasını yansıtıyor :)
Burda ince noktalar var onlarda sizlere kalmış, yorumu takdire açık bi konu..
Konsere gelince ordaydım bende..Gerçekten hala iyi bir izleyici olduğu için bilge, oraya gelen kitlenin ihtiyacını iyi gördü ve smells like t... çaldı ::) Hem nirvanayı hatırlattı hemde eğlendirdi baya, ısındık sayesinde :)
Direc-t kendini bozmaz, bu çizgide bu bakış açısı ile devam ederse gelecekte daha geniş kitlelere ulaşacak ve yerini sağlamlaştıracak eminim..
Unutmayın !! Kurban, metallica konserine alt grup çıktığında belki aramızdada olan bir sürü kişi tarafından yuhalanmıştı..Çokta 10 yıllar öncesinde değildi bu !
Birde şimdi bakın ? Veya mor ve ötesine...
paiiiii
-
ben şahsen beğendim farklı bi tip