Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pentagram'ı sevmeyen neden sevmez?

• craSSa • 22 Ocak 2005 16:32 • #448233
    Biliyorum böyle Pentagram'a gıcık tipleri. Sevenler çok seviyor, sevmeyenler nefret ediyor. Anlamadım gitti. Bi aydınlatsanız...
  • Noldor • 22 Ocak 2005 20:31 • #448244
    Neden sevmez bizim türk milleti çok zor beenir neden anlamam türkiyenin en başarılı metal grubu bana göre bu grup dünyadaki birçok metal grupdan daha iyi gayet iyi müzik yapıyolar
  • skuld • 22 Ocak 2005 21:43 • #448248
    pentagram ın müziğinde kullandığı türk ezgilerini sevmedikleri için.bazen de grup elemanlarına gıcık oldukları için.ben biliyorum böyle mantıksız insanlar var.bir çok yabancı gruptan daha kaliteli müzik yapıyorlar,ama yabancı özentiliği yüzünden pentagram ı dinlemeyenler de var.
  • C-None • 22 Ocak 2005 22:57 • #448265
    sevener tam sever sevmeyenler hiç sevmez hatta nefret eder muhabbeti doğru.aynı şey Dream Theater için de geçerli anlayanlar tapmaya başlıyor anlamayanlar nefret etmeye devam ediyor.ben pentagram'ı sevmeyenler grubundanım.sebebi de son derce piyasa müzik yapmaları.Rotten Dogs nerde Lions in the Cage nerde? ayrıca sırf elektro gitar ve distortion kullanmaları metal müzik yaptıkları anlamına gelmez.sonuçta özcan deniz de "SEN BENİ ÖLDÜRCEEEN Mİ? ÇILDRITCAN MI CANIM?" nakaratında elektro sample'ları kullanıyo değil mi?
  • C-None • 22 Ocak 2005 22:59 • #448266
    artı Türkiye'nin en başarılı müzik grubu kesinlikle değiller.Sadece en çok tanınanlar o kadar.İn Spite ve Almora onlardan çok daha iyi.tamam bu üç grupta tür olarak son derece farklı ama en azından gerçek metal müzik yapıyorlar
  • Unknowledged • 23 Ocak 2005 00:20 • #448288
    Pentagram sevilemeyecek bir gurup değil kendi özgün müziğimizi batıdan gelen metal müzikle birleşrirmiş ve dünyaya tanıtmıştır bu yüzden saygı gösterilmesi gereken bir guruptur sevmeyenler neden sevmez bilemiyorum fakat onlara birşey diyemiyorum onların seçimi insanların özgür iradesini değiştiremezsiniz seven sver sevmeyende sevmez bu kadar basit daha fazla abartmaya da gerek yok onlar müziğini yapıoyor dinleyen dinler...!
  • Ktulu • 23 Ocak 2005 23:51 • #448370
    Abi şimdi Pentagram metal yapmıyo dersen biyerlerimle gülerim afedersin ama...

• KorMetal87 • 24 Ocak 2005 00:29 • #448372
    Metal müzikten anlamadıkları için sevmezler(özentiler)
  • andresson • 24 Ocak 2005 00:32 • #448374
    Sevmem diyemem ama bunca senedir çok ama çok daha fazla şey yapmaları gerekirdi. Hem neden Pentagram'dan konuşuluyor. Kronik - Endless var'ı yaptı Hazy Hill'in demoları ve albümü varken ?

Arkdaş Rotten Dogs'dan bahsetmiş. İlk albümde Murat Net ayrıcalığı olmasına rağmen aşırı derecede Destruction/Exumer taklidi bir soundu vardı. Trail Blazer ise şöyle diyeyim Metallica 91 den sonra her thrash grubu yavaşladı Pentagram'da trende uydu. Bu albümde Testamentvari bir havadaydılar. Sonra Anatolia olayı Kral Tv de Sertab Erener vokal takviyeli izledik. Bunda özgünleşme yolu başladı. Biraz Queensryche tarzındaydılar.

Ama Unspokenla beraber kimliğine kavuştu. Özgün bir hale geldiler. Bu arada Almanya'da Necrophagist grubunun beyni Muhammed Suiçmez kendi grubuyla sadece 2 albümde olayı bitirdi.
  • Nofx • 24 Ocak 2005 02:57 • #448378
    Ben neden sevmediğimi açıklayayım..Amam ne desemde o kalın kafalarınızdan girip aynı anda çıkacak..Kusura bakmayın ama üstüne alınan varsa alınsın bu sitede bi elektro gitar sesi duyup ondan sonra o müziğe metal müzik deyenler var..

Neden sevmiyorum biliyomusunuz...
    1-Adamların ablemleri bile metallicanın benzerii
    2-Bi şarkıları var ismi bile metallicanın one şarkısının türkçe karşılığı gibi bi şey
    3-Sahnede izledim adamlar sırf iş olsun diye tepinenlerden(Yemin ederim öyle)
    4-Yaptıkları müzik hiç değişik değil sıradanlar
    5-Grubun gerçek kimliği zaten belli Ogün sanlısoy,Demir demirkan bunlar pentegaramın eski elemanları değilmi? İşte hepsi kendi özlerini buldular o da poptur tabi onlar hala rock yaptıklarını zannediyolar ama olsun o ayrı konu...
    6-Yakında pentegram kral tv listelerinde arkadaşlar...

Sizden 5 . maddeye dikkat çekmenizi istiyorum gruba giren çıkan belli değil..Metalmiş eheuheueyu..!Allah aşkına mantıklı şeyler yazın cevap olark laflarımı yanlış anlamayın..