Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pentagram'ı sevmeyen neden sevmez?

• craSSa • 24 Ocak 2005 13:45 • #448397
    Efendim? Birşey mi dedin?

5. maddeye dikkat ettim OK de arkadaşım gruba girenin çıkanın belli olmadığı pek çok grup var ki nice başarılara imza attılar. Ki bunların arasında bu türe yön verenlerden Megadeth var ki maşallah Mustaine abi gitarist ve davulcuları elbise sıklığıyla değiştirdi. Sonunda özünü buldu Marty ile Menza ile. Sonunda Pentagram'ın da kadrosu ve tarzı oturacak. Yoksa oturdu mu demeliyim. Ayrılan Ogündür Demirdir onlar yolunu çizip gitmişler artık ilgilendirmez. Sizin yaptığınız grubu destekleyip daha iyisini yapmaya teşfik etmek varken, bok atıp kirletmek. Sahne performansları iyi değil, buna katılıyorum. Bunun sebabi vokalist frontman Murat'ın arka planda kalması, seyirciyi coşturmaması. Mecburen hoplayıp zıplıyor öbürleri de ne yapsınlar? Yaptıkları müzik değişik değil, sıradan. O kadar sıradan ki girişi Çağrı filminin müziğiyle yaptıkları şarkıları var. Türk ezgileri kullandıkları, Ney'le süsledikleri parçaları var oh ne sıradan ne sıradan. "Orphened Land Ud kullanarak oryantal tarzda yapıyor oh ne kusel, çok özgün hadi dinleyelim hurrraaaa" diye atlıyorsunuz ama. Amblemlerine gelince pek çok grubun amblemi bu tarzda. Bakınız Metallica-Megadeth. Zaten grup aynı zamanda Mezarkabul adını da kullanıyor Copyright sebebiyle. O yüzden ambleme bu kadar takmaya gerek yok. Times New Roman fontuyla yazılmış bir amblemleri olsa bile bıkmadan usanmadan dinlerim Mezarkabul! Kalın kafa konusuna gelince o laf bana mı geliyor gelmiyor mu umrumda değil. Kimin kalın kafalı olduğu ortada hiç kasmaya gerek yok. Bunu da üstüne kim alırsa alsın.
  • Nofx • 24 Ocak 2005 14:36 • #448402

Arkadaşım lafıma dikkat etsene..Her grup eleman değiştirebilir bundan doğal hiç bişey yoktur..Ama ayrılan elemanların gidipte Kral tv de görmek..Ben dinliyo olsam üzülürdüm şahsen..Ama şuna eminim gruptan bi eleman daha ayrılsa onunda yapcağı işi poptur buna ben eminim tabiyki sizi inandıramam..Sahnde iyi olmadıklarını kabul etmişin tabiyki iyi değiller çünkü ezikler eziklikleri yüzlerine yansıyo çünkü sevdikleri işi yapmıyolar onların sevdikleri işi sahilde akdeniz akşamlarını çalmak......Ablemleri aynı olmak zorunda yani metal müzik yapıyorlar diyee euheuehue..Dİğer pentegram fanlarını b...ka sarmışsın bu lafınla...
  • leeryan2911 • 24 Ocak 2005 16:38 • #448419
    onnarı sevmeyen ölsün dicem de ayıp olur mu ?

;)
  • craSSa • 24 Ocak 2005 18:06 • #448426

Tekrar oku yazdığımı, öyle birşey yazmadığımı ve kimseyi b*ka sarmadığımı görürsün. Ezik olduklarına gelince, bir miktar ezik olabilirler OK. Ama bunun sebebi çok açık. Eğer onu destekleyen sağlam bir hayran kitlesi olsaydı, b*k atanlar olmasaydı, bu seyirci kitlesine güvenerek çıkar sahneye, aslan gibi performanslarını sergilerlerdi. Bence onlar yaptıkları işi seviyorlar. Gruptan ayrılanların rock adı altında pop yapmalarının sebebi bence ekonomik kaygıları. Ogun Sanlısoy çıkıp ta diyelimki Zenzagram diye bi metal grubu kursaydı şimdikinden daha çok para kırmayacağını biliyordu. Piyasa olan çok kazanır, bunu onlar da biliyor. Metallica'nın Load ve Reload albümlerini çoğumuz sevmeyiz ama en çok bunlar sattı piyasa müzik olduğu için. Bu da durumu açıklıyor...
  • C-None • 24 Ocak 2005 19:35 • #448431

Nofx adlı arkadaşa sonsuz katılıyorum,Özellikle de 5.madde konusunda,ve özellikle de o maddenin Ogün Sanlısoy ile ilgli olan kısmına.İnsanlar tabi ki içinden geleni paylaşacak izleyicisiyle ama onlar böyleyken burda insanların "heavy metal! evet evet heavy metal!!!" diye bağırmaları çok saçma ve komik ve ilginç ve..öyle işte..We are following the will of the one!!!!
  • thriller • 24 Ocak 2005 19:42 • #448432

"SEN BENİ ÖLDÜRCEEEN Mİ? ÇILDRITCAN MI CANIM?" nakaratında elektro sample'ları kullanıyo değil mi?

kim demiş sample kullanıyolar diye.yuh artık!!
  • C-None • 25 Ocak 2005 16:36 • #448511
    özcan deniz

sample değil galiba gerçek elektro da olabilir :)) ya iyi dinleyin nakaratı,biraz dikkat edince anlıyacaksınız özcan deniz'in içindeki Metal ruhunu!! :)))
  • craSSa • 26 Ocak 2005 12:29 • #448595
    özcan deniz

Özcan Deniz ve metal ruhu? Puhahahaha !!! Alın o zaman: http://www.geocities.com/iwirziwirs/seymenaga
  • C-None • 26 Ocak 2005 14:01 • #448596
    özcan deniz

abi resim hoş güzel de o adamla alay etmeyin ciddi metal ruhu olan bir adam.
    tamam geyiği bırakıyorum,pentagram'ı seven neden sever diye tartışmak saçma ya da tam tersini..ama sonuçta zamanla anlayacağına eminim pentagramın ne olduğunu buna emin ol..
  • craSSa • 26 Ocak 2005 14:22 • #448597
    OK Teslim oluyorum !!!

OK babalar infiale gerek yok. Kabul ediyorum. Pentagram out, Özjean Dennis in :)