Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pentagram'ı sevmeyen neden sevmez?

• metaligirl • 26 Ocak 2005 18:25 • #448608
    OK Teslim oluyorum !!!

ya metal dinlemiyodur ya da ille de yabancı dinlicem gibi bi zorunluluk hissediyodur.....

geçen gün Anatolia'yı dinliyodum ama türkçe versiyonu.. ablam geldi, sohbet ediyoduk (kendisi metal dinlemez) ya dedi bu adamlar nece söylüyolar? e türkçe dedim... biraz dikkat etti... aa harbi türkçeymiş dedi....

bir özelliği var pentagram'ın: metal müziğin yapısını bozmadan türk ezgilerine de son derece başarılı bir şekilde yer veriyor... ben bu yüzden çok destekliyorum pentagram'ı.... mesela ney'i metal müzikte bu kadar ustaca kullanmak her yiğidin harcı değildir...
  • C-None • 26 Ocak 2005 18:32 • #448610
    hala metal diyolar ya :))

asıl ben susuyorum,iflas ediyorum artık
  • metaligirl • 26 Ocak 2005 19:41 • #448616

ne? :)))) pentagram metal değil mi diyosun yani C-None? :)))) asıl ben susuyorum... ama protesto için :)))))
  • C-None • 26 Ocak 2005 19:45 • #448618

sus ya sus herkes sussun hepimiz susalım..affedin beni..tamam pentagram metal yapıyo,bizim bakkal amca da metalci zaten..(gürkan abi okumuyo biliyorum bu satırları:))).nese ya sıkıldım ben bundan herşey zamanla..
  • C-None • 26 Ocak 2005 19:49 • #448619

bu arada moda olay şu forumlarda biliyosunuz:
    bu yazıya giden fon müziği:ONYEDİ
  • Nofx • 26 Ocak 2005 20:03 • #448622

Arlkadaşlar evet pentegram metal müzik yapıyoo...Özcan denizde alternativerock ehh birazda Punk var tabi özcan denizin ritmilerinde..Allah sizi müzikten anlayan arkadaşlar yapsın..Her elinde gitar gördüğünüz adamı.....C-none 'na bende katılıyorum....Ağır rock'a devam...
  • metaligirl • 26 Ocak 2005 20:06 • #448623

hay allah... yaz da değil ki başlarına güneş geçti diyim... :))) neyse ben susmuştum dimi :))))
  • klavyist • 26 Ocak 2005 21:29 • #448638
    OK Teslim oluyorum !!!

bence pentagram'ı şu an sevmeyenler demir demirkan'ın yokluğunu anlayan tipler diğer sevmeyenler için diyecek bişey yok illa...demir gitti tek düzelik aynı riff'ler falan filan işte yinede bence rock müzik yapıyorlardı en azında demir zamanında :) destek verilmeli Türkiyede çok grup yok prof. anlamda ama gençlerin de önü açılmalı derim ben neler var duyamadığımız harcanıp giden bu yollarda
  • C-None • 27 Ocak 2005 00:50 • #448643
    OK Teslim oluyorum !!!

abi nofx , yaş ortalamasının en düşük olduğu forumdayız farkındasın değil mi? daha onyedi , onyedi şarkısı şeklinde iğneleme de yaptım da anlayan yok..sanırım bizim özcan konusunda geyik yaptığımızı sanıyolar nihahahahahahaha:))))) (uff bu laf da çok ağır oldu ya) dedikleri üzere(!!!) müzikten anlamayabiliriz ama espri anlayışımız süperdir bizim!! puahahah...
    hadi şimdi gidin başka yerde oynayın,patlatırım topunuzu bak!!!
    aa ben suscaktım ya pardon
  • HardrocK • 27 Ocak 2005 10:23 • #448656
    Ben teslim olmuyorum

abi nofx , yaş ortalamasının en düşük olduğu forumdayız farkındasın değil mi? daha onyedi , onyedi şarkısı şeklinde iğneleme de yaptım da anlayan yok..sanırım bizim özcan konusunda geyik yaptığımızı sanıyolar nihahahahahahaha:))))) (uff bu laf da çok ağır oldu ya)

Öyle bir konuştun ki,nickine tıkladığımda yaşının 28 civarında olacağını düşünmüştüm.

Kendi yaşında ortalamanın pek üstünde değil.

Pentagram'da başarılı bir gruptur,ben de destekliyorum adamlar türk müziği kattığı için müziklerine.CraSSa ya katılıyorum,özellikle Ogün Sanlısoy,Demir Demirkan hakkında.Ogün Sanlısoy çıkıp heavy veya trash mi yapacaktı kardeşim?Yapsın da sonra ağzı koksun adamın açlıktan.Demin Pentagram'dan iyi grup adları verilmiş.O gruplarınında Türkiye'de nerede olduğu belli.Türkiye'deki müzikseverler MetallicA'yı kaldıramıyor senin dediğin grupları nasıl kaldırsın!!!