-
OK Teslim oluyorum !!!
C-None bak cidden ağır konuşuyosun. Geyik yapmıyosun öyle mi? Yani Özcan deniz gerçekten Metal yapıyo? Puhahah! Asmalı Konak da zaten konser kaydıydı dimi. Hard Rock'a katılıyorum ne o 17 falan? Gören de seni metal dünyasının ak sakallı dedesi sanacak! İstersen senin açtığın forumlarda da Maiden'dan "The Number of the Beast" çalalım. E yaş 666 kardeşim, six, six six, the number of the...
-
OK Teslim oluyorum !!!
bir özelliği var pentagram'ın: metal müziğin yapısını bozmadan türk ezgilerine de son derece başarılı bir şekilde yer veriyor... ben bu yüzden çok destekliyorum pentagram'ı.... mesela ney'i metal müzikte bu kadar ustaca kullanmak her yiğidin harcı değildir...
metaligirl cüm bunları bilmeyen yok zaten...
-
OK Teslim oluyorum !!!
abi nofx , yaş ortalamasının en düşük olduğu forumdayız farkındasın değil mi? daha onyedi , onyedi şarkısı şeklinde iğneleme de yaptım da anlayan yok..
senin iğneleme yaptığını millet anladı da iplemedi.... insanların müzik bilgilarini yaşlarına göre sınırladığın için iplenmemesi gereken birisin...
-
Neremle Güleyim???
Benim kafama takılan önemli bir şey oldu yaa...Arkadaşın teki demin Pentagram'dan ayrılan Demir Demirkan ve Ogün Sanlısoy yüzünden gruba laf atmış.Kötüdür demiş...Şöyle bir şey diyeyim bende:KORN'dan Fieldy (Basçı) günlük hayatında rap dinleyen bi eleman ve solo rap albüm çıkardı.Ayrıca Lars Ulrich Pop müziği çok sevdiğini (Metalden daha çok) ve OASIS hayranı olduğunu açık açık söyledi...Şimdi bunların müzik zevklerinin farklı olması grupları b*ktan grup mu yaptı?
Ayrıca Pentagram Türk ezgileriyle metali birleştiren en başarılı METAL grubu bence ve benim gibi düşünen bir sürü insan var.Bi de sorum olucak: Pentagram metal müzik yapmıyosa ne yapıyo?
-
Herkes aynı fikirde..
konu kapanmıştır, pentagram türkiye' nin önde gelen ağır gruplarından biri, relax olun, sevmeyen sevmez çünkü sevmeyen bu türü dinlemez..
-
Herkes aynı fikirde..
konuyuda kapatırlar yani .)
-
OK Teslim oluyorum !!!
C-none yaş keşke 17 olsa o daiyidir..Bazı arkadaşlar daha okuduğunu anlayamıyoo.Vallah yaşla değerlendirmemek lazım zeka yaşı daha doğru olur.Tabi bazılarını gayet güzel açıklama yapan arkadaşları tenzih ederim..He bu arada Metalgirl bu ne biçim nick yaowww ehueheue..!
-
OK Teslim oluyorum !!!
abi tamam ben de bişeyler kanıtlama peşinde değilim ama ne yapim yani?
metaligirl adlı arkadaşım,demişsin ya anladık iğnelemeleri pek iplemedik demişsin. kusura bakma ama anlaşılmamış hiçbirşey. crassa adlı arkadaşın dediğine özcan deniz geyiği ile cevap vermek istedim ve adam makaraya öyle sardı ki kendini e ben daha ne diyim yani? geyiğin zirvesi olan " özcan konusunda geyik yaptımızı sanıyolar" lafını anlamadı üstüne üstlük "bu laf da çok ağır oldu be!" lafını anlamadı. tek kelimeyle duvarlıktı bu.
e şimdi söyler misin "akıl yaşta değil baştadır" lafı için istisna oluşturmuyo mu arkadaş? yani bu kadar basit bi ironiyi anlamıycaksa kimse kusura bakmasın ama ben "herşey zamanla.." derim yani.
bu arada konudan alakasız bir şekilde bir şey açıklamak istiyorum (ki crassa adlı arkadaş bu sefer de bunu geyik zannedecek) pentagramın hayran kitlesinin genelinin yaş ortalaması 15-16 arası değişir. bunu kimse inkar edemez. pentagramın konserlerinde 18 yaş sınırı olduğunu düşünemiyorum bile. (bunu da aşağılamak için söylemiyorum lütfen dikkat)
tekrar belirtmek istiyorum, bu kadar basit lafları anlamamakta ısrar ediyosa arkadaş daha ne diyebilirim!!..çünkü amacım gerçekten insanların müzik anlayışını ya da bilgisini yaşla ilişkilendirmek değil.bu haddimde değil zaten.kimsenin değil.ama durum apacık ortada. the truth is unspoken!!! :)))
-
Ağlamak lazım aslında...
Valla arkadaşım benim anlatmaya çalıştığım bu zaten ama anlayacak adam yok. Baksana bazılarının bakkal amcası bile metalciymiş ama pentagram değilmiş. At gözlüklerini çıkarmayı deneseler, biraz da sağa sola baksalar görecekler işte ama uğraşma herkes çizdiği yolda gitsin.
-
Eeehhhh artık !
Arkadaşım bak arkadaşım diyerek giriyorum her lafa devamında kötü şeyler çıkmasın ağzımdan diye. Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz ve her yazdığın cevapta kesin bir yerden laf sokmaya çalışıyorsun. Şurda adam gibi açtık forumumuzu birşeyi açığa kavuşturmaya çalışıyoruz değil mi? Ama çıkıp diyorsun ki "daha 17'ymiş ehe ehe ehe !". Sonra bitmiyor, diyor sun ki"CraSSa dediklerimi anlamıyor, zeka yaşı meka yaşı ehe ehe ehe !". Daha bir tanesi, neydi o molfix miydi neydi başında kalın kafalılıkla suçladı ohhhç. Ne yapmaya çalışıyorsun, bu şekilde iğnelemelerle kendini kanıtlamaya mı? Bu şekilde bir halt olamazsın. Neyse geçelim şu Pentagram fanlarının yaş ortalamasına. Evet, konserlerinde ağırlığın bu yaşlarda olduğunu biliyorum. Ama bu bir gruba bok atmak için yeterli mi sizce? Bence yerli grup olduğu daha çekici geliyor ve çoluk çocuk Pentagram dinliyor. Bazıları büyüyünce sizin gibi bokunu atıp başka gruplara yöneliyor. Bu nedenle yaş ortalaması düşüyor, yani bence. Başka fikri olan varsa...