-
Eeehhhh artık !
pentagram piyasada bulundukları 15 yılın en az 10 yılında eleştiri almıştır ve hala almaya devam etmektedir sanırım bir tür eziklikten kaynaklanıyo bu... bire bi arkadaş in spite ve almora çok daha iyi demiş acaba neye göre söylemiş bunu merak ettim... saygılar...
-
elektro gitar kullanan herkes metalci sayılmaz. bu doğru. metal müziğin anlamı ve farklılığı sözden kaynaklanır mesela thrashte hızlı riffler vardır ama yanında da sistem eleştirisi bol sözler var ya da ne bilim işte pentagramın yaptığı gibi ders veren sözlere sahip heavy metal. bir one'ın türkçe çevirisi konusuysa.. valla neremle gülsem bilemiyorum yani bu kadar da b*k atmak.. bir'in anlattığı şeyler çok mantıklı ve elle tutulur işe yarar şeyler yaw.. one'a tabi ki laf atan ölsün de karşılaştırmak saçma..
-
Eeehhhh artık !
crassacım canımın içi bişey kanıtlamaya çalışmadığımı söyledim sana ama sen inatla anlamıyosun ..daha da bu forumda yazmıyorum ya yeter..
bi daha yazmıyorum buraya ben ok? rahat ol sen kırmayalım biririmizi :)
-
Eeehhhh artık !
daha yazmıcam demiştim ama şunu da cevaplim öyle gitcem :)
almora ve in sipte neye göre mi daha iyi ? tabi ki de yaptığı müziğe göre ( artık ironi yapmıyorum direkt cevap veriyorum anlaşılsın diye) bahsettiğim grupları dinlemediğine eminim.( böyle konuştuğuna göre)
almora müzikal açıdan dopdolu bir grup olduğu için daha iyi, in sipte da harbi metal yaptığı için daha iyi,ok?
pentagram sadece daha ünlü
ben gittim burdan daha yokum ( kim takıyo ki beni zaten) :)
-
Eeehhh artık !
Tamam arkadaşım ben de yazmıcam zaten. Ben sorumun cevabını çoktan aldım. Öğrenmek istediğim Pentagram'ı sevmeyen kardeşlerin neden sevmediği idi. Öğrendim ki Pentagram'ı sevmeyen "Sevmediği için" sevmiyor. Daha geçerli bir sebep veren olmadı. Birbirimizi de kırmayız zaten değmez değil mi? Teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunup kapatıyorum...
-
OK Teslim oluyorum !!!
zıcayım ozcan dennis ine bea.ulan pentagramın tartıshılması bilem yanlısh.metal oldugunu inkar eden ölsün....
bıktım bu metal gruplarına laf uzatılmasından.adamlar kendilerince (hem de turkce) manyak bi tarz yapmıshlar.bi konser verseler yemin ederim ozcan dennis i ziker gecerler....:)))))
-
Neremle Güleyim???
pentagram turkiye nin gelmish gecmish en iyi rock&metal grubu.bu iyice akıllarına sokulsun(akıllarına sokamayan sokaca biyer bulsun)
abicim turk ezgilerini de kullanıyo bea.
bu arada gruptan ayrılan elemanlar grubu kotuleyebilir.cunki gruptan ayrılmısh adamlar.ama pentagram manyak bunun aksini soyleyen kendini yigit sanan tavuk varmı?? polemige girmem......
harbiden metal yapmıyosa bu grup ne yapıyo?turk sanat musiki cemiyetimi bu
-
OK Teslim oluyorum !!!
metal oldugunu inkar eden ölsün....
ayynen katılıyorum...
bıktım bu metal gruplarına laf uzatılmasından.adamlar kendilerince (hem de turkce) manyak bi tarz yapmıshlar.
buna da ayynen katılıyorum...
bi konser verseler yemin ederim ozcan dennis i ziker gecerler....:)))))
tartışmaya gerek var mı? :))))
-
türkiye'de "bir" albümü dahil hiç piyasaya gözünü dikmemiştir..özcan deniz ile bir tutman zaten saçmasapan bir fikir.adamakıllı dinlersen, elekro haricinde cenk'in davulunu da dinlersen,melodik olduğu ve türk ezgileri taşıdığı için küçümsemezsen anlarsın kaliteyi ve farkı.