-
Arkadaşım topic in başlığında hayır yok bikere ''rockÇI'' ne ya?! Eskici, pimapenci,simitci,çorapcı gibi bi meslek mi? Bazılarınız ''ha ha ha çok komiksin'' gibi laflar söliyebilir ama bende espri yapmıyorum:)
-
pop muzıkden nefret edıyorum , arabesk muzıkden de nefret edıyorum . ama sunları da soylemek ıstıyorum herkesın dınledıgı muzıge saygım vardır. kımsenın dınledıgı muzık benı ılgılendırmez .benımkıde kımseyı. yogunluklu olarak metal dınlıyorum ve de ara sıra ceza dınlıyorum .(alakasız ama)
-
Ya evet ya o zaman burda işin ne..dinlemeyiz ama birincisi öyle rockçı falan ne sen necisin arabeskci mi?? Popcumu?? Ya da herneyse o bizi ilgilendirmez..Biz dinliyoruz çünkü hangi müziğin bizi mutlu ettiğini bulan insanlarız..Tarzımız ve yaşam şartlarımız ve müzik bağlamında gereksinimlerimiz farklı olduğu için dinliyoruz. Tıpkı senin her ne dinlemeyi seviyorsan dinlediğin gibi..
Ayrıca biz farklı şeyler dinlediğimiz zaman kaliteyi ya da kalitesizliği hemen fark ederiz..Oysa siz gürültülü olan her müziğe ( ki sizin gibiler öyle adlandırır ) rock ya da metal diyebilecek kadar az anlarsınız müzikten..
Sevgiyle ve rockça kal :)))
-
ben kendimide dinlerim arasıraa:))
-
susma hakkımı kullanıyorum çünkü bugün boğzlarım acıyor konuşamıyorum
boğazım düzelsin sorıcam size
-
Ne soracan bize, düzelince? Çok merak ettim. Odunum, sopam nerede ya benim?
Onur
-
niye dinlemiyelmki????dinlemedm diyenleri merak ediyorum hiçmi sezen aksu veya buna benzer şeler dinlemediniz
-
Arkadaslar gıcık olunacak bir sey yok...Bu gun koskaca metallicadan james hayranlarına metalci,Turkiyenin gozbebeği G.Erkin Erkal dinliyeciilerine Rockci diyorsa bu olay fazla deşilmemeli...Her muziği dinleyebilrsin..Ama başkalarınada saygi duymalısın..Sen istediğin ezgiyi Türk sanat müziğinde bulabilirsin ama ben turk sanat müziğinde mumsten solosunu bulamam...Ya da mike'ın davul ritimini duyamam...Iron maidenin bascisini goremem Ozzy osbourne'nin sesini farkedemem Cliff Burton gibi bir çılgın bilemem...Neyse turkiyede muzik namına zerre kadar ne var...Biri çıkar seni gidi civciv sey der peki siz Cem karacanın olum sarkısını dinledinizmi...Dinleyin anlayın o pop ziırvasıyla bundan 30 yıl once yapılan muzıgın farkını sonra ayırın rockla popu ???