-
Rock ve rap kardeş midir yoksa düşman mı? Hiç düşündünüz mü?
Aranızda hem rock hem de rap dinleyen var mı? ya da hem rocker hem de rapper takılan
ben pek rap sevmem ama bi tek neyim var ki rapten gari denen şarkı dilime pelesenk oldu hoş bi şarkı
-
yok onlar amcaoğludur tarzından salak cevaplar vermezseniz mutlu olurum ...
-
çok gereksiz bi soru...
-
açıçası ben rapçilerle dost diilim olanda tanımıyorum.sen tanıyosun hrld sorduğuna göre?
-
düşman olmalarınada kardeş olmaları gibi bi anlam veremiyorum kafammmmmmmm
-
rap müzik pek sevmem ama lyricler falan iyi oldu mu hoşuma gidiyo fakat kardeşlik konusunda fazla iyimser olamayacağım eli skinde dolaşan yerli eminemleri gördükçe üstlerine üstlerine headbang yapmak istiyorum
-
ben ikisinide dinlerim...ikisinide severim...ceza ve sagopa kajmeri dinliyorum bu sıralar sık sık...ve bu düşmanlığın sebebinide anlayamıyorum doğrusu...yani niye arabeskçilerle düşman değilde bu iki grup,birbirlerine düşman...ben ikisinide dinliyorum abi...al 1de burdan yak
-
bu topiğide görünce en boş topikler sıralaması yapası geliyo insanın
-
şimdi gaza gelip rock kraldır, şöyledir, böyledir diyicem, hatta rock' n roll can never die bile diicem ama... a dostlar, kapitalist dünyanın oyuncakları onlar, biniyoruz bi alamete gidiyoruz kıyamete. neyse ki en azından rock kendi kendini yıkmayı bile anlamlı bulur, bir başka samimidir. ve şu kesin, daha fazla zenci göğsü görmek istemiyorum tvde..
-
sıkışma kendine göre yorum yapma hiphopçularda onları söylüyo