Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock ve Rap kardeş midir yoksa düşman mı?

• jiji paşa • 19 Mart 2005 15:11 • #456069
    burada kimse kalkıpta " ya olurmu hiç ikiside bazı konulara isyan ediyor, seslerini yükseltiyorlar, hak arıyorlar" gibi boş amaç savunuculuğu yapmasın sakın.tamam bu iki tarzında ortaya çıkış amacı neredeyse aynı ama bence bugün bu sözkonusu iki tarzda amacından çok ama çok sapmış halde.aksini iddia eden varmı??ya bırakın kardeşliği yakınından bile geçmiyor bence.bu forumu açan kişi hangi mantığa göre açmış çok merak ediyorum.yani hangi ortak yçnünü görmüş allah aşkına söylesin yaa...
  • thriller • 19 Mart 2005 17:12 • #456117
    rap şarkı sözleri olarak kendine has fakat müzik olarak yani beste oalrak pop müziğin birazcık değişik bi hali...Rock la Rap esasında aynı şeyleri düşünür şarkı sözlerinde ama nedense rockcılarla rapciler birbirlerini sevmez..Nedense
  • MadWolf • 20 Mart 2005 16:32 • #456246
    Biliyomuydunuz?????

ben rap in shu tarafına kızarım onune gelen herkese kufretmeleri...bi de muzik tarzları bana ters...yoksa kimseye sen niye rap dinliyosun gibi soru sormam.saygı duyarım cunki ZEVKLER VE RENKLER TARTISHILMAZ....
  • MadWolf • 20 Mart 2005 16:34 • #456247
    saygı duyarız...bence metal bea!!!
  • -TeUFeL- • 21 Mart 2005 23:44 • #456515
    ortak nokta müzk

ikiside literatürde müzik tarzı olarak var mı VAR müzik kitleleri birleştiren şey değil mi EVET sonuçta bir uzlama var birleşim noktası var.kardeşlik gibi insanlara ait bir sıfatla anılması biraz garip.neyse biraz daha yaratıcı yardımcı forum konularıyla karşınıza çıkmak dilğiyle saygılarımla -TeUFeL-
  • qxxxq • 25 Mart 2005 14:43 • #457087
    1. si rock la rap i aynı kefeye koyamazsın
    2. si rock la rap i kıyaslıyamazsın çünkü hiçbir zaman rap rock la kıyaslana bilecek bir tür değil .aslında ben şahsen rap i müzik sınıfına koyamıyorum.böyle bir durumda da rap sadece potansiyelde kalıyor

T&K
  • ordabiyerde • 27 Mart 2005 21:45 • #457331
    k1yas degil ortak olabilme çabalari ???????
  • şeytanınHatunu • 28 Mart 2005 10:44 • #457354
    bencede aralarında siyah ve beyaz kadar fark var kusura bakmasınlar ama hepsindende(rapçılardan) nefret ediyorum.ne kadar piç özenti varsa hepsi doluşmuşlar birde anlamadığım bişey var ya şu yabancı raP dinleyen adamlar acaba sözlerindende anlarlar mı?ya da anlamıyolarsa ne bokuma dinliyolar?gitsinler düz yazı okusunlar daha anlamlı...
  • qxxxq • 28 Mart 2005 11:24 • #457357
    kesinlikle sana katılıyorum ben düz yazı veya şiir dinlerken çok daha büyük zevk alıyorum

T&K
  • sırtım ağrıyo • 28 Mart 2005 12:08 • #457363
    rock ve rep kardeş değillerdir amca çocuklarıdır