Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock ve Rap kardeş midir yoksa düşman mı?

• ner • 27 Şubat 2005 06:07 • #453166
    iyi de bundan bana ne. saçma sapan isimler altında lekelenmekten bıkmadınız mı hala ya. bana ne, kim ne derse desin...
  • karete • 27 Şubat 2005 06:11 • #453167
    ozaman yazmassınız olur biter illaki birileri birilerine laf sokacak gerçi sende haklısın konuda saçma
  • Affedilmeyen • 27 Şubat 2005 12:13 • #453177
    fb li gs liye
    rockcu rapciye
    kılcı yüncüye gıcık.
    baba fenerli oğlu gs li ikiside maçda karsı tarafa ana avrat küfür ediyor. yani birisi annesi ile ilişkiye girme diğeride gelini ile yatma çabası içinde olduğunu belirtiyor.
    yani bunun gibi örneklerle konuyu uzatmak yerine şunu düşünelim ; burada sizin küfür ettiğiniz kitle içerisinde ya sizin ya da okuyanların çok sevdiği tanıdığı ya da akrabası olabilir.dedim ya hatta ve hatta sizinde.
    bence insanın nefret etmesini ya da düşmanlık beslemesini gerektirecek daha sağlam sebebleri olmalıdır. önemli artılar için savaşın. hayatda düşman olmaya değecek daha önemli şeyler var. mücadele etmemizi gerektirecek daha önemli şeyler var.
  • divinemusic • 27 Şubat 2005 23:07 • #453252
    Rap cilerin tipleri ne kadar uyuzuma gitse de bazı rap parçalarını dinliyorum açıkcası. Sonuçta anlatılmak istenen temalar aynı. Devamlı dinlemediğim için popüleritesi yüksek Ceza yı dinliyorum bu aralar ve itiraf etmeliyim Ceza dan daha hızlı söylüyorum :D Düşman/kardeş olayına girersek daha metal ve punkcılar kendi aralarında kavga ederken Rock ve Rap kardeşliği olamaz düşüncesindeyim. Ama sosyal içerikli bir parçada Rock parçasının üstüne rap feat bence iyi gider.
  • irritate1 • 27 Şubat 2005 23:21 • #453258
    rap ede,dinleyenede,takılanada,ona tapana tabi ki uyuzum,gıcığım,kılım...sevmiyorum görüyorum ya sokakta özenti tipler genelde zaten bu rapçiler ortaokul çağlarında nüfus yoğunlukları fazla...kusasım geliyo..
    kısacası sevmem ben kardeş diilim kim kardeş olursa olsun..

rock ve rap bi kere çok ayrı nerde ki ortak nokta...soruda saçma yani...
  • Kaiser • 1 Mart 2005 18:32 • #453450
    bu sorunun saçmalığından çok bazı cevaplara kotum bu ne yaaa 14-18 arası Heygirl tayfası Muhabbetiiiiiii
  • ordabiyerde • 1 Mart 2005 20:20 • #453464
    ikisinin de ortak noktası : pouler kültürden uzak olmaları ve hızla büyümeleri ..

ikisinin de ortak sorunu : populer kültüre elt edilmeye çalışılması

etrafa b.k atmadan önce oturup biraz düşünün heygirl muhabbeti yapsaydık kim daha yakışıklı falan diye sorardık alta da molped reklamı koyar para kazanırdık :))))

maalesef garaj da da boş insan var :((((
  • bimilyon1 • 1 Mart 2005 22:06 • #453485
    bizim mahallenin bakkalıyla kasabı da kardeş
    aynı cebe gidiyo yani. keh keh..
  • oqz • 1 Mart 2005 22:12 • #453487
    arkadaşlar bazen kardeşler de düşman olabilir..

(yazdığımın rap ve rock ile bir ilgisi yok)

:))
  • katatonya • 1 Mart 2005 22:15 • #453488
    Aga benim hiç bir müziğe önyargım yok. Hoşuma giden her şeyi dinlerim.
    Metalci biri sadece metal dinlemeli diye saçma bişey olamaz zati.
    metali de sadece en çok etkilendiğim müzik olduğu için dinlerim.
    kendime bir şekil olsun diye değil, öyle olursa metal dışında çoğu müziğe bok atarım, bazı salakların rap'e attığı gibi gibi.