-
Biliyomuydunuz?????
tarihe shoyle bi bakarsak rap olayı rock&metal den cıkmıshtır...bazı rock grupları sozlerini rap gibi soylemishler ve daha sonra RAP cıkmısh......acıkcası rap denince midem kalkıyoo..........
-
Biliyomuydunuz?????
öğkkkk
-
Biliyomuydunuz?????
bu rap müziğe laf atanlara çok acıyorum, ne kadar acı yaa.
insanlar kimlik marka bunalımının diplerinde sürünüyorlar, ne olacaklarına karar verememişler, rockçıyım diye geziniyorlar, güya rockçı yaşam tarzını felsefesini uyguluyorlar ama bir b*ktan anladıkları, bir b*k bildikleri yok. sabahlara kadar içmekle s*çmakla, akılları sıra marjinal takılmakla, aykırı olduğunu iddia ettikleri oysa komediden öteye gitmeyen saçma salak davranışlarda bulunmakla asi gençlik, rockçı piliç olduklarını zannediyorlar.
laflarımın hedefi bellidir, bunlar ona 1 sene yeter, sonrasında tekrar burada olacağım.
esen kalın tiki rockçı piliçler, concon hatunlar ve "markacı" asiler.
-
İYİ DİNLE
1.müzik yapısı itibariyle düşmanlığı içinde barındıramayacak kadar saf temiz ve içten gelen birşeydir.
2.senin gibi bir müzisyen,müzikle uğraşan birinden duymak bizim hepimize balta vurmak olur.şöyle ki bu kadar itici söz bizi de insanların karşısında itici kılar.
3.rap-rock birleşmesinin en iyi örneği tartışmasız linkin park'tır.eğer rockersan gitarlarını ve baterisini dinle(ki eminim rock ve türevleri takılıyorsun.rapçiysen kelime okuuş hızı ve netliğine bak turntable olayına bak.wawelerin orjinalliğine bak.
neyse ben şahsım adına bu yazıdığına cevap yazdığımdan dolayı çok üzüldüm.Çünkü;MÜZİKTE DÜŞMANLIĞA ASLA YER YOKTUR.
saygılarımla -TeUFeL-
-
en güzelini kerata söylemiş. neden düşman veya kardeş gibi bi olay yaratılıyor anlamıyorum. rap dinleyenlerde özenti oluyorda, rock veya metal dinleyenlerde olmuyor mu? biz neyin savaşını veriyoruz. Yakın arkadaşlarım arasında rap dinleyende var, arabesk dinleyenide, pop, hip hop, punk, metal vs. dinleyenide. Nedir sorununuz da bunları kardeş veya düşman yapmaya çalışıyosunuz? Mesela ben tekno, trance vs. için basit müzik diyorum ama dinleyene bişi diyormuyum? Sonuçta iki dıp tıs'ın üstüne efektler katılıyor. ama ortada verilen bi emek var. Birde zenci görmek istemiyorum demiş elemanın biri. Umarım genelleme yapmamışındır...
-
biraz sert olmuş
ben numetal yanlısyım ve LP hastasıyım.bil ki arkandayım ama biraz daha yumuşak olmak herzaman için iyidir.zamanla ön yargılar ve sığ düşünceler ortadan kalkar.unutma bir zamanlar rock müziğe kafa s*kiyo diyenler şimdi konserlerde en ön sıradalar.ayrıca arkadaşlar LP türkiyeye gelse atlamazlar mı öğğk diyeler 50 centte olduğu gibi:))))
-
tam bilmiyorum ama ben rockerım.buna rağmen rapte dinliyorum bazen savundukları şeyler aynı oluyo ve bence rockerlarla rapperların tarzı benziyor
-
birleşim
hem rocker gibi kafanı salla hem de rapper gibi yerinde zıpla ok:)
-
kardeş midir düşman mıdır orasını bilmem ama benim rap ve hip-hop tarzına gıcık olduum kesin :=)
-
Sadece söz var başka hiçbirşey yok.
[94 kez okundu]irritate1
27 Şubat 2005 Pazar / 23:21
rap ede,dinleyenede,takılanada,ona tapana tabi ki uyuzum,gıcığım,kılım...sevmiyorum görüyorum ya sokakta özenti tipler genelde zaten bu rapçiler ortaokul çağlarında nüfus yoğunlukları fazla...kusasım geliyo..
kısacası sevmem ben kardeş diilim kim kardeş olursa olsun..
rock ve rap bi kere çok ayrı nerde ki ortak nokta...soruda saçma yani...
+1000000
[18 kez okundu]-TeUFeL-
9 Mart 2005 Çarşamba / 21:05
ben numetal yanlısyım ve LP hastasıyım.bil ki arkandayım ama biraz daha yumuşak olmak herzaman için iyidir.zamanla ön yargılar ve sığ düşünceler ortadan kalkar.unutma bir zamanlar rock müziğe kafa s*kiyo diyenler şimdi konserlerde en ön sıradalar.ayrıca arkadaşlar LP türkiyeye gelse atlamazlar mı öğğk diyeler 50 centte olduğu gibi:))))
-1000000