Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock ve Rap kardeş midir yoksa düşman mı?

• Arcanin • 11 Mart 2005 17:18 • #454882
    Heeeey biz kardeşiz vıy vıy vıy!Nedir bu saçmalık ne kardeşliği ne rap'i ne rock'u siz hala kalıplaramı bağlısınız saçmalık hepsi efendim rock ve rap kardeşmi yok popla hip hop kardeşmi saçmalık bunlar hepsi müzik bunların tabii ki bir bağları var arada ama neden bu kalıp isimleri?Al işte başka bir topic Rock dinleyenler illa koyu renk mi giymeli? Simsiyahcım rock nedir bana anlat oldunmu?
  • divinemusic • 11 Mart 2005 23:47 • #454935
    Böyle rap duydun mu kine? :D Arkadaş yolladı, süper valla dinleyin :p

www.ozturkmakine.net/mctuba.mp3
  • SoFineSlash • 12 Mart 2005 16:01 • #454970
    hepımız kardesız
  • Rapert • 12 Mart 2005 22:22 • #455046
    Rap ile Rock bir arada olmaz.Rockcı insanlar insanda değil zaten.Gürültüyü müzik sanan bir bölüm hayvan...(Rap4Ever)
  • metaligirl • 12 Mart 2005 22:46 • #455048
    kardeş olmalarına gerek yok...hem rap hem metal bir arada dinlenmez... sadece rap dinlesinler, daha memnun olurum... isterlerse metali kötülesinler... bi arkadaş ne güzel metale gürültü demiş yukarda... ama metal dinleyenlere "hayvan" demiş, onun bi gün bi "hayvan"la kanki olduğunu ya da bi "hayvan"la çıktığını görürüz inşallah.... büyük konuşmamak lazım, canlı örneklerini çok gördük, tecrübe konuşuyo... zaten bizi rap'çilerden ayıran en önemli özelliklerimizden biri de bu: biz rap'i sevmesek de dinleyenlere laf etmeyiz... dar görüşlü değiliz....
    dediğim gibi sadece rap dinlesinler... metale bulaşmasınlar... her zaman söylemişimdir; metali anlamak ve severek dinlemek ayrıcalıktır diye... uğraşmayalım millete metal'in gürültü olmadığını anlatmaya... çünkü ne kadar anlatmaya çalışsan da kulakları mühürlüdür onların... anlayamazlar metali...
    ve son olarak; gitar hocamın hep söylediği bi sözü yazmak istiyorum: müzik, iyi niyetle yapıldığı sürece müziktir... ne olursa olsun iyi niyetle müzik yap....
  • cc_baran • 12 Mart 2005 22:54 • #455051
    rap severim
  • Rebelfire • 12 Mart 2005 23:17 • #455054
    ya düşman olmaları için bi sebep yok ama açıkçası ben kardeş olmaları gerektiğinide düşünmüyorum...
  • begum • 14 Mart 2005 15:53 • #455205
    cc_baran

ban laf otutturmaya çalışmışın ama ben yorum yapmak istemiyorum.seninle polimiğe girmek bana bi kazanç sağlamaz.ben kendimin ne olduğunu çok iyi biliyorum.fazla söze ne hacet...benim arkadaşlarımda çok iyi biliyo sen bilmesen fark yapmaz
  • ordabiyerde • 14 Mart 2005 17:38 • #455240
    LP istisna olsa gerek

bu tartışma baya uzamış ama lütfen ağır ithamlarda bulunmayalım birbirimize.. insan ferhat güzeli ya da ajdarı dinlese bile ona hayvan diyemezsiniz yanlıştır çünkü ... ben bunu yurtta kalırken anladım .. adamlar 24 saat arabesk dinliyodu ama aralarında çok iyi insanlarda çıkıyodu .. yani genelleme yapmak yanlış ... bir de LP nü metal yapıyo o ne rap e ne rock a benziyo bambaşka birşey bu konuda verilebilecek bir kesişim grubu değil bence...
  • pmd • 16 Mart 2005 08:30 • #455476
    rap müzik değildir tam anlamıyla.müzik eşliğinde şiir dinletisidir.