-
:D valla rapçı takılan hatta bişeyci takılan ben değilim :D rap savaşın nasıl gidiyo kyakuz :D
-
denildiği gibi sagopanın para için yapmayacagı iş yok .Adam önceden benim takıldıgım rock clup e takılıyomuş şimdi nelerle ugraşıyo hatta geçenlerde yine geldiği bile söleniyo rap müzike gelince
Anırmakla müzik olmassssss!!!!
T&K
-
ceza ceza ceza
-
Eminem!
ehuheue:))))))
-
Rapi bilmeyenler susup bilenlere saygı göstersin...
Dj Mic Check her zaman rap' in atasıdır. Her kes yerini ve konumunu bilsin yeter...
PeaCe...! :P Sagopa KAJMER
LANETLİ PESİMİSTEN HERKESE SELAM... Coolio.....
-
bence ikisi değil MODE-XL diye bişey dinledim türkçe rap te herkesten iyi bence...ama hemen atlamayın bu benim düşüncemmm.....
-
Arkadaşlar RaP'i sadece Tek Taraflı değeRlendirmeYin..
İşte bu Noktada Ceza Ve Dj Mic Check'i ayırmak lazım... MicCheck parcaların alt yapısı ve sözlerindeki hakimiyeti ile tartışılmaz bir yere sahipken; Ceza'nın freestyle söyleyiş tarzı gayet güzel...
benim düşünCenm ise; sagopa kajmer'in Türkce Rap'in bu yerlere gelmesinde payı çok büyüktür(%99) onun içindirki Sago' yu diğer Rapcilerden ayrı tutmak lazım...
Coolio 'dan Selam'ssss....
PeaCe....:P
-
sagopa sözleri cezaninkinden kat kat daha iyi
-
YA arkadaşlar CEZA denen "CIVIK" la, SAGOPA yı nası karşılaştıralım allanızı severseniz....
-
Felsefelerine laf eden yok anladığım kadarıyla.Ama sanat adına ortaya pek bişey koyduklarını da düşünmüyorum.
Eskiden bi ceza röportajı okumuştum oda 'tv'de izledikleriniz rap değil biz undergrounduz huleeeeeyyyn ' diyodu.Bugün klibinde oynamadığı popçu,oynamadığı reklam kalmadı.
Underground Ceza seniii...
İbo da mağarada doğdu ben ibo dinleyecem.