Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce sagopa mı? daha iyi yoksa namı değer ceza mı?

• karete • 6 Mayıs 2005 12:13 • #464356
    yine geldiler..
  • scream_maki • 6 Mayıs 2005 12:32 • #464357
    kim geldi????????
  • Kaiser • 10 Mayıs 2005 16:59 • #465161
    SAÇMA TOPİC burada yazanların Kaçı RAPten anlıyoryaa
    Mesela ben bazen Taksimde undergroun parti afişleri görüyorum işte RAP müzik falan diye...
    Underground"ta hiç Ceza ya da sagopa falan yok yani..
    Sanırım gerçekten böyle rap dinleyen biride bunları dinlemez..
    Bu aynı MANGA olayı gibi popüler kültür oldu bu adalar reklamlarda oynamalar falan öfff
  • a_TAZMANİA_a • 10 Mayıs 2005 17:26 • #465169
    sacma bi topicse bunu 4 gun sonra gundemedn tamamen dusmusken tekrar buraya yazarak nden gundem yapıyorsun kaiser ???
  • Kaiser • 11 Mayıs 2005 08:21 • #465473
    lan ne alakası var şimdi gündem yapıyormuşum OHAAAA
    Olm uçmuşsunuz ha?? Ben aynı konudan yukarıdada bir sürü gördüm yetmedi topicteki yazılanlarla saçmalaşmış..

Rapten anlayan biri olsa SAgopamı cezamı demez zaten misal Cashflow var Yener var esas gruplar var bu adamlar olayın POPÇUSU be
  • wsc • 9 Haziran 2005 13:02 • #471611
    ikiside bi b.ka yaramaz...
  • ben geldim be • 10 Haziran 2005 23:01 • #471976
    2 side irenç
  • Ofidian • 19 Haziran 2005 16:59 • #473626
    valla mtal dınlıyorum ama bence sagapo kajmer s*k*t*r*n g*d*n
  • GiddySnake • 20 Haziran 2005 11:45 • #473740
    Bu işte altyapı önemli, dım-tıs bass sesleri üzerine tiz bir vokal değil

Cezanın en önde gelen parçalarından biri olan "Neyim Varki" parçasında Sagopa zaten kim olduğunu göstermiş hala niye tartışılıyorki..! Ceza'yı Ceza yapan Sagopa'dır ve Cezanın altyapısında zaten Sagopa vardır!
    Ceza dinleyen arkadaşlara tavsiyem, Sagopa'nın Pesimist-II'yi önce sonra da ardından Pesimist-III'ü dinlesinler. Parçanın biri 12 diğeri 14 dakika. Tabi beyinleriniz kaldırabilirse bunu... Sözler ağır fakat yerli yerinde oturmuş, çoluk cocuk şi değil, 13-14 yaşa da hitap etmiyor, dinleyenler bilirler. Bulabilirseniz tabi dinleyin derim... Ozaman anlarsınız hangisi bu işi daha büyük ve kailteli görüp yapıyor ya da Kim kimden daha iyi ve de kim kimin üstadı..! Rap'te şu an başarılı birileri varsa oda SAGOPA KAJMER'dir. Ondan önceleri mi? Saymak gerekirse Osmanlı İmparatorluğu var, DCP var ve sadece yalnızca bir albüm için bile olsa bir araya gelmiş Cartel üyeleri var. Cartel'in altyapısını bir kurcalayın bakın kimleri göreceksiniz.