-
insanlar neden birbirlerinin müzik zevkine saygı duymaz,mok atar durur?
evet neden?ayrı bi haz veriyo galiba..türkiye gibi ortamda yaşıosun..yarın ne olacağı belli değil..insanlar bi şekilde kendilerine meşgal arıyo,dağıtmaya çalışıyo..yok rapmiş metal miş popmuş..şunu demek istiyorum..saygı sevgi duyalım(zaten rock ın felsefesinde yatanlardan biri de bu diilmidir,bu tarz boş kavramlara baş kaldırıyor dimi?)kalitesiz müziğe zaten prim yaptırmak istemiyoruz,ama dalga geçmeyelim derim..sonuçta hiç bi şey değişmicek bu topicle farkındayım,ama anlayana fm..
-
faşistiz biz, milletçek. bu arada rap'a kafam girsin(istediim müziğe hakaret etme hakkımı saklı tutuyorum)
-
rap benden uzak dursun yeter
-
ya bikere sadece rap değil ama rapçiler bikere çiler kavramı bana ters bişeyci olmak yanlış .. he şimdi adam geliyo örnek olarak sagopa saçma sapan konular açıyo ve milleti çığırdan çıkartıyo böyle gerzekler oldukça rap map hop mop kötü tanınacaktır ne demişler düşmanın bile cahil olmasın
-
haklısın karate! Herkes kendi önüne baksın bence!Zevkler ve renkler tartışılmaz!Kimseye karışmayın,kimseninde size karışmasına izin vermeyin!
-
kareteye katılyorum
edersen ermişle muhabbet erersin mertebe, edersen cahille muhabbet dönersin merkebe..
-
ya insanlar birbirlerinin fikirlerini değiştirebileceklerini ya da onun sevdiği türe gruba b.k atarak bi üstünlük sağlayacaklarını filan düşünüyorlar sanırım..ya benim her müziğe saygım var ama biri pop hakkında ne düşünüyorsunuz rap hakkında ne düşünüyorsunuz diye forum açmışsa girip düşüncelerimi söyleme hakkımda var sanırım..
-
evet bu saygı duymama olayı garip gerçekten. hatırlarım da bi arkadaşım vardı sırf ben çok seviyorum diye bi grubu hiç sevmezdi. hayır iyi de arkadaşımdı yani, anlam vermek zor...
-
kimseyi neyi seviyor,neyi sevmiyor ya da ne dinliyor,ne dinlemiyor diye yaptığı sevdiği şeyden dolayı yargılamak anlamsızdır!çünkü herkesin kendi zevki,kendi düşüncesi kendinedir!
bu durumda chazy_chazzz'ın da dediği gibi kendisine bir müzik tür hakkında ne düşündüğü soruluyorsa o kişinin de düşüncelerini söyleme hakkı vardır!buna da kimse bir şey diyemez!sözler karşıdaki insanın düşüncelerine saygısızlık boyutuna varmıyorsa!forumlardaki kavgaların birçoğu da bu sebebten dolayı ortaya çıkıyor!
benim şahsen bazı yorumlara verdiğim tepkilerin nedeni şudur:insanların bazı kavramlarla alakası olmayan şeyleri o kavramlarla adlandırmaları!o kavramlara saygı duyan ve kendisini o kavramlarla tanımlayan bir kişi olarak dolayısıyla bu yanlışlara tepki gösteriyorum!
bence olay budur!
saygılar!
-
çünküüüğ..
diğerleri boktan müzikler dinliyorlar