-
Ya aslında Linkin Parkın aynısı ama tek farkı var
Sağolsun tek solisti olduğu için çocuk Rap yaparken nefesi yetmiyor sonra Rock bölümünde GAAAA diye bağırıyor tamam kasette bilgisayarla bu solistin sesini bazı yerlerde dublelemişlerde Canlı 7 Kulede aman Allahım Rezalet..Linkin Park"ın bu arada Mike(Rap bölümü desek işte) Chester(Rock Bölümü oda işte) uyumları falan iyi
Kaldıki bunlarda bir DJ var adam sıkreç atamıyor adam gibi Linkin Parkta Mr.Hun var sanırım Amerikanın en iyi Dj"lerinde biri
-
nu-metal geniş bi türü kapsıyo haklısın ama temeli metal müzik, adından da anlaşıldıgı üzere; metalin yeni, hafif degişime ugramış,belki biraz yeni sesler eklenmiş, ama sonuçta özünde yine metal müzik olan versiyonu. sen manga da bir metal kokusu seziyomusun? kusura bakma o zaman senin farklı cisimleri, farklı nesneleri ayırt etme konusunda biraz bilgi edinmen lazım..
-
tamamiyle katılorum linkin park dandik falan değil
-
ya ben bişey söylicem abi nu metal yapıyolar işte neden böyle diosunuz bi kere nu metal sonucta yani daha farklı ne olabilirki daha farklı ne yapabilirlerki ben mangada dinlemem linkin parkda dinlemem ama biraz sacmalamayı bıraksanız iyi olur cünkü aynı tarzda müzik yapan insanlara birbirinin kopyası derseniz salaklıktan başka bişey degildir bu!!!
-
ben normalde death ve heavy metal dinliyorum ama -utanarak söylüyorum lütfen bağışlayın,eskiden lp dinlerdim ondan- bazı şarkılarını sevmişim nasılsa manganın.
Vallahi Manga hakkında konuşmak istemiyorum, ne yapayım bana ne. Ne yaparlarsa yapsın arkadaşlar. Nasıl olsa haklı haksız bir milyar tane "müzik eleştirmeni" var ülkemizde. [He 1 milyar evet] Hatta tanımadan etmeden insanların kişilikleri bile tartışılabiliyor. Neyse. Ben yukarıdakine takıldım.
Niye ayıp ki acaba? :) Niye utanıyorsun ki geçmişinden, yaptıklarından. Konu da konu olsa. Lp sevsen ne olacak, Manga sevsen ne olacak. İnsanlığından bir şey mi eksilir. Rahat oluna. Sanırım ama insanın "metalci"liğinden bir şey eksiliyor. Rahat olun biraz yahu.
Saygı, sevgi.
Onur [Abargazötarot "metalci"si]
-
maNgaizM
Valla onu bunu bilmem Manga gerçekten güzel bir kopyacı cidden linkin park olayı aklıma gelmedi ama forumu okuyunca cidden benzerlikler var ayrıca Mor ve Ötesinin UYAN adlı parçayı da fena kopyalamışlar bitti rüya diye piyasaya sürmüşler ne diyelim kopya konusunda iyiler başkalarını kopyalayıpppp dinleyicilereee "" aaaa ne güzelmiş bak çok farklı"" dedittiriyorlar. Bu da bir yetenek :D :ppPPp
-
maNgaizM
manga kötü diyorsunuz allah bilir siz kimleri dinliyorsunuz??? manga çok sevilen bir grup bunu anlamak için albümün ne kadar sattığına bir göz atın isterseniz.... manga gerçekten çok kaliteli bir grup...pardon ya siz kaliteden ne anlarsınız....
-
maNgaizM
mangaya kötü diyorsunuz allah bilir siz kimleri dinliyorsunuz?? az önceki mesajımı sildiniz çünkü bu tip yorumları kaldıramıyorsunuz..allah bilir kaç kişi daha mangayı savunan yazılar yazmıştır ama siz hepsiniz silmişsinizdir...manga kaliteli bir grup..Pardon bu yazı yanlış yere yazıldı SİZ KALİTEDEN NE ANLARSINIZ????
-
maNga ile linkinpark'ı mı kıyaslıyorsunuz yoksa maNga'nın linkinpark'ı taklit ettiğini mi sölüyorsunuz belli değiL!
eğer kıyaslıyorsanız şunu söliyim: maNga ingilizce bi albüm çıkarsaydı Avrupa'da bir numara olurdu (ki zaten Türkiye'de bir numara)Bunu herkes biliyor.
eğer taklit ettiğiini düşünüyorsanız ben size müziğin "m" sini bilmediğinizi sölerim. Çünkü nü-metaL tarzı parçaların hepsi aynı yapıdadır. elektro gitar eşliğinde biraz rap vokaller, DJ strachleri vs. vs.. bunu bilmiosanız hiç konuşmayın daha iYi !
-
kesinlikle değil
şiddetle değil
asla değil
ama chester olmasa LP'yi köpekler yemez onuda söyliyim
o herife hastayım.,.adam gercekten harika böğürüyo:))
hatta chester'sız LP manganın aynisi olur bence