-
manga çok güzel bir grup aslında.. yani en azından türkiyede daha önce yapılmamış tarzda müzik yapıyorlar .. ama her çalışmaları bir parça linkin park kokuyor.. örneğin ilk klibin animasyon olması ve aynı tarz direk linkini hatırlattı bana
ayrıca yeni klipteki bazı hareketler one step closer klibini anımsatıyor ..
acaba bende mi sorun var?
-
evet
yere doğru domalıp kafa sallamaya başlıyolar
one step closerdeki gibi
baya bi benziyo
sende sorun yok kardeş:))
-
hayır sende sorun yok.ben normalde death ve heavy metal dinliyorum ama -utanarak söylüyorum lütfen bağışlayın,eskiden lp dinlerdim ondan- bazı şarkılarını sevmişim nasılsa manganın.ama ne olursa olsun gruptan nefret ediyorum.neden?çünkü yaptıkları şey etkilenme değil.DİREK KOPYA.ve bu da sorunun cevabı oluyor.hayır yanılmıyorsun aralarında baya baya benzerlik var ve bu öyle bir sınıra gelmiş ki artık özentilik olarak adlandırılıyor.manganın yaptığı müziğin denenmemiş olmasının sebebi de rapcorenin çok dar bir tür olması sebebiyle,yapılacak herşeyin özentilik olarak nitelendirilecek olmsaıdır.bence gayet de doğru.görünen köy klavuz istemiyor.manga özentiler listesinde hep ilk sıraya oynuyor.
-
yok yaa, ne sorunu olsun. adamlar linkin park 2 resmen. farklı bişeyleri yok. bırak şarkıların aynılığnı, şarkıların albümde dizilişi bile aynı. ama adamları pek suçlamıyorum. herhalde kimse bu kadar gerizekalı gözükmek istemez. büyük bir olasılıkla plak şirketleri zorluyordur böyle davranmalarına, hani daha çok tutulsun diye.
-
bu konuda yalnız olmadığımı biliyordum
-
Manga'nın Türkiyenin ilk nu-metal grubu olması, onların iyi bi grup olduğu anlamına gelmez. Kaldı ki linkin Park'ın ilk albümünden sonrası yalan... Artık nu-metal dinlemesem de o albümdeki(hybrid Theory) şarkılar hala bana çok fena gelmez. Kısacası Linkin Parka benzeyip benzememesi önemli değil, Manga dandik bi grup(Linkin Park da öyle).
-
manga nu-metal mi pardon ? önce nu-metal nedir onu bir ögrenmen lazım acilen ! ayrıca linkin-park nu-metal gruplarının bence yüzkaralarından birtanesi. hele manga türkiyedeki ilk nu-metal grubu s.ksen olamaz, çok yanılıyosun..
-
nu-metal geniş bi türü kapsıyo bildiğim kadarıyla (bir sürü alt türü var), linkin park'ın yaptığına rapcore mu ne deniyodu... Ama nu-metal. Doğru dersin, ilk nu-metal grubu filan değil, yanlış ifade şeetmişim :D İlk albüm çıkaran, tanınan (ve ne yazık ki -bişeye benzemediği halde- çok sevilip beğenilen, piyasa olan) grup.
-
bu manga için metallica dan çok konuşuldu herifler müzik yapmasa bile 1 albüm yaptılar alın işte kaç haftadır kaç kişi manga hakkında konuşuyoruz.. Reklamın kralını yaptılar valla..
aha bunu biraz fazla benziyor formuna yazdım siz kararınızı verin artık
-
nu-metal geniş bi türü kapsıyo bildiğim kadarıyla
Madem o kadar iyi bilmiyosun yorum yazmayı ver.. manga numetal değil güzelim manga rock bile değil.manga bana göre kraltv de çıkan aptal bir pop grubundan öteye gidemez..Yaoow hangi şarkısında gitar sesi duydunuzda numetal dionuz????