-
ya tabi slayer,velvet revolver falan olmasada konsre sağlam gruplar geliyo.önümüzdeki hafta sonu kurban,direct,pilli bebek,kronik,100 derece gelicek zonguldak 100.yıl tesislerine.ama ses sitemi falan çok sağlam.rockn coke ta kullanılan sistemi kiralamışlar.ve A.T.K. organization a teşekkür etmek gerekir.baya sağlam yani 12 saat içki,müzik,ortam,oooooooooo....gelen olucak mı??öğlen 15 ten gece 03 e kadar sürücek.
-
yuh:)
evet büyük gün benimde mezuniyet partim var:)
siz orda,biz burda eğleneceğe benziyoruz:OP
-
zonguldak nere, ankara nere!!
-
alalala ankara zonguldak arası ne ki 4 saatçik...batı karadenizde zonguldak.ankara iç anadolu
-
:)begüm çok tatlısın ya:)
ne var canım kalkın gidelim 4 saatçik yav:)
alemsin:)
-
zonguldak süpermekan gelin...ben de gidecem,memleketime :)
-
iyi güzel...
geliriz madem davet ediyorsun..
ama bi şartım var.. eğlenceyi yarıda bölmek yok.. neymiş o saat 3 de bitecek.. toplandık mı adam gibi eğlenmeli dimi(tabi ki abartmamalı da)..
-
asarneyeal yürü git buradan uyuzum sana.
neymiş tam eğlenmeliymiş, 3 olmazmış.
herkes başı boş mu öyle, saçma sapan konuşma, aradığın eğlenceyi daha farklı mekanlarda daha ucuza bulursun.
-
Zonguldağa sığarmı okadara adam:P
şaka bi yana ben zonguldakdayken saçma sapan insanlar gelmişti hep.Çilek festivalinden bahsediyorsan o başka tabi...
-
hehe:)) sende çok tatlısın ayşecim ya:)) evet 4 saatçik yol yani değer gelin valla.ben baya zuum olmayı düşünüyorum.gerçi ben hemen kafa buluyorum ama müzik ve bira!!!!!!!