-
konser nasıldı millet? Benim sınavlar var gelemedim...
-
süperdi!gerçi pogaya kurban giden 1 hatun olarak olumsuz olsada süperdi.bilge,özgür acaip kafa çocuklar.muhabbetlerini sevdim.ama bizim arkadaşlkarın gün boyu'abii bilgeyle aynı yere işediik etraf çatırıyodu'geyiğini halen koparak anımsıyorum.ben zuum olup kussamda en önde konserin tadını çıkardım.iççç sııçç müziikkk
-
ya baran bir zeki sensin bu forumda
son...
insanı forumdan soğuttun
ha bu arada yer mekan geyiği yapma demişsin
sende bana sakın bir daha laf sokma SAKIN!!!
-
Neye karşı olduğumu sen de çok iyi biliyosun ki gocunup benimle inatlaşıyosun.
Zeki olduğumu söylemiyorum, insanların aptal olduğunu söylüyorum.
Forumdan niye soğuyorsun, her forumda bi uyuz olur, burada da ben oldum sanırım.
Sana laf sokma niyetlisi değilim, cevaplarınız o kadar saçma ki belirtmeden geçemiyorum. Cevaplarınız üzerinden konuşuyorum, hiç birinizi tanımıyorum ama işinde gücünde olan adam ta zonguldaktaki festivale gelirim ederim derse ben bunda bir şey ararım.
Ve aradığımı da fazlasıyla buluyorum sizde.
-
konser güzeldi:PPP yeter bee!kaiser takmıyver!uzatma baran!tamam ya panic yapmayverin:P dayrek tiii :P kurbandan daha sağlam çıktı ama
-
direc-t in yaptığı müziği sevmiyorum,ama nirvana mı ne çalmışlar galiba,kaçırdığıma üzüldüğüm tek grup kronik oldu açıkçası...
-
evet nirvanadan çaldılar.bence kronikte o kadar sağlam değildi.100 derece ve direct ama bilgenin ingilizcesi baya iyi
-
29 mayısı geçeli yıl oldu, daha hala cevap yazılıyo bu foruma!! hayret..
-
hahaa:) konser sonrası yorumlar desek:))
-
ne mutlu ne mutlu bende cok eglenecegım tuvaletımde...:(:(:(:(