Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

28 MAYIS BÜYÜK GÜN:p

• begum • 24 Mayıs 2005 19:09 • #467970
    bilmem gelmek isteyen var aslında baya.siz ayarlasanıza.bak az 1 zaman kaldı.çok sağlam olucak.tabi H2000den bahsetmiyorum ama ortam olucak o açıdan yani...
  • cc_baran • 25 Mayıs 2005 00:41 • #468030
    Eş-dost listem dışında mesaj almıyorum çünkü gereği yok. O açıkken de kızdırabilirdim insanları, eğer amacım bu olsaydı..
    Kim oraya kurban, pilli bebek falan için gidildiğine inanır ki?
    Maymun gibi zıplıyo herkes burada, çok komik, okudukça ve bu salakça muhabbeti takip ettikçe gülüyorum.
    Adamın burnu dibinde aynı gruplar bin kez konser verirken ne hikmetse herkes bu meseleye odaklandı. Ne kadar aciz insanlarsınız siz yaa.

Ortam olacak falan yani, deli manyak eğlencez, kopcaz falan yani bence gelin..

Ve sen beni tehdit etme..
  • karete • 25 Mayıs 2005 00:50 • #468031
    baran ama ortak olucak o açıdan yani :D
  • cc_baran • 25 Mayıs 2005 00:57 • #468032
    tabi abi ortam falan olacak, çılgınlar gibi şişe dibi görcez, istanbul kesmedi tee zonguldaklara kadar gidip ortam yapcaz :D

allah canınızı almasın ben daha ne diyeyim.
    karete bir ay sonra benzer bir topic de biz açalım ve şehir de istanbul olsun, bakalım bu katılımın binde birini görecek miyiz...

ömrümü yediniz ya, çakallar...
  • karete • 25 Mayıs 2005 01:00 • #468033
    bu nicklerle olmaz ben güzel bi nick alıp açıyım :) anladın sen
  • cc_baran • 25 Mayıs 2005 01:01 • #468034
    anlamam mı ;)
  • Kaiser • 25 Mayıs 2005 14:47 • #468085
    sen bana ettiğin lafı bir daha okursan daha iyi olur
    İnternette tanımadığın ya da bilmediğin birine böyle bir laf etmenin manası nedir ben burada böyle şeyler kullanmıyorum banada kullanma tehdit olayına gelince o lafı yine dersen tabii ki bende sana Yer ve zaman derim
    Beni tanımadan ne atlıyorsun arkadaşım ben sana ne dedimde AĞır bir laf sokma gereği duydun cevabını alabilirmiyim
    AMACI neydi yani???
  • begum • 26 Mayıs 2005 15:48 • #468375
    CC BARAN

baran biraz fazla ileri gitmişsin!senin için ya da arkadaşların için değil zonguldak bartın devrektende 1 çok insan var garajda onların gelmesi makul!sana gel demedim yani orda devamlı konser oluyo şanslısın ama burda böyle 1 organizasyon daha önce olmadı tamam mı?ama bunu düşünemiyosun sadece önündeki tabaktan sekiyosun!hem bunu bende biliyorum ankaradan ya da istanbuldan gelen kimse olmııcağını zaten amaç karadenize hitaptı marmara ve iç anadolu kesimine değil...
  • karete • 26 Mayıs 2005 16:00 • #468377
    CC BARAN

baran biraz fazla ileri gitmişsin!senin için ya da arkadaşların için değil zonguldak bartın devrektende 1 çok insan var garajda onların gelmesi makul!sana gel demedim yani orda devamlı konser oluyo şanslısın ama burda böyle 1 organizasyon daha önce olmadı tamam mı?ama bunu düşünemiyosun sadece önündeki tabaktan sekiyosun!hem bunu bende biliyorum ankaradan ya da istanbuldan gelen kimse olmııcağını zaten amaç karadenize hitaptı marmara ve iç anadolu kesimine değil...:))
  • begum • 26 Mayıs 2005 16:02 • #468378
    CC BARAN

hahahaha:)))