Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

28 MAYIS BÜYÜK GÜN:p

• cc_baran • 19 Mayıs 2005 00:30 • #466766
    asarneyeal
    19 Mayıs 2005 Perşembe / 00:23
    ya ne diyon maksat ortam olursa tam olsun(olmazsa hiç olmasın).. masraf önemsiz hem..
    başıboşluğa gelince boşver gitsin hayat akıyor nasılsa... sen arada boşvercen herşeyi yoksa hayat sana öyle bi tekme atarki görürsün o zaman neden zamanında bazı şeyleri yapmadığının sonuçlarını(ya biraz uzun mu ne oldu yaw)..

kendimi hayatın çirkin ve yılışık eğlencelerine bırakıp ortam maymunu olacağıma hayatın tekmesini tokatını yerim daha iyi..

eğer binlerce yalan ve binlerce farklı yüzle yaşamak zorundaysam bu hayatı, inanın bir dakika durmam.
    havuz partilerinde içip sapıtan ve sabaha kadar tavşan gibi depişen insanlardan farkım olmayacaksa ne diye varım ??

acım da, üzüntüm de, kahrım da bana. üç kuruşluk eğlence için yüzümdeki çizgileri saklamam ben.
  • asarneyeal • 19 Mayıs 2005 00:38 • #466768
    vay vay vay...
    sen baya dolmuşsun yaw..
    tabi ki herşey önce kendin için ama bazen boşvereceksin..
    içme, sapıtmaya gelince; dengesiz her yerde dengesizdir..
    insan farklı ise zaten bunu bi şekilde ortaya koyar.. koymasa bile etrafındakiler bunu hisseder.. zaten başkası hissetmiyorsa farklı olmanında bi anlamı yok..
    yalan sadece kendinden kaçanın yolu, kendiyle barışık biri zaten yalana ihtiyaç duymaz ve sapıtmaz..
    zaten kimin ne olduğunu bilmesi gereken ve gerekenler biliyor.. mühim olan da bu zaten..
    sakın bunları yazıyorum diye direk bireysel alma olayı.. genel olarak söylüyorum..
    neticede yazmaya kalkarsan yazılcak çok şey var ama çocuğun forumuna yazık.. o ne diyo biz ne yazıyoruz burda..
  • cc_baran • 19 Mayıs 2005 00:43 • #466773
    insan farklı ise zaten bunu bi şekilde ortaya koyar.. koymasa bile etrafındakiler bunu hisseder.. zaten başkası hissetmiyorsa farklı olmanında bi anlamı yok..

doğru...

yazmıyorum, delirmeye başlarım zaten devam edersem..
    hadi bakalım..
  • asarneyeal • 19 Mayıs 2005 00:45 • #466775
    ok
  • cc_baran • 19 Mayıs 2005 00:46 • #466777
    Sadece alıntı yaptığım kısım doğru bu arada :D
  • Nofx • 19 Mayıs 2005 01:42 • #466802
    baran sen topic açarsında biz uğramazmıyız ahhh gücendim darıldım imrendim :))Ne işiniz var havuzda clupta oturun evinizde..ben bu grupları istanbuldada dinlerim ne işim var zonguldakta..Ama clup party hoş olur cuppa cuppa...Oturup izle ve gül ehehheheh..Robot dansı yapan olurmu acaba?? :)) Allah iyiliğinizi vere illa serpeştirceksiniz dj'leri araya...
  • cc_baran • 19 Mayıs 2005 01:58 • #466809
    gitsek mi abi, çılgınlar gibi dans eder, sabahlara kadar içer, çevreye aptal bakışlar atar, "cool" takılır, asi rockçı muhalif punk hedesi hödösü clup güveç ve karşınızda zonguldak..
  • Nofx • 19 Mayıs 2005 02:02 • #466812
    Ok converslerimi giyip geliyorum :)) sende metalci gençliği temsil edersin sert bir bakış atarsın heryere ve saçlarını yıkamazsın tamamı 1 ay :))
  • ibanetze • 19 Mayıs 2005 12:25 • #466874
    bak şimdi baran, birincisi sana şu kadarını söyliyim, müzik dediğin sadece nota,akor falan değildir tamam mı?ikincisi de benim yazılara falan cevap veme zaten,valla ne zaman senin bi yazını okusam,"ıyyy baydı bu herifin yazdığı da" falan demeye başlıyorum,hakkaten,bi tek sen doğrusun diğerleri hep yanlış de mi, sana kolay gelsin,yolun başındayken ben de öyleydim, bi de son olarak sen gerçekten tavrına dikkat et herkesten önce,gerçekten itici bi tavrın var,yani sen geçen yıl da bu siteyi biliyodun,biz bu sene geldik diye ilk okul çocukları gibi yeni çocuk gibi muamelesi yapman millete komik,nasıl bu kadar sinirlisin anlamadım,Allah kolaylık versin,ne diyim...
  • asarneyeal • 19 Mayıs 2005 14:07 • #466889
    oohhh hemen fikrini değiştirdin ha!!!!!!!!!!!!