-
Kimseye ilk okul muamelesi yapmam çünkü buradakileri ona bile değer görmüyorum.
İtici olduğumu biliyorum ve ben bu şekilde mutluyum, kazanmak istediğim insanları çoktan kazandım zaten. Kalanına ihtiyacım yok. Hepsi bilgisiz, becerisiz, komik ve gereksiz insanlar..
Benim söylediklerimin doğru olduğunu da iddia etmiyorum. Eskiden her şeyi ciddiye alarak yazardım çünkü eskiden ciddiye alınacak insanlar ve konu başlıkları vardı.
Şimdi ise eli klavyeye uzanan herkes geliyor. Hepsi çok sıkıcılar ve açtıkları başlıklar bizler olduğumuz sürece okunabilir hale geliyor.
Müziğin ne olduğunu da tartışmayalım, kişisel mevzulara dökülür hoş olmaz, tamam ??
Bir bildiğim var ki böyle yapıyorum. Aslında sizleri çok iyi tanıyorum ki "bu foruma" bunları yazıyorum.
Ve ben sinirli değilim, rahatsızım...
-
bak sana çok kolay bi çözüm yolu söyliycem,bunu zaten hayatının çoğu yerinde kullanmışsındır,eğer bi şeyden hoşlanmıyosan,bi şey seni rahatsız ediyosa ve onu değiştirmek elinden gelmiyosao şeye çamur atmak ya da o şeyi aşağılamak çözüm değildir,o tarafa bakmaman yetecektir tamam mı? yani bunu nası anlayamıyosun şaşırdım mesela kral tvye şikayet mesajı atıyo musun sizi arabeskçiler sevmiyoruz sizi falan diye...gerçekten kolay gelsin sana,işin zor,çok önemli bi misyon yüklenmişsin, bi tek sen varsın burda herşeyin en muhteşemi olarak, bataklık gülü gibisin yani...
-
alaborinada falan değil zonguldak yolunda bakacakadı da.100.yıl tesislerinde oluyo konser.gitmedim ama zonguldağa giderken önünden çok geçtım.çiftlik gibi 1 yer işte
-
begüm tebrik ederim, açtığın topic 1 günde 40 küsür mesaj almış!!
(çok yalakayımdır efenime söliim aslında ben böyle biri değilimdir, can sıkıntısından yazmışımdır bu mesajı da!!)
:P
(bu da daha sempatik görünmek içindir efenim üyelik dondurulmazsa iyidir..)
ben yine saçmalamaya başladım hadi bana eyvallah!..
-
Bir şeyleri düzeltmeye çalışmıyorum, aptal olan şeye bulaşmak hoşuma gidiyo.
Burada bunları yazmaktan keyif alıyorum çünkü yarası olan gocunuyo ve görüldüğü üzere üstüme geliyo. Güzel bir şey bu, kimin ne olduğunu öğreniyoruz, ne amaçla burada bulunduğunu..
Madem öyle, eğer yazılarım rahatsız ediciyse okumaz geçersiniz. Ama ben çirkin olan herkese ve her şeye karışmak istiyorum.
Anlaşıldıysa bir soru sorcam. Kimin ve neyin bekçiliğini yapıyorsun da seninle uğraşmak zorunda kalıyorum şimdi ??
Partinin, organizasyonun başı mısın ?? Sen mi örgütleyeceksin bunları ?? Ve bozulma ama bu topici açan ben olsaydım aynı katılım, aynı heves olur muydu ?? Ben derken barandan bahsetmiyorum, daha açık yazmayayım şimdi.
-
hayır ole değilim ama erkek arkadaşımın düzenlediği 1 organızasyon ve benden yardım istediler haha:))
-
Sana demedim onları
-
Neee Erkek arkadaşın için mi Yardım ediyorsun
Wotcarock KOLONİSİ Komiserine bak sen
Hemen geliyorum Zonguldak"aa
Neyse servis yokken gelemeyiz biz herhalde derslerde var uzak yaa bayağı
Yakın olsa.
Ya da yalan lan bu söylediklerim
Çarşamba Eskişehire akacam
Niye orda karı kız ortam var
Zonguldakta bana bu şartlar sunulacakmı??YOKKK
O zaman Kurbanı dinledim YTÜdede dinlerim yeter diğerleri Rock istanbul ve Rock"n Coketa çıkar
7Kuledede izledik Ehh o zaman imkanlar benim gitmemem yönünde
Ama begüm bu tartışmayı kolonide yapmıştık ve ben pes etmiştim
Zonguldak=PARİS
-
sen ne gereksiz bi adamsın kaiser
-
Benimk,leride karşılayın çok iyi olur ohhh mis gibi