-
tarzım olmamasına rağmen izlemeye gittiğim üstüne üstlük konsere de beleş girdiğim sadece (süprizleri)Iron Maiden-phantom of the opera dışında da haz almadığım ama fanlarını iyi derecede coşturan bi konserdi...bana sorarsanız son 10 dakkası(covar kısmı) güzeldi sadece ayrıca sahneden indikten sonra fanlarının bir daha çağırdıkları bir şarkı çaldıkdan sonra gittikleri daha sonra bizim anathema cıların bir daha çağırıp heriflere BENCE! haketmedikleri kadar ilgi göstermeleri gecenin kayda geçen atraksyonlarıydı ...
ulan bi de para verip girseydim vallahi acırdım giden parama...:))
hehe yol kenarındaki sucuk ekmekcilerinde ATHENA burda yemek yedi diye kendi reklamlarını yanlış bir şekilde yapmasıysa günün önemsenmeyen gafıydı olsun be sucuklar güzeldi:))
-
ATHENA burda yemek yedi
Çok güzel ya :D
-
konser güzel, ses sistemi baya kötüydü...
-
Bence ses sistemi çok güzeldi her ton mükemmele yakın derecede izleyiciye aktarılıyordu... Bencede konserin son 10 dakikası tüm konserden daha iyi oldu...
-
kesinlikle muhteşemdi:) artık ölsemde gözüm acık gebermem:P
-
Hehe bu grup Türkiye'ye daha bi 50-60 kez gelir merak etmeyin sevgili Anathema fanları... Daha birçok kez izleme şansı bulacaksınız:))) Galiba bundan önce en son ekimde gelmişlerdi...
-
bu arada beyler konserde hayvan gibi böğürenler de bizdik bunu da burdan iletim
-
B 15 veya 16 damıydınız??? Bence bu konserde böğürmeye filan gerek yoktu... Biz B 14'deydik arkamızdaki grup ''Ana-thema'' şeklinde tezahüratlara başlıyodu bizde aynen katılıyoduk o kadar...
-
hatırlamıyorum ki ben zaten biletsiz girdim konsere
-
...