-
Bikaç ay önce Anathema dinlemeyen ölsün diyen Osman demiş ki:
her ne kadar yeni melekteki atmosferin %1 olmasada anathema anathemadır diye izlediğim bi konser oldu...
son albümlerinden çalmaları uykumu getirtti bi ara...
en sevdiğim albümleri olan the silent enigma dan, belki bi restless oblivion,the silent enigma,sunset of the age veya shroud of false girer ve uyanırım diye büyük bi umutla bekledim fakat gördüğüm en kötü a dying wish i izleyebildim sadece aralarından... nerde yeni melekteki angelica ve one last goodbye,nerde yeni melekteki atmosfer ve seyirci kitlesi,nerde eski anathema???
büyük bir hayal kırıklığına uğradım...
Bunları Osman bile diyosa bo. gibi geçmiş demektir :D
-
Hehehe biraz geç cevap yazıyorum ama Affedilmeyen arkadaşım bi konuda doğru söyledi(hayret:))).....) Ya sanki millet Marduk,Death,Gargoroth konserine gelmişti ya o neydi öyle ya:)) Kara kara makyajlar, kapının önünde gösteri yapmak için durmadan alkol alanlar, durmadan sevişenler... Ne biçim bi konserdi bu ya... Şunu belirtmek isterim nedense kimse beğenmiyor ama ses düzeni güzeldi ya, tonlar çok güzeldi... Bu açıkhava konseri ne bekliyodunuzki??? Açıkhava konserlerinde böyle bi ses düzeninden daha iyi bi ses çıkacağını hiç zannetmiyorum... Ayrıca Affedilmeyen arkadaşımın bahsettiği o şaklaban elemanı galiba bende gördüm:D tam önümde duruyodu puhaha:))) Bi de önümüzde konser boyunca HİÇ durmadan sevişen ve Rock müzikle alakası olmayan bi çift vardı, öyle sevişiyolardıki artık yeter dedim... Kötü de olsa grupların canlı performanslarını görmek lazım...Nede olsa Anathema, maksadımız grupları Playback değil Canlı dinleyip duyduğumuz şeylerden daha çok zevk almak...
-
lam pengelens(ösmen)
olm sen bilek metalci değilmisin :))))
-
Sanırım bu konserden sadece biz zevk aldık :P ilk defa anathema konserine gittim ama öyle bi şikayetçi yanım yoktu yani sonuçta iyilerdi daha iyi olmalarını beklemedim hiç.. Orda bulunup onları görmek bile yetti.. Başka bi konserleriyle kıyaslama yapmaya gerek yok bence.. Konserden gayet mutlu ayrıldım (Metal Milita'nın arkadaşlarından biri ya da kendisi kafama bitane geçirse bile :] ) Ama Anathema nın başka konserlerine de gitmeyi isteriM.. Gene de kıyaslamam ama bi grubu canlı izlemenin yerini hiçbişey tutmaz bence.
Bu arada Metal Milita harbi iyi böğürdünüz :)))
-
osman bir garip oğlan onyedisinde demiş barış manço şarkısında
bu osmanların hepsi bi garip oluyor galiba :)
osmanım aarlıını koysana canım kardeşim 98 oktanlık adama ne laf ettiryorsun kendine :)
bu arada selçuum bu hafta biraları deniz kenarı olmadan ankaradaki arkadaslarla içicem acaba burdada midye varmıdır ?
-
[3 kez okundu]Affedilmeyen
24 Mayıs 2005 Salı / 10:46
osman bir garip oğlan onyedisinde demiş barış manço şarkısında
bu osmanların hepsi bi garip oluyor galiba :)
osmanım aarlıını koysana canım kardeşim 98 oktanlık adama ne laf ettiryorsun kendine :)
bu arada selçuum bu hafta biraları deniz kenarı olmadan ankaradaki arkadaslarla içicem acaba burdada midye varmıdır ?
osman değil abi ösmen yaws :D
hmmm valla sakat bi durum abi ama sen burdan al 30ytl lik midye zulada dursun bakarsın lazım olr...
:D
-
daha ne alması olm şu anda tunalı hilmi dedikleri caddedeyim
-
ATHENA burda yemek yedi diye
arkadaşlar adamın dili dönmüyor ya yapmayın böyle
-
tuncay kardeşim demişki:
Bikaç ay önce Anathema dinlemeyen ölsün diyen Osman demiş ki:
her ne kadar yeni melekteki atmosferin %1 olmasada anathema anathemadır diye izlediğim bi konser oldu...
son albümlerinden çalmaları uykumu getirtti bi ara...
en sevdiğim albümleri olan the silent enigma dan, belki bi restless oblivion,the silent enigma,sunset of the age veya shroud of false girer ve uyanırım diye büyük bi umutla bekledim fakat gördüğüm en kötü a dying wish i izleyebildim sadece aralarından... nerde yeni melekteki angelica ve one last goodbye,nerde yeni melekteki atmosfer ve seyirci kitlesi,nerde eski anathema???
büyük bir hayal kırıklığına uğradım...
Bunları Osman bile diyosa bo. gibi geçmiş demektir :D
baba konserde çektiğim acıyı sen anladın:)
ağırlığımı koyuyorum ufuk abim;
only oldAnathema
;)
-
harbi ya bende eski anathema konseri vardi a vision for a dying embrace miydi hani basda da klpler vardi sweat tears falam. iste o konser ne oyle ya silent enigmadan we the gods a ne sarkilar ve performans hele bitiris 666 nailed to cross :)