-
ortada önlere yakındık ama..
-
Haaaa:))) Evet benimde dikkatimi çekmiştiniz... Sen yoksa kollarında bileklik olan Anathema kabartmalı t-shırt giyen kısa saçlı sarışın bi çocukmusun? Konsere gitmeden önce yolda 2 gençle karşılaşmıştık, konser alanını kaybetmiştik o 2 gence sormuştuk:D
-
yok ben de anathema tişörtü yoktu uzun kızıl saçlı bi çocuk vardı benim yanımda benim altımda yırtık kotla siyah bi tişört vardı da biz salak gibi niye bunları konuşuyoruz
-
Hehehehe önceki mesaj ı yazarken bende ''salak gibi nie konuşuosak'' dedim kendi kendime:) Nese konser genelde güzeldi işte:)))
-
yok be sadece maiden coverı güzeldi..
-
Bende onu diyorum ya ''genelde'' olarak güzeldi... Son 10 dakka konserin istatistiğini düzeltti:)) Son 10 dakka sayesinde ''genel'' olarak güzeldi diyebiliyorum:))
-
konsermi kansermi ben oradan başlayayım önce.
koruma adı altında şişko göbekli nerde bir çam devirmesi bulmuşlarsa her merdiven başına koymuşlar ne iş yaptıklarını bende anlayamadım. beni merdivenden aşşağı geçemezsin diye geri çevirsede arkasını dönüpde yanındakine bişeler solerken ben sırıtarak arkasından merdivenlerden aşşağı geçtim. aşşağıda arkadaslarım vardı ama onları bulamadım.
ses derseniz hakaten berbatdı. siyah renkli camları ile çelik jantlı doğanların ses düzeni daha güzeldi bence.
şarkılara gelince. tarzım değildi lafı tarzım olmasada tarzım değildi demekden başka çarem yok maalesef.fetus bana aşırı metal giyinmişsin desede ben orada gothic gothic makyaj yapmış bissürü bebe gördüm ben onların yanında salon delikanlısı tarık akan gibi kaldım.
şarkılara gelince. yemin ediyorum keşke bir mfö konseri olsaydı. olmadı haluk levent yani tarzı felan geçin dinlenir bişeyler olsaydı.
burada nirvanaya laf atıp metallica yı beğenmeyipde bu konsere ayılıp bayılıp methiyeler yazanların ya samimiyetlerinde ya da müzikal anlamda bazı eksikleri olmalı diye düşünüyorum.
athena mız var. anathemadan beş kere daha iyidir diye düşünüyorum.
konser alanına baktımda neredeyse yarısı boştu. halbuki konser dediğin koca bir satdyumu doldurmalı.
bazı tipler vardı çok komikdi. heleki birisini seyretdim konser yerine. harbi maymun tarzı hareketleri vardı. grubu pek bilmediği şarkıları ise hiç bilmediği şarkılara eşlik ederken ağızdaki senkronun tutmayışından belliydi. sadece ağzını oynatıp avaz avaz bağırarak eli ile gitar çalıyormuş gibi tripler yapıyorduki gitarın sapı onun tutuşuna göre çenesinin altındaydı. sanırım keman sanmıştı gitarı. olmadık yerlerde kafa sallayıp her şarkı sonunda eli ile metalci işareti yapıp YEEOOOHHH diye bağırması ayrı bir komedi idi.
bi de anathema sahnede ingilizce bişeyler söyledikçe anlayan anlamayan herkes heyyoooooo diye bağırıyordu.
atıyorum mesela adam orada ben evden çıkarken ocağın altını açık unutdum galiba eve bi tel. açıp gelicem dese bazı arkadaslar HEYYOOOOOOOWWW diye alkışlayacaklardı.
yani o kadar olur.
şimdi dersenizki kardeşim o zaman konserde ne işin vardı diye ; ben taraftar değildim açıkcası. arkadaslarım orada olacaklardı bende beraber bişeyler yaparız diye katıldım aralarına.
grubu beğenen ve seven olabilir bişey demeye ya da karalamaya hakkım yok. zaten oyle bir niyetimde yok. ben sadece şahsi gözlemlerimi ve kanaatimi yazdım nacizane. zaten konser alanının yarı yarıya boş olmasıda pek fazla rağbet olmadığını gösteriyor.
ancak genede sokaklarda serserilik yapmakdan ya da kahvelerde oturmakdansa iyi kötü bir konsere gitmek daha güzeldir.zaten gözüm çevredeki bir iki binaya takıldı. otelerin penceresinden beleşde olsa bakanda yoktu :) ama bir otelin tam tepesinde (hilton) bayrağımız o rüzgarda öyle güzel dalgalanıyorduki keşke her binanın tepesinde olsaydı koskoca bir türk bayrağı. çok güzel bir görüntü idi o ışıklandırılmış çatıda. neyse. bu tam konu dışı oldu. gözüme takılanları yazdım sadece.
ama ben genede derimki keşke o konser MFÖ konseri olsaydı. ne güzel olurdu.
-
Rezil bir konsermiş öyle diyor millet...
-
İNANILMAZDI!!! temporary peace, leave no trace, eternity part III, lost control çalacaklarını hiç düşünmediğim şarkılardı çünkü daha önceki konserlerinde hep aynı playlisti çaldılar. zaten lost control allhın emri olmalı her konserde ama leave no trace başladıktan sonra resmen kanım çekildi, müthişti! en sonunda da COMFORTABLY NUMB çaldılar yaa inanamıyorum! hele en sonunda vincent'ın "SİZİ ÇOK SEVİYORUM!" demesi....adamlar bayılıyorlar türkiye'ye ya! nitekim tekrar geleceklerini söylediler:) çok bağırdım konser sırasında "restless oblivion!" diye ama çalmadılar, umarım bi dahakine çalarlar:)
sonuç olarak ortam müthiş, playlist mükemmel, vincent efsane...:) hayatımın en güzel günlerinden biriydi..
-
hadi ya comfartably numb caldilar he bu sarkiyi en son dream theater ve queensyche ortak coveri olarak dinlemistim bunun disinda lost contol de iyi olmus calmalari koltuklarda konser izlemek nasil bir duyguydu