Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Anathema Konseri

• Metal milita • 25 Mayıs 2005 17:23 • #468134
    oturak metal konseri mi izlenir onu anca japonlar yapar ozzy osbourne konseri izlemistim orda oturduklari yerden alkisliyolardii

1.si metal metal konseri falan değildi
    2.si ozzy nin o konserini ben de izledim budakan dı galiba 70 yaşındaki herifler bile gelmişti ozzy i izlemeye zack da fena değil di hani
    3.robert da ozzy deydi o zaman iyi çalıyo ama çalış tarzı hiç hoşuma gitmiyo o adamın
    4.anathema konseri iğrenç di
    5.tabi bir daha gelirler adamlar başka yerde bizimkiler kadar enayi!seyirci nerde bulcak
    6.konunun dışında taştım
    7.mr.crowling çok güzel şarkı
    8.acıktım
  • Metal milita • 25 Mayıs 2005 17:29 • #468138
    yerim konseri zaten beleş girdik hehe iyi de böğürdüm ...
    hehe elemanın biri anathema konserine cannipal corpse tişörtüyle gelmiş çok güldüm ya bu herif yakında müslüm konserinde kendini jiletlerse hiç şaşırmam
  • mezarkabulone • 25 Mayıs 2005 19:49 • #468163
    konserde ön taraftaydım ve elemanın biri (sarhoş) sahne önüne geçip hareket çekmeye başladı. başka bi elemanda gelip surtına patlattı bi tane ve çocu dışarı attılar... neyse bu olaydan sonra konser basladı..
    bende bi çoğu gibi eskilerden biseyler dinleme umuduyla beklerken kanımca saçmaladıkları son albümlerinden calmaya basladılar... neyse sonlara dogru "a dying wish" çalmaya çalıştılar ama ne yalan söyliyim berbattı.. zaten sahne performansları vasat.. ama herseye ragmen mutlu ayrıldım konserden..

harbiyede girişte bekliyoruz gelen gecen millet soruyo kimin konseri? biz diyoruz anathema onlar soruyo turk mu bu grup? evet yakında turk olacaklar hayırlısıyla...

evet parcaları damar ve hatta duygu sömürüsü yapıyolar belki ama neden bilmem çok seviyorum anathema yı.. zaten duygusal bi milletiz onlarda farkında bunun ve hep burda konserdeler.. hatta yanlıs bilmiyosam antalyada mı nerde yazlık almıslar galiba...
  • cchuck • 28 Mayıs 2005 02:04 • #468871
    cannibal corpse tişortlu elemanı bende gordum ve o anda suratına dogru hafif alaycı bi tavırla baktım sonra yerime oturdum A DYING WISH de yeterince costum ve konseri tamamladım ama verdiigim paraya zerre degmedi bi daha bedava konser verseler gitmem artık midem bulanıyo,ama o CC tişortlu eleman yine gelirse cayabilirim fikrimden...
  • karete • 28 Mayıs 2005 02:08 • #468872
    ayrılmazlar artık burdan zaten gitmiyolar milleti sömürüp duruyolar ben ne diyorum ya
  • Kanpp • 2 Haziran 2005 09:58 • #470051
    dua edin Ferhat Güzel t-shirt ü ile gelmemiş...
  • Ktulu • 2 Haziran 2005 11:41 • #470058
    Ne istiyosunuz adamdan mis gibi Cannibal Corpse!

Anathema tişörtü mü giycekti? Yok daha neler... Muse ya da Placebo giyse onların tarza daha yakın gerçi... :P

Neyse takılın siz... ;)
  • Ktulu • 2 Haziran 2005 11:42 • #470059
    Helal olsun kardeşim güzel yazmışsın..
  • p_L_a_C_e_B_o • 2 Haziran 2005 11:49 • #470060
    Gidemdim allah kahretsin:((((((
  • nazmiyyeaah • 2 Haziran 2005 12:00 • #470066
    anlaşılan, beleşe bulan (beleş müslüm bulsa ona da gitcek demekki),anlamayan , özenti yeni yetme, kız arkadaşına eşlik etmek için giden, vinceeeent diye böğürüp erkek arkadaşının dudağına yapışan (!), kızına sarkmasınlar diye babalık eden, gotik(!) makyajını yapıp, file eldivenini midir nedir takıp ortaya çıkıp arzı endam eyleme derdine düşmüş acaip gudubet acınası bir topluluktan oluşmuş konserin baya bir kısmı. biri metal der biri doom der.. hey yavrum hey.. gençlik pink floyd dinlemiyor azizim:))duygularından uzaklaşmış black black bağır çağır... çok işimiz var yeni jenerasyonla ya.. allahtan en önde izlemişim de arkadaki üzüntü verici manzaraya tanık olmamaışım. bence konserde 2 kişiydik... bi de martılar vardı. allahtan yükseklerdi de zıçma riskinden uzaktı:)))