-
zaten belliydi the silent enigma'dan çalmayacakları..ben de büyük beklenti içindeydim restless oblivion çalmaları konusunda ama hayaldi. bir daha da çalmazlar the silent enigma falan..baksana giderken vincent yeni albüm turnesi kapsamında tekrar geleceklerini ima etti. üzücü ama evet dediğin gibi anathema anathema'dır..
-
zaten belliydi the silent enigma'dan çalmayacakları..ben de büyük beklenti içindeydim restless oblivion çalmaları konusunda ama hayaldi. bir daha da çalmazlar the silent enigma falan..baksana giderken vincent yeni albüm turnesi kapsamında tekrar geleceklerini ima etti. üzücü ama evet dediğin gibi anathema anathema'dır..
-
Ktulu
22 Mayıs 2005 Pazar / 03:52
Anathema ne zamandan beri metal müzik yapmaya başladı? Benim mi haberim yok :)
+1000000 :))
arabesk geceler....
-
ne yapyklarini saniyorsun alternative mi . eski albumleri dinlemedin sanirim
-
haydaaa simdi ne oluyo onun yaptigi doom iste o da bir metal tarzi ama son albümlerde zibittilar iiyicene
-
haydaaa simdi ne oluyo onun yaptigi doom iste o da bir metal tarzi ama son albümlerde zibittilar iiyicene
-
sadece son albümleri mi doom değil?? adamlar yıllardır doom yapmıyolar, bunu kendileri de söylüyolar zaten. en son silent enigmayla olay bitmiştir...
-
son albümlerde zıbıtmış olmaları şarkıların hala mükemmel olduğu gerçeğini değiştirmez. artı oalrak söylüyorum konsere gidenlere:
susun lan!!! :)) ben gidemedim konsere!!!!!!!! hüeeeaaaa!!! izleyemeden ölcem sanırım..
-
o kadar da uzulmeye gerek yok gelirler gene hatta yakinda caravanda veya dorockta haftalik olarak cikmaya baslarlarsa sasirmayin... keh keh keh :))
-
ne yapyklarini saniyorsun alternative mi . eski albumleri dinlemedin sanirim
1 albümde doom yapmış diye metal grubu mu yaptın hemen :)
Evet
"alternatif rock" tam anlamıyla. Başka bişey demeyin komik olur zaten :)