-
arkadaşlar kayıtlarını bitirmek üzere olduğum efes adlı demo çalışmam hakkında daha piyasaya sürmeden gaza gelip,bir ön haber anlamında bu başlığı açtım,sözsüz olan bu çalışmamda ülkemizde yaşanmış koca bir tarihi,efes'in sanatsal görkemini anlatmaya çalıştım...1700 lerim org tonlarını kullandım....
en iyi reklamın kalite olduğunu bildiğim için elimden gelenin en iyisni yapmak için uğraşıyorum engeç haziran'ın ilk haftası ankara'da demo satılmaya başlanur ayrıca internetede şarkı koyarım,
sadece ufak bir ön haberdi umarım efes çıktıktan sonra da bi forum açarım ve dinleyen arkadaşlarla efes üzerine konuşuruz,ve umarım iyi yorumlar alırım................;(eren kömürlü)
-
teşekkür ederim.
-
efes'de söz yok...kendim hakkımda ufak bir tanıtım yapmam gerekirse:gitarist olduğumu ve eren kömürlü band adlı bir projeyle uğraştığımı söyleyebilirim...çok büyük beklentilerle de efes'i hazırlamıyorum sadece bir paylaşım olmasını ve de benim hakkımda da ufak bir tanıtım açısından,zaten daha önce sokak kedisi adlı demomda vardı ama o pek içime sinmediği için,efes adlı şarkımı paylaşmak istediğim için bu çalışmayla uğraşıyorum...
-
sevgili eren!! ben bile öğrendim senin tam adının eren kömürlü olduğunu, ne yaptığını ne ettiğini.. her açtığın topicte kendinden bahsetmene gerek yok..
bi de söz yazamıyosan efese ben söz yazabilir, dakkada hem de!! :P
-
[2 kez okundu]bigbooots
25 Mayıs 2005 Çarşamba / 13:59
sevgili eren!! ben bile öğrendim senin tam adının eren kömürlü olduğunu, ne yaptığını ne ettiğini.. her açtığın topicte kendinden bahsetmene gerek yok..
Eren,artık ailemizden biri oldun valla:)
-
efesim..
anlı şanlı efesim
seni ben neyleyim
bilmem kaç yıllık tarihinle
seni ben kalbime gömerim
efesim benim canım benim
kral yoluna, artemisine kurban olam ben senin
sen olmasan biz perişandık bunu bilesin
ne uygarlıklar geçmiş üstünden (!)
geçemeyenler neylesin :O
efenim bu sözleri şimdi eren kömürlü'nün efes adlı enstrumantel şarkısı için yazmış bulunmaktayım.. kendisinden hiçbir telif hakkı, ücreti, vs.. de talep etmiyorum.. hayırlı olsun erencim..
-
dur bi de ben yapıyım:)
-
valla ben eren ile şu an itibari ile anlaşmış bulunmaktayım.. sözlerimi çok beğendi, sende gelecek var dedi bilmiyorum yani..
-
en iyisi bi yarışma düzenleyelim,eren kiminkini beğenirse :))artık:)
-
valla bana uyar 10 tane daha yazarım efesle ilgili.. yetenek var bende..